Daha silik olması gerekmez mi?

eklinac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
601
622
53
36
Merhaba. Adetim 4 gün sürdü reglim bittiği gibi ovu testine başladım. Ama sanki daha reglim yeni bittiği için daha silik olması mi gerekirdi sizce? Bazı yorumlarda reglden hemen sonra da yumurtlanabilecegi bazılarında hatta ayda 2 yumurtlama olabileceği yazılmış. Kacirmiym bu ay diyorum bı bakar mısınız kizlar?
IMG20201127132513.webp

Erken yumurtlamışsınız gibi gözüküyor adetiniz tamemen bitmiş sonuçta.

Merhaba. Adetim 4 gün sürdü reglim bittiği gibi ovu testine başladım. Ama sanki daha reglim yeni bittiği için daha silik olması mi gerekirdi sizce? Bazı yorumlarda reglden hemen sonra da yumurtlanabilecegi bazılarında hatta ayda 2 yumurtlama olabileceği yazılmış. Kacirmiym bu ay diyorum bı bakar mısınız kizlar? Eki Görüntüle 2729408
Değişiyor canım mesela benim geçen aylarda bi 12. Gün bi 18. Gün yumurtlama oldu değerlendirmeye devam et sen Gün aşırı olarak

Değişiyor canım mesela benim geçen aylarda bi 12. Gün bi 18. Gün yumurtlama oldu değerlendirmeye devam et sen Gün aşırı olarak

Mesela bugün de bu şekilde. Çatladı mi acaba ? Bı yarım saat önce tuvalette beyaz akıntım da vardi. Adetim biteli daha 4 gün oluyor ne ara yunurtladim da ne ara çatladı.
IMG20201128203916.webp

27.gün yumurtlama olmuş gibi bence
27.11 diye yazdığım, 7. Gün yazıyor orda. Adetim bittikten 3 gün sonra. İlginç gerçekten 🙄 birgün öncesini ve birgün sonrasını yani bugünü değerlendirdik. Bakalım ay içinde bidaha ne zaman yumurtlucam ya da bu dollenecek mi

27.11 diye yazdığım, 7. Gün yazıyor orda. Adetim bittikten 3 gün sonra. İlginç gerçekten 🙄 birgün öncesini ve birgün sonrasını yani bugünü değerlendirdik. Bakalım ay içinde bidaha ne zaman yumurtlucam ya da bu dollenecek mi
Aslında ilginç değil. İlk gebeliğimde regliden temizlendikten sonraki gün ilişkisi sonucu oldu.
sıkıntının boyutunu bilmiyorum kırıcı irşry söylemek istemem ama çok da planlamamak gerekiyor belki de

Aslında ilginç değil. İlk gebeliğimde regliden temizlendikten sonraki gün ilişkisi sonucu oldu.
sıkıntının boyutunu bilmiyorum kırıcı irşry söylemek istemem ama çok da planlamamak gerekiyor belki de
Kırıcı bir şey söylemek istemem demenizin sebebini anlamadım öncelikle ?
Bız ne kadar planlasak da vaktinde geliyor bunun zaten bilincindeyim emin olun, fakat daha önce de yazdığım gibi son adet tarihinizden 14 gün öncesine gittiğinizde yumurtlamanizi bulursunuz diye hep düşünüyordum ben. Bir de regl ile beraber yumurta atılır diye düşündugumden buraya sorup danışmak istedim. Yoksa gebe kalmak zaten başlı başına bir mucize

Inşallah olur ya inşallah Allah isteyen herkese versin . Bende yapicam test bakalım becerebilirim inşallah

Kizlar merhaba daha önce de sizlere sormuştum ama bugün döngü günü 17 ve sanırım gerçek pik bu galiba 😅

Eklentiler

• IMG20201207132331.webp
    IMG20201207132331.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 37
Back
X