Daha önce uçak kargosunda kedi götüren var mı?

nanemolla99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
32
11
3
26
Bir hafta sonra yurtdışı yolculuğu yapacağım ve uzun süre kalacağım için kedimi de götürmek durumundayım bazı sebeplerden dolayı uçakta kedimi yanıma alamıyorum bagaj hakkım olduğu söylendi. Ama bagajın çok soğuk olduğu ve hayvanların ölümüne yol açtığına dair bir şeyler duydum. Bilgi sahibi olan biri bilgilendirirse çok sevinirim

Thy yetkilileri ülkenin evcil hayvan girişine izin vermediğini ancak izin alındığında götürebildiğini söylediler izin için başvurdum ancak yanımda götürme olasılığımın düşük olduğu söylendi

Kabinde goturme olanaginiz var. Bazi havayolu sirketleri kabul ediyor. Onun disinda veterinerden saglik raporu almaniz gerek. Gideceginiz yere gore indiginizde karantina var mi ogrenin? Bir hafta bunlari halletmek icin kisa bir sure.

Bir hafta sonra yurtdışı yolculuğu yapacağım ve uzun süre kalacağım için kedimi de götürmek durumundayım bazı sebeplerden dolayı uçakta kedimi yanıma alamıyorum bagaj hakkım olduğu söylendi. Ama bagajın çok soğuk olduğu ve hayvanların ölümüne yol açtığına dair bir şeyler duydum. Bilgi sahibi olan biri bilgilendirirse çok sevinirim
Ben yurtdisi degil ama yurtici surekli seyahat ediyorum kedimle.ama hic kargo bolumune vermedim.beni kesseler yine vermem.hep yanimda oldu.goze alamadim imkani yok

Ben yurtdisi degil ama yurtici surekli seyahat ediyorum kedimle.ama hic kargo bolumune vermedim.beni kesseler yine vermem.hep yanimda oldu.goze alamadim imkani yok
Ben de çok korkuyorum bunun için buraya yazdım ama başka imkan olmazsa orda uzun süre kalacağım kedimi evde yalnız bırakmam gerekecek

Daha once haberlere cikmisti kopek kargo bolumunde pilot o kisma hava basmayi unutunca havasizliktan olmustu.ustelik. oncesinde kargo bolumunde canli olduguna dair bilgilendirdikleri halde unutmus

Kac gun kalacaksibiz?uzunsa kedi otelleri falan oluyor oralara biraksaniz ta da veterinere.gerci veterinerlerde kafeste tutuyor ama

Bir yakınınız yok mu? Ne kadar kalacaksınız? Veteriner kafeste tutuyor, kedi çok asabi oluyor ve günlük 25-35

Almıyorsa kabine uçağa binerken tekrar hatırlatmanızda fayda var Unutulmaması için. İnşallah sağ salim götürürsünüz.

2 ay kalıcam sonrasında da üniversite için başka bir şehire taşınıcam
Bayagi da uzunmus.evde imkani yok 2 ay kalamaz zaten tek basina.veteriner hic olmaz kafeste 2 ay.kedi otelleri olur ancak.o da gunlugu 30 tl falan oluyor.imkaniniz varsa tabii.ya da bi tanidik es dost yok mu hic birakacaginiz

Bir dönem dış hatlar da çalıştım. Maalesef hayvanları kargo da götürüyorlar. Üç sene de bir kere bir hayvanın öldüğünü duydum. Onda da sanırım hayvan paniklemiş o yüzdendi emin değilim yine de yalan olmasın. Hayvanın sağlık karnesini mutlaka götürün. Gittiğiniz ülkede aşılarını kontrol etmek isteyeceklerdir. Ve yalnış bilmiyorsam bazı hava yolları el bagsjı olarak müsaade ediyorlar. Siz onu bir araştırın.

Back
X