Daha önce yaşayan var mı hamile olabilir miyim

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaslar bende çikolata kisti var 7 aydır çocuk deniyoruz zaman zaman adetim düzensiz olur ama son 3 aydır düzenliydi fakat bu ay son adetimin bittiği tarihten itibaren 35. Gün yani 11 gün geçmiş oluyor gün içinde kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancım oluyor göğüslerimse şiş ve hassas sizce hamile olabilir miyim

Yarın pazartesi sokağa çıkma yasağı kalkıyor.evinize en yakın eczaneden farklı markalardan 2 tane gebelik ve testi alın sabah ilk idrarinizla testi yapın sonucu bizimle de paylaşın :)

Yarın pazartesi sokağa çıkma yasağı kalkıyor.evinize en yakın eczaneden farklı markalardan 2 tane gebelik ve testi alın sabah ilk idrarinizla testi yapın sonucu bizimle de paylaşın :)
Yarın sabah ilk işim gitmek olacak 🙂 ama acaba olabilir mi diye de merak ediyorum

Olabilir tabiki ama belirtilerden pek gebelik anlasilmayabliyo adetle ayni belirtiler oldugundan en dogrusu yarin bi test tutmaniz insallah gebesinizdir

Merhaba kızlar adetime 1 gün var 2 tane test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama bariz gözüküyo hamile olabilir miyim

15884913883291441676838293972474.webp

Birgün kala olduğu için siliktir. İki ayrı marka mı aldın? Bence aynı marka bile olsa ikisinde de çizgi çok net belli. Hayırlı olsun kan testi verip kesinleştirin derim :) ben bu testlerden iki yıl boyunca yaptım her seferinde test bozuk dedim sonuç negatif oldu. Tedavi ile gebe kaldım. İkinci kan tahlilini verdim kesindi artık ilk işim bu testten yapmak oldu. Öncesinde yaptığım hiçbir test bozuk değildi ben hamile değildim, testim bir saniye geçmeden belirdi yandaki kadar koyu hemde 🙏🙏 içimde kalacaktı bu testten yapmasaydım. Saklıyorum yaptığım testı 😅 ama senin test çok net burdayım diyor.

Back
X