• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha önce kimseyle çıkmadım ilk buluşma yardım lütfen

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştm ve cuma günü ilk buluşmamızı gerçekleştrircez ama ben daha önce kimseyle buluşmadım kimseyle çıkmadım korkuyorum açıkçası ama bu kişiyide tanımak istiyorm henüz bişey hissetmiyorm ama buluşmada neler sorıyım sizce nasıl davranmam gerekir? kaç dakika görüşmeliyiz buarada ciddi düşünyorm ikimizde okuyorz ama evlenmek amaçlı görüşücem yani fikirlerinizi alabilirmyim çok çekiniyorum daha önce kimseyle çıkmadım yaşım 19 üni ğrencisiyim

merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştm ve cuma günü ilk buluşmamızı gerçekleştrircez ama ben daha önce kimseyle buluşmadım kimseyle çıkmadım korkuyorum açıkçası ama bu kişiyide tanımak istiyorm henüz bişey hissetmiyorm ama buluşmada neler sorıyım sizce nasıl davranmam gerekir? kaç dakika görüşmeliyiz buarada ciddi düşünyorm ikimizde okuyorz ama evlenmek amaçlı görüşücem yani fikirlerinizi alabilirmyim çok çekiniyorum daha önce kimseyle çıkmadım yaşım 19 üni ğrencisiyim

merhaba arkadaşım :3::3::3: öncelikle güzel giyin , çok ağır makyaj yapma , ağır parfümde sürme doğallık her zaman en güzelidir.
bu linkleride bir incele bence sende biraz araştırma yapabilirsin ;)

İlk buluşmanız için öneriler | eCift.com

İlk Randevü Tüyoları ve Önerileri

tatlım bence de doğal ol rahat davran doğal davran..
kasma kendini olduğundan farklı göstermeye çalışma yapay olduğunda karşı taraf hisseder..
kendin ol kısaca ..
buluşacağın kişi kaç yaşında?
ciddi mi bunu anlamaya yönelik sorular sor

tatlım bence de doğal ol rahat davran doğal davran..
kasma kendini olduğundan farklı göstermeye çalışma yapay olduğunda karşı taraf hisseder..
kendin ol kısaca ..
buluşacağın kişi kaç yaşında?
ciddi mi bunu anlamaya yönelik sorular sor

24yaşında benim daha önce kimseyle çıkmadığımı biliyo en çokta bu özelliğimden etkilenmiş öyle söylüo hep benim gibi bi kızla evlenmek istiyomuş sizce niyeti ciddimi nasıl anlarım beni kandırıyo olabilirmi gerçi gelmiş 24 yaşına bu saatten sonra eğlenceyle işi olmaz diye düşünüyorum aile yapısıda çok iyi çünkü ne sorabilirim örnek veririrmisiniz?

24yaşında benim daha önce kimseyle çıkmadığımı biliyo en çokta bu özelliğimden etkilenmiş öyle söylüo hep benim gibi bi kızla evlenmek istiyomuş sizce niyeti ciddimi nasıl anlarım beni kandırıyo olabilirmi gerçi gelmiş 24 yaşına bu saatten sonra eğlenceyle işi olmaz diye düşünüyorum aile yapısıda çok iyi çünkü ne sorabilirim örnek veririrmisiniz?

zaten davranışlarından az da olsa anlaşılır tabi ilk buluşmada biraz zor galiba..
zaman gösterir ama sen onu iyi tanımaya çalış sadece duygularınla değil mantığınla da hareket et o konuşmalarıyla sana küçük ip uçları verecektir bence..
mesela evlilik için işi hazır mı kendini hazırlamış mı ailesi ne düşünüyo evlenmesini istiyolar mı daha okuyorum diyosun okul bitenen kadar beklemek sıkıntı olucak mı gibi gibi..

Çok sade ama şık ol, doğal makyaj yap bunlar yapman gerekenler.
Konuşman, oturman bunlar senin doğallığına bağlı
Şunu şöyle bunu yap dersek hem rahat olmazsın hem seni sen yapmaz
Fazla detaylı girmeden hayatlarınıza birbirinizi tanımaya çalışın
Soru sormaktan da çekinme :34:

Çok sade ama şık ol, doğal makyaj yap bunlar yapman gerekenler.
Konuşman, oturman bunlar senin doğallığına bağlı
Şunu şöyle bunu yap dersek hem rahat olmazsın hem seni sen yapmaz
Fazla detaylı girmeden hayatlarınıza birbirinizi tanımaya çalışın
Soru sormaktan da çekinme :34:

yorumun için teşekkürler tavsiyelerine uyucam ama çok utanıyorum ya yüzüne nasıl bakıcam bilmiyorum :(

çok takıp takıştırma, bakımlı ama nispeten sade ol.

ne konuşulacağını da kafana hiç takma, o açsın muhabbeti :34:

bir de ilk buluşmada evlilik, ciddi düşünme vs. anlayamazsın zaten. o zamanla anlaşılır.

Canım..

Nasıl da için kıpır kıpır.

Tavsiyem, hayal kırıklığına hazır olman.

Olur da umduğun gibi çıkarsa, piyango dersin.

nasılsan öyle giyin :) nasıl makyaj yapıyorsan yine öyle yap :) yani ilk gün olduğun gibi git ki gördüğün kabullensin.. sonra ciddiye binince ilk günler böyleydin sonra böyle oldun lafını verme ağzına:)... genelde ailesini işini arkadas ilişkilerini sorgula alttan alttan:)
çalışmayı nekadar sewiyor mesela zarflar at. nebiliyim sürekli zarfla her konuda. kendinden çok bişey anlatma... yani bunu zamanlara böl sonuçta ilk görüşme ne olcağı belli değil. kandırıp kandırmadığınıda zaten tavırlardan ve yaklaşımlardan anlarsın.
görüşmeyi uzun tutma ailenin arkanda olduğunu resmiyete dökülmemiş bir ilişkide çok fazla görüşme şansın olmadığını bilSin.
hadi bakalım hayırlı olsun:)

bakımlı ol ama aynı zamanda da doğal ol canım yani öyle çok makyaj falan yapma hafif bir parfüm kullan.öyle açık falan da giyinme.

birbirinizi hiç tanımıyorsanız zaten o konu üzerinden gidersiniz.ne okudun ne okuyorsun nerede çalışıyorsun ailesi kardeşleri hobileri hayata bakış açısı gelecekten beklentileri gibi ki çok da stres yapma yani o sorsun sen cevapla aynı soruyu ona yönelt.

tavsiyelerim bunlar da 19 yaşında bu ne ciddiyet canım onu anlamadım??açıkçası o ciddi midir bilemicem bunu anlamak da zor hemen zaman içinde anlarsın.

Her zaman olduğun gibi ama bi'tık daha bakımlı ol :12:
Rahat gözükeyim diye gereksiz konuşmalar yapma. Yani daha çok normal bi'arkadaşınla buluştuğundaki gibi davranmaya çalış. Hem böyle düşünürsen ogün okadar stresli olmazsın.

Zaten sohbet sohbeti açar ki erkekler bu konuda genelde muhabbeti yönlendiren taraf olurlar oyüzden merak etme:1:

nasılsan öyle giyin :) nasıl makyaj yapıyorsan yine öyle yap :) yani ilk gün olduğun gibi git ki gördüğün kabullensin.. sonra ciddiye binince ilk günler böyleydin sonra böyle oldun lafını verme ağzına:)... genelde ailesini işini arkadas ilişkilerini sorgula alttan alttan:)
çalışmayı nekadar sewiyor mesela zarflar at. nebiliyim sürekli zarfla her konuda. kendinden çok bişey anlatma... yani bunu zamanlara böl sonuçta ilk görüşme ne olcağı belli değil. kandırıp kandırmadığınıda zaten tavırlardan ve yaklaşımlardan anlarsın.
görüşmeyi uzun tutma ailenin arkanda olduğunu resmiyete dökülmemiş bir ilişkide çok fazla görüşme şansın olmadığını bilSin.
hadi bakalım hayırlı olsun:)

nasılsan öyle giyin ya da nasıl makyaj yapıyorsan öyle yap kısmına çok katılmıyorum yani katılmıyorum derken mesela ben her gün farklı bir stil giyinirim bazen sıradan kot kazak bazen etek şort elbise topuklu ayakkabı küpe kolye falan bazen doğal makyaj yaparım bir ruj bir allık bazen özenir bütün malzemeleri kullanırım ilk gün önemli olan ortayı bulmak yani ne en şık halinle ne en sıradan halinle gitmemek lazım diye düşünüyorum.

Görüşmeden önce kendini hazır hissetmelisin sadece..
Ayrıca dakikası olmaz ki bu işin, baktın muhabbet bitiyor, kalkalım gecikmeyeyim dersin

kendin gbi ol arkadaşınla muhabbet eder gbi et.havadan sudan konuş.özel sırlarını anlatma.ciddi olup olmadığı zmnla belli olur kasma hiç

bakımlı ol ama aynı zamanda da doğal ol canım yani öyle çok makyaj falan yapma hafif bir parfüm kullan.öyle açık falan da giyinme.

birbirinizi hiç tanımıyorsanız zaten o konu üzerinden gidersiniz.ne okudun ne okuyorsun nerede çalışıyorsun ailesi kardeşleri hobileri hayata bakış açısı gelecekten beklentileri gibi ki çok da stres yapma yani o sorsun sen cevapla aynı soruyu ona yönelt.

tavsiyelerim bunlar da 19 yaşında bu ne ciddiyet canım onu anlamadım??açıkçası o ciddi midir bilemicem bunu anlamak da zor hemen zaman içinde anlarsın.

Ciddi derken bir kişiyle olsun ömürlük olsun istiyorum madem kimseyle çıkmadım bu zamana kadar o kişi tek olsun istiyorum okulumun bitmesine iki sene var onunda bir senesi kaldı sonra evlilik olur diye düşünüyorum nasip kısmet tabi

canım allah hayırlı etsin öncelikle
nasıl davranman gerektiği buluşacağın kişiye bağlı oluo bazen
sana da tabi
normalde nasılsın bilemem ama ben çok kasılırım mesela
ellerim çok titremişti sigara içememiştim o yüsden :1:
ilk önce nerede oturduğunuz nasıl bir hayat sürdüğünüz
aile kardeş durumu falan hep böle genel konulardan konuşulur
sonra sonra muhabbet açılır zaten
ama en önemli tavsiyem çok kasma karşındaki de senin gibi bi insan
neysen öyle ol gerisi gelir allahın izniyle :21:

Back
X