Daha önce kimseye sormaya cesaret edemedim

naniq09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
193
3
66
Kızlar size bir sorum var lütfen ciddiye alarak cevap verin olur mu?
1 sene kadar iğne kullandım sonrasında hapa döndüm yalnız şuan hiçbir ilaç iğne kullanmıyorum. gerçekten bunu herkesle konuşmak çok zor oyüzden sizlere danışmak istiyorum. eşimle yaklaşık 5 aydır korunma yöntemi kullanmadan birlikte oluyoruz. yani ilaç hap spiral yada diyafram hiçbirşey yok. eşim dışarı boşalıyo ama kendisinin dediğine göre %100 sağlıklı bir yöntem değilmiş bu. illaki içeri bişeyler gidiyordur diyo. benim merak ettiğim siz bu konuda ne biliyorsunuz? şu yüzden soruyorum 5 gün geciktim okadar konuşup tırstığımız bişeyken bu acaba başımızamı geldi??? iğne ve hap çok ciddi alerji yaptığı için bıraktım. yumurtalıklarımdan biri diğerine göre küçük ilerde spiral takmanı önermem dedi doktorum. ben nasıl koruncam yaa :(( yani merak ettiğim ben şimdi eşimin dışarı boşalıyo olmasına rağmen hamile kalmış olamam dimi?

Şimdiden hatalı bir cümle yazdıysam özür dilerim arkadaşlar ama yardımınız gerekiyo.

Son düzenleme:
Canım benim bildiğim spermler tam boşalmadan önce de biraz biraz gelebilirmiş o yüzden geri çekilme yöntemi tam olarak korunma sağlamaz die biliyorum

boşalmadan önce gelen sıvıda da spermler mevcut. ısrarcı olan meni rahatlıkla içeri girip döllemeye sebep olabilir yumurtayı..
en iyisi bir test ile bu işi sonuçlandırmak..

allah kahretsin yaaa :((( ben napıcam ya sabah olmaz şimdi bana
isteyene ver kurban olduğum allahım bana diil nolur yaa :(((

üzgnüm ama gebe kalmış olabilirsin
peki neden gebe kalmış olma ihtimalini dahi istemiyorsun?merak ettimde...

amin allah bızlere nasıp etsın zamanı geldıgınde de saa ınsallah...ama baska bır topıkte bir arkadasın zevk duyundan hamıle kaldıgını duymustum...

üzgnüm ama gebe kalmış olabilirsin
peki neden gebe kalmış olma ihtimalini dahi istemiyorsun?merak ettimde...

daha evleneli 1.5 sene oldu,evliliğin oturma sürecini sancılı geçiriyoruz zaten. bide şimdi pat diye evliliği sindirememişken anne baba olmak zorunda kalırsak yazık olur hem bize hem çocuğa. ben mutsuz bir evde büyüdüm çocuğumda öyle olsun istemiyorum , inanın çok zor şu yaşıma geldim hala çocukluğumda yaşadığım olaylar yüzünden hüzünleniyorum bazen :(( tarih tekerrür etmesin istiyorum, yazık bebeciğin ne günahı var...

amin allah bızlere nasıp etsın zamanı geldıgınde de saa ınsallah...ama baska bır topıkte bir arkadasın zevk duyundan hamıle kaldıgını duymustum...

ya evet varmış öyle durumlar ama çok extremdir diye düşünüyorum, yani kırkta yılda bir falandır heralde...ama bende bedevilik vardır biraz kimseye olmaz bana olabilir :))

eşimle konuştukda 4 5 günlük gecikmeye çok fazla anlam yüklemeyelim bence diyo. ankara'ya taşınma durumumuz var , belkide taşınma ev nakliye derken stres yaptığın için gecikmişsindir diyo. bakalım cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum...

geri çekilme kesinlilke sağlıklı bir yöntem değil maalesef. korunmak için kadınların kullanacagı yöntemler sana uygun değilse bir zahmet eşin korunacak. sen hamile kalmak istemiyorsun haklı sebeplerle eşin bebek sahibi olmak istiyorsa korunmak istemyebilir ama bu konuda bencil davranmamak lazım bence. gecikmeyi çok kafana takma olur arada umarım hamile değilsindir. kesin bilgi için bir klinikte kan testi yaptırmanı öneririm.

geri çekilme iyi bir korunma yöntemi değil,,eşim bana yalvarıyordu bu korunma için ben izin vermedim ama ben d suan hamile kalmıs olabilirim prezeratiften yani,ve daha 3,5 saylık kızım var:ssz:

ya biliyorum geri çekilme son derece riskli bişey ama bende çaresizim ya ve bu çaresizliğe sebep olduğu için eşimede kızıyorum açıkçası. daha 24 yaşında niye hormon kullanmak zorunda kalayımki? hap ve iğneler zaten alerji yapıyo o ayrı ama yapmasaydıda kullanmak zorunda bırakılmak sinirime dokunuyo ya! bu iki kişilik bir sorumluluk , olursa ikimizin bebeği olcak sonuçta ne demek olmaması için yalnızca ''benim'' dikkat etmem!!! evlenmeden önce kimse beni uyarmadı şöyle yap böyle yap diye baştan işi sıkı tutsaydım,kesin kararlı davranabilseydim bu kadar başım ağrımazdı belki. en baştan prezervatif kullanması için baskı yapmalıydım. evet ya bide böyle bi acaiplik var türk erkeğinde. bu et ete değecek kabalığından ileri gelen bişey sanırım. prezervatifle rahat edemiyorum/sevmiyorum falan. yani iyi hoş diyosun ama korunmaya geliğnce sadece hap/iğne parası veriyolar,korunmaya tek katkıları bu olsa gerek!
bunun başkabi çaresi olmalı ya.tıp bu kadar ilerlemişken erkekler içinde bir hap çıksa keşke!

geri çekilme iyi bir korunma yöntemi değil,,eşim bana yalvarıyordu bu korunma için ben izin vermedim ama ben d suan hamile kalmıs olabilirim prezeratiften yani,ve daha 3,5 saylık kızım var:ssz:

yaaaa =(( tabi bilmiyorum istiyomusun ama çok zor ya bebeğin çok küçükmüş. işallah gönlüne göre olsun. mutlaka beni haberdar et durumdan. istrersen mesaj at yada burdan yaz ama haberdar et olurmu? merak ederim ben şimdi

yaaaa =(( tabi bilmiyorum istiyomusun ama çok zor ya bebeğin çok küçükmüş. işallah gönlüne göre olsun. mutlaka beni haberdar et durumdan. istrersen mesaj at yada burdan yaz ama haberdar et olurmu? merak ederim ben şimdi

cuma günü idrar yaptım negatif çıktı,bir de kan testi onun sonucu da yarın cıkacak,ne olur dua edin bişey olmasın yani bebek cok güzel bişe Rabbim isteyen herkese versin,ama şimdi değil bebeğim daha cok küçük...

ya biliyorum geri çekilme son derece riskli bişey ama bende çaresizim ya ve bu çaresizliğe sebep olduğu için eşimede kızıyorum açıkçası. daha 24 yaşında niye hormon kullanmak zorunda kalayımki? hap ve iğneler zaten alerji yapıyo o ayrı ama yapmasaydıda kullanmak zorunda bırakılmak sinirime dokunuyo ya! bu iki kişilik bir sorumluluk , olursa ikimizin bebeği olcak sonuçta ne demek olmaması için yalnızca ''benim'' dikkat etmem!!! evlenmeden önce kimse beni uyarmadı şöyle yap böyle yap diye baştan işi sıkı tutsaydım,kesin kararlı davranabilseydim bu kadar başım ağrımazdı belki. en baştan prezervatif kullanması için baskı yapmalıydım. evet ya bide böyle bi acaiplik var türk erkeğinde. bu et ete değecek kabalığından ileri gelen bişey sanırım. prezervatifle rahat edemiyorum/sevmiyorum falan. yani iyi hoş diyosun ama korunmaya geliğnce sadece hap/iğne parası veriyolar,korunmaya tek katkıları bu olsa gerek!
bunun başkabi çaresi olmalı ya.tıp bu kadar ilerlemişken erkekler içinde bir hap çıksa keşke!

evet cok cok haklısın,et ete değsin meselesi aynen....:20:

çok şükür hamile değilmişim,Rabbim isteyenlere versin işnşAllah,ve bana da versin kızım biraz daha büyüdüğünde...:nazar:

Aynennnnn :)))) bende 1 saat önce aldım sonucu hamile değilmişim :))) resminide koyucamki test için gidenlerin sonuç göstermek için randevu almasına gerek kalmasın. resimde gördüğünüz sonuç çıkarsa hamile diilsiniz demektir.. hadi gözümüz aydın şekerim :52: $IMG00491-20120312-1453.webp :nazar:

valla öyle,ne kadar cayip hamile kalmadığımıza seviniyoruz,oysa olmak isteyen o kadar cok kişi var ki..Rabbim onlara da versin hayırlısıyla...

Back
X