Saç Rengi ve Saç Boyama Daha Parlak Saçlar

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.766
1.144
698
Ankara
Merhaba arkadaşlar...Benim sorunum saçlarımın çok sönük,mat ve cansız durması. Kırık sorunum yok,sorun rengiyle ilgili. Saçlarım doğal renginde ,boya yok. Boyatırsam daha canlı ve parlak duracağını düşünüyorum.

Önceleri doğal saçımın üstüne balyaj,gölge veya ışıltı tarzında bir işlem düşünmüştüm ama altta sönük olan doğal saç rengim yine duracağı için o matlık yine kalır diye düşünüp vazgeçiyorum.
Şimdi tamamını boyatırsam daha canlı görüneceğini düşünüyorum. Ama siz ne dersiniz?Fikirlerinizi ,tavsiyelerinizi duymak isterim.

boyatırsan saçın ilk 2 hafta çok güzel parlak olur ama sorasında matlaşır... renk değiştirmek gibi bi amacın yoksa yani tek isteğin parlaklıksa bunun için kozmetik ürünler var :34:

teşekkürler. ama biliyor musun nedense saçıma bunun yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. illaki bir boya şart gibi,yani senin dediğin gibi ilk iki haftadan sonra matlaşsa bile şuanki doğal rengim gibi(koyu kumral ,koyu kahve gibi bi renk) mat durmaz ,en azından o rengin kendi parlaklığı olur diye düşünüyorum:44: kafam karıştı

Back
X