• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Ortada Hiç Bir Şey Yok!

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
İyi akşamlar hanımlar.
Mesele şu; yaş oldu 27. Evlenmeyi de anne olmayı da istiyorum.
Hayatımı 2 yıl önce düzene koydum iyi bir işim düzenli bir yaşamım var. Maddi manevi aile kurmaya hazırım. Takıldığım tek nokta doğru kişi hala çıkmadı karşıma. Tamam böyle şeylerin zamanı belli olmuyor planlar biraz boşuna ama biliyorsunuz ki anne olmak için yaş önemli.
Artık vakti geldi diye hissediyorum evli olsam çocuk düşünürdüm şahsen ama bırakın bebek planlamayı hayatımda evlilik için aday adayı bile yok şu an. Görüştüğüm kililer oldu ama fazla sürmedi. Ki bu hayal kırıklıklarının bıraktığı hüzünlerden hiç bahsetmiyorum bile.
İyi ihtimalle şimdi biriyle tanışsam tanıması sevmesi güvenmesi söz nişan düğün derken yaş olacak 30 :KK43:
Millet ne işi gücü ne de anne olabilecek olgunluğu beklemiyor bile laylaylom her şey de yolunda gidiyor ince düşünmek hata mı bu hayatta ? çözemiyorum.
Kısacası ben geç mi kaldım ? :KK51:

Son düzenleme:
30 olsanız ne olacak? beni teyzem 40ında evlendi çok da mutlu

zorla olmaz bu işler. bakın sizin de işiniz gücünüz var. kimisi de 40'ına da gelse adam gibi bir iş bulamıyor. herkes bir taraftan kazanıyor işte, her şey bir arada olmuyor.

İlk başta nasip kısmet işi canım. :) ama şunu da belirtmeliyim ki aşk evlilikleri öyle aman aman surmuyoe. Çoğu zaman boşanmayla sonuçlanıyor. Tabi aşk evliliğini sürdürende var ama

Canim ben 25 yasindayim yaklasik 2,5 yildir calisiyorum maddi manevi hazirim bende dogru kisiyi bekliyorum ama hep biseyler cikiyo benim tmm olabilir dediklerimde bisey cikiyo sacma sapan noldugunu anlamiyorum bile digerlerinede ben hic isinamadim gecen yildan beri 18 kisiyle gorusmusum demek nasip degil olmayinca olmuyo dua ediyorum hayirlisini diliyorum sende oyle yap :)

27 gec bir yas degil toplumun baskisida var insanlarin ustunde bende 27 yasimda evlendim gec kaldigimi dusunmuyorum acikcasi 29 olcam bebegimde yok daha bunlar kismet isi herseyin zamani var hayirlisini iste 20 yasinda evlenirdin mutsuz olurdun 30 yasinda evlenirsin cok mutlu olursun ..dogru kiside biyerlerde bekliyodur karsina cikmak icin

Otuz yaşındayım ve evliyim buna rağmen de çocuk için acele etmiyorum muhtemelen bir sene sonra anca hazırım derim düşün yani. Ki bu arada çevremde hadi hadi tam zamanı ay yaşın geçiyor diyen densizler de çok işinize bakın diyorum ve hiç umursamyorum. Daha genceciksin acele etmene gerek yok.
Bizim sülalede herkes 30+ doğurdu hepsi gayet zeki güzel çocuklar. Anneleri de rahat hamilelikler geçirdiler. Hatta genç anne olanlara göre her şeye doyduktan sonra yaptıkları için daha sabırlı anneler oldular.
Sakin olmalısın. Kaçan bir şey yok emin ol.
En hayırlı zamanda yuvanı kur inşallah ama çocuk kaçmıyor, bu şekilde düşünüp hata yapma lütfen.

27 gec bir yas degil toplumun baskisida var insanlarin ustunde bende 27 yasimda evlendim gec kaldigimi dusunmuyorum acikcasi 29 olcam bebegimde yok daha bunlar kismet isi herseyin zamani var hayirlisini iste 20 yasinda evlenirdin mutsuz olurdun 30 yasinda evlenirsin cok mutlu olursun ..dogru kiside biyerlerde bekliyodur karsina cikmak icin
Haklısınız bunları biliyorum ama olsun diye beklerken olmayınca ve zaman kaybediyormuş gibi hissedince böyle düşünüyorum ister istemez :/

Otuz yaşındayım ve evliyim buna rağmen de çocuk için acele etmiyorum muhtemelen bir sene sonra anca hazırım derim düşün yani. Ki bu arada çevremde hadi hadi tam zamanı ay yaşın geçiyor diyen densizler de çok işinize bakın diyorum ve hiç umursamyorum. Daha genceciksin acele etmene gerek yok.
Bizim sülalede herkes 30+ doğurdu hepsi gayet zeki güzel çocuklar. Anneleri de rahat hamilelikler geçirdiler. Hatta genç anne olanlara göre her şeye doyduktan sonra yaptıkları için daha sabırlı anneler oldular.
Sakin olmalısın. Kaçan bir şey yok emin ol.
En hayırlı zamanda yuvanı kur inşallah ama çocuk kaçmıyor, bu şekilde düşünüp hata yapma lütfen.
Ne güzel şeyler yazmışsınız :) maşallah. inşallah öyle olur. teşekkürler.

Şimdi birini bulsam bile niye 30 yaşında evlenirim ancak diyorsun anlamadım. Ben olsam fazla beklemem. En çok 6 ay.

cnm bende 30 yasındayım. bekarım. doktora yapıyorum. dogru durust ısım bıle yok parttime calısıyorum:) hayatımda kımse de yok . ama yıne de sukur dyorum. senın hıc deglse işin varmıs cnm .

Şimdi birini bulsam bile niye 30 yaşında evlenirim ancak diyorsun anlamadım. Ben olsam fazla beklemem. En çok 6 ay.
ben de en kısa zamanda olsun isterim ama evlenecek kadar güvenmek vs zaman alacaktır sonra da evlilik süreci derken zaman uzar

cnm bende 30 yasındayım. bekarım. doktora yapıyorum. dogru durust ısım bıle yok parttime calısıyorum:) hayatımda kımse de yok . ama yıne de sukur dyorum. senın hıc deglse işin varmıs cnm .
doktora yapıyorsun ama nasıl işin yok canım ? inşallah kısa zamanda iyi bir işe başlarsın. atanma sürecimi düşününce iş meselesinin de insanı çok etkilediğini hatırlıyorum. her şeyin hayırlısı.

Ya ben bu insanlardaki zihniyet i anlamıyorum 30 sa 30 yani 30 olunca hersey bitiyormu anlayamiyorum. ALLAH nasip ederse her yaşta çocuk nasip eder bende 30 yaşındayım nolmus yani olelimmi yani.hayal kirikliklarida cabasi bazı şeyleri onuruna bırakmak lazım bazen. Benim arkadaşım 22 sinde evlendi 4 senedir evli en başından beri çocuk istiyor olmuyo ama tedavi görüyor 2 senedir. Demekki erken ya da geç hiç farketmiyo nasipte ne varsa olur.cokta şeapmayin yani..

Tam ilişki yaşayıp ardından evlenip anne olacak yastasiniz.. ne geç ne erken.. tam vakti.. olumsuz düşünmeyin.. mutlu iyi sinyaller yayın dünyaya.. İstedikleriniz bir bir olur..

Önce okullar bitti is hayatım oldu sonra evlendik eşimle.. 10 yıldır taniyordum yine acele etmedik.. 27 de tam hazirdik..

27de evlendim 28 olmadan anne oldum.. hayat neler getiriyor hiç belli olmaz..

Şimdi 32 yaşındayım sabahtan aksama 2. çocuk planı yapıyorum.. akışa bırakmalı biraz çok hesap çok yaşım başım demek iyi gelmiyor bana göre.. kısmet demeye baslamam lazım benim de :)

Bence yaşınız hiç geç değil, tamamen şans işi bu işler, ne zaman kiminle karşılaşacağımız vs. Hiç beklemediğin anda biriyle tanışırsın, bikaç ay sonra bakmışsın evlilik konuşulmaya başlanmış bile :) 3 sene sonra anca evlenirim gibi düşünüp moral bozmayın yani, güven için illa uzun süreye gerek yok. Ne zaman ne yaşanacağı hiç belli olmuyor.

27de eşimle çıkmaya başladım. 28de evlendim. 30da anne oldum. 20 yaşında değilsiniz ki bir insanı tanımak için uzun zaman gereksin.

Sanırım bakire değilsin ve bunu da umursuyorsun... Çok az kişi 27 yaşında bir kızın bir şey yaşamadığını düşünecek kadar saftır..

27de eşimle çıkmaya başladım. 28de evlendim. 30da anne oldum. 20 yaşında değilsiniz ki bir insanı tanımak için uzun zaman gereksin.

Sanırım bakire değilsin ve bunu da umursuyorsun... Çok az kişi 27 yaşında bir kızın bir şey yaşamadığını düşünecek kadar saftır..
şaşırdığım bir mesaj oldu ama yanılıyorsun bir erkekle yakınlığım elini tutmaktan öteye geçmedi yani senin tabirinle bir şey yaşamadım şu yaşıma dek. evlilikle ilgili düşüncelerimin bekaretle hiçbir ilgisi yok. niye böyle düşündün acaba?

Back
X