üzgnüm ama gebe kalmış olabilirsin
peki neden gebe kalmış olma ihtimalini dahi istemiyorsun?merak ettimde...
amin allah bızlere nasıp etsın zamanı geldıgınde de saa ınsallah...ama baska bır topıkte bir arkadasın zevk duyundan hamıle kaldıgını duymustum...
geri çekilme iyi bir korunma yöntemi değil,,eşim bana yalvarıyordu bu korunma için ben izin vermedim ama ben d suan hamile kalmıs olabilirim prezeratiften yani,ve daha 3,5 saylık kızım var
yaaaa =(( tabi bilmiyorum istiyomusun ama çok zor ya bebeğin çok küçükmüş. işallah gönlüne göre olsun. mutlaka beni haberdar et durumdan. istrersen mesaj at yada burdan yaz ama haberdar et olurmu? merak ederim ben şimdi
ya biliyorum geri çekilme son derece riskli bişey ama bende çaresizim ya ve bu çaresizliğe sebep olduğu için eşimede kızıyorum açıkçası. daha 24 yaşında niye hormon kullanmak zorunda kalayımki? hap ve iğneler zaten alerji yapıyo o ayrı ama yapmasaydıda kullanmak zorunda bırakılmak sinirime dokunuyo ya! bu iki kişilik bir sorumluluk , olursa ikimizin bebeği olcak sonuçta ne demek olmaması için yalnızca ''benim'' dikkat etmem!!! evlenmeden önce kimse beni uyarmadı şöyle yap böyle yap diye baştan işi sıkı tutsaydım,kesin kararlı davranabilseydim bu kadar başım ağrımazdı belki. en baştan prezervatif kullanması için baskı yapmalıydım. evet ya bide böyle bi acaiplik var türk erkeğinde. bu et ete değecek kabalığından ileri gelen bişey sanırım. prezervatifle rahat edemiyorum/sevmiyorum falan. yani iyi hoş diyosun ama korunmaya geliğnce sadece hap/iğne parası veriyolar,korunmaya tek katkıları bu olsa gerek!
bunun başkabi çaresi olmalı ya.tıp bu kadar ilerlemişken erkekler içinde bir hap çıksa keşke!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?