Daha önce hiç sevgilisi olmamış biri ile anlaşılabilir mi?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Arkadaşımın ağzından olayı aktarıcam sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
Merhaba Yaklaşık 1.5 aydır flörtleşiyoruz.
Geçmiş ilişki konusunu hiç açmadan anlamak istemiyorum.
Aramızda sorun olduğu zaman o an çözme taraftarı, iletişimden kaçmıyor küsme trip atma gibi davranışlar yok. Aramızda bir çekim var sanki saatlerce bıkmadan konuşuyoruz.
İnsan ilişkilerinden bihaber değil sadece merak ettiğim şey tecrübesi olmayan biri kendini belli eder mi? Yani daha önceki flörtüm gerçekten bihaberdi bu konulardan zordu açıkçası anlaşmak ama bunda öyle bir durum yok
Yani daha önce ilişkisi olmamış biri rahat bir şekilde uyum sağlarmı? İlgi alakası nasıl olur?

daha önce ciddi ilişki yaşamamış bi erkek sanırım karşınızda ki bunu anladım, erkekler biraz adapte zor olabilir. biz kadınlar gibi hazır olmuyor böyle mevzulara çoğunlukla. yani siz ona bazı şeyleri öğretebilirsiniz ya da öğretme durumunda kalabilirsiniz. sizinle ilişki içindeyken öğrenebilir. örneğin, size bişeyleri haber verme sıklığını atlayabılır zamanla alışabılır bu duruma. zamanla alışabılır yani, birden duşunemeyebılır bazı noktaları normal

Çok daha güzel bence geçmişte takılıp kiskanacaginiz bir durumu olmaz iletisim konusunda ilklerini sizinle yaşaması da daha güzel olacaktır fikrimce. Uyum zamanla sağlarsınız hem zaten saatlerce konuşuyoruz bıkmadan demişsiniz

Sizinle arasında güzel bir frekans yakaladıysa tecrübeye bakmaz bu işler. Tecrübesiz biri de tamamlandığı kişiyle pekala çok güzel anlaşabilir

Benim eşiminde ilki benim. Kendi eşimden örnek veriyim. Çok saftı. Bir şey olur gelir anlatırdı. Başka kızlara baktığı zaman bile gelir anlatırdı o derece. Nasıl ilişki yaşanacağını bilmiyorlar. Ben ona yavaş yavaş öğrettim. İşte bir yere gideceği zaman bana haber vermesini, kızlarla pek konuşmamasını (özellikle bu konu. Çünkü eşim çok sıcakkanlıdır. kızlar hemen yapışıyordu) Beraber vakit geçirmeyi vs. yavaş yavaş öğrendi. Bana hiç trip atmazdı. Bir konuda tartıştığımızda bile o haklı çıksa bile gelip özür dilerdi. Konuyu benim haklı çıkacağım bir şekilde çevirmeye çalışırdı. Kısaca bu konuya takılma derim. Akışa bırak. Adam gibi seni gerçekten severse bu konulara hiç takılmıyorsun. Yanına gittiğinde mutlu oluyorsan, seni değerli hissettiriyorsa, ve en önemlisi sana saygı duyuyorsa kaçırma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…