daha önce doğum yapanlar devlet hastanesinden memnun kaldınız mı

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba hamişler :)
konuya gireyim ben özel hastanede doğum planlıyordum ta ki bir arkadaşımla konuşana kadar buradaki tüm kadın doğumcularla çalışmış ve hepsiyle iş dışında da görüşen bir tanıdığım devlet hastanesinde ki doktoru önerdi ama maalesef artık devlet hastanesindeki doktorlar normal doğuma giremiyormuş
doktor ben doğum başalyınca yanında olurum tüm kontrolleri kendim yaparım normal doğuma ben hazırlarım gece kaç olsa gelirim doğumdan sonrada ilgiilenirim demiş ama doğuma ebe girecekmiş biraz tereddütteyim siz neler yaşadınız ??
siz olsanız ne yapardınız sevgilerle..

Benim ablam ilk hamileliğinde devlet hastahanesinde normal doğum yapmıştı.tam anlamıyla işkenceydi.şimdi yine hamile ve asla devlet hastahanesinde doğurmam diyor.ben de 12 haftalık hamileyim büyük konuşmayayım ama devlet hastanesinde doğurmam.
Elbette ki iyi olan devlet hastahanesi ve çalışanları vardır ama genelde kötü olduğu söyleniyor.iyi araştırmanı tavsiye ederim.

canım bu tamamen doktor ile alakalı bir şey bence.. devlet hastanesinde çok beğendiğin ve her anında yanında olabileceğini bildiğin bir doktorun olur hastane şartları da iyidir orayı seçebilirsin.. bence doktorunla görüşüp kesin bir bilgi almalısın..

ama onun dışında devlet hastanelerinde çok büyük sıkıntı olmadıkça normal doğumları ebelerin yaptırdığını duymuştum.. dediğim gibi sen doktorunla kesinleştir ona göre kararını ver..

ben özel hastaneyi seçeceğim.. gerek özel oda varlığı, gerek doğuma doktorumun kendisinin girecek olması vs. gibi sebepler benim tercihimi etkiliyor..

canım bu tamamen doktor ile alakalı bir şey bence.. devlet hastanesinde çok beğendiğin ve her anında yanında olabileceğini bildiğin bir doktorun olur hastane şartları da iyidir orayı seçebilirsin.. bence doktorunla görüşüp kesin bir bilgi almalısın..

ama onun dışında devlet hastanelerinde çok büyük sıkıntı olmadıkça normal doğumları ebelerin yaptırdığını duymuştum.. dediğim gibi sen doktorunla kesinleştir ona göre kararını ver..

ben özel hastaneyi seçeceğim.. gerek özel oda varlığı, gerek doğuma doktorumun kendisinin girecek olması vs. gibi sebepler benim tercihimi etkiliyor..
zaten özel oda ayarlanacak hemşirelerden de torpilim var doktor için daha çk devleti tercih etim arkadaşla konuşana kadar özel hastane planlıyordum

Back
X