Daha önce burun estetiği olanlar sorularımı cevaplayabilirmi

eliif34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
16
7
36
Merhaba bayanlar. Perşembe günü ameliyat oldum, dün tamponlarımı aldırdım. Burun deliklerimin ikisi birbirinden farklı ve çok fazla kan pıhtılaşması biriktiği için nefes alamıyorum hala. Dikişlerim daha alınmadığı için temizleyemiyorumda. Ne zaman topluma çıkabilcek kadar düzelirim sizin iyileşme süreciniz nasıl geçti? Ayrıca ayın 10unda kayıt yenileme yaptırmak için okuluma gitmem lazım şişlikler ve morluklar belli olurmu? Tabi birde burnun uç kısmındaki dikiş izi var onuda makyajla kapatırım diye düşünüyodum ama fondöteni sürcek cesaretim yok açıkcası siz ne zaman makyaj yapmaya başladınız.

oncelıkle gecmıs olsun ılk bı ay nefes alamamak normal. pıhtıların tıkaması , sişlik filan.. bnm 6. gunumde morluk kalmamıştı. delıklerın farklı olması sıslıkten kaynaklı olabılıyor. zamanla duzelecektır. resımde olan suan ki halınse gayet ıyı durumsın. sıkıntı yapma :)

O ameliyattan önceki halim, sonra kırıldı mecbur kaldım şuan sargılıyım :)

Merhaba canım burnun ne durumda? sonucu eğer istediğin gibi ise bende doktorun ile bir görüşeceğim fiyatı iyi geldi bana da. Cevap yazıp bilgi verirsen çoksevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…