Daha şimdiden böyleyse...

yemek takımın ıyı ama koltuklar cok alaturka duruyor yemek takımının yanıda bence de degıstır

sen bu aileden çekeceğe benziyosun canım, bu tip aileler genelde yaptığınız her işte siz bilmezsiniz sizi kazıklarlar biz biliriz tavrındadır, eşinde peki deyip susan biri anladığım kadarıyla

Nişanlım cok saygılıdır utangactır ama ilkkez dün ailesine benim için karsı geldi bunu inkar edemem ama 4ü bir oluncaa oda napsın bagıramazda. o smdide değiştiririz diyor ama ailesinden cekiniyor

Nişanlım cok saygılıdır utangactır ama ilkkez dün ailesine benim için karsı geldi bunu inkar edemem ama 4ü bir oluncaa oda napsın bagıramazda. o smdide değiştiririz diyor ama ailesinden cekiniyor

yani?
bu iş nasıl nihayete erecek sence?

resimlere yeni baktım...
koltuk takımını çok begendim, tam zevkim...
yemek odası nıda vasat buldum.yani ne kötü nede cok güzel diyebiliriim..
bence rengini değiştirmen mobilya ve koltuklar acısından biraz abes olur, yemek odasını komple beyaz alsaydın senin o istegini gibi değiştirebilirdin koltukların rengini, fakat sen koltukların rengini mor ve beyaz olarak kaplattırırsan, yemek odasındaki beyaz ve kahverengi kaplamalarla uyum sağlamaz.. bence orjinalliğini bozmayın koltukların yada koltukların rengini beyaz ve mor rengiyle kaplatacaksanız yemek odanısının içinde kahverengi kaplama olmamalı..
sorun etmeyin, sinde tek derdniz mobilya olsun..güle güle kullanınn

yani yazacak çok şey var ama beni burda barındırmazlar, oğlan çocuğu gibi hareketler bu ne yaa

İşte para kimdeyse onun dediği oluyor. Nişanlısı keşke ileriyi düşünüp kendi birikim yapsaydı.

Bu kadar bağımlı olmazdı şimdi ailesine.Gider canları ne istiyorsa onu alır kimseye de bir şey sormak zorunda kalmazdı.

Dediğim dedik insanlarla uğraşmak çok zor ee nişanlı da sesini çıkaramıyorsa gelini ez gitsin.

En güzel günleri burnundan getiriyorlar ya egolarını tatmin etmek için

aldığınız codorna yemek odasını ben şuan evimde kullanıyorum...Gayette memnunumm salonda çok şık duruyo.. yalnız oturma grubunu kahve beyaz almıştım uyum sağlasın sandalyelerle diye.. sizde en azından oturma grubunu istediğiniz model ve renkte değiştirebilirsiiniz. ama bence mor kahve beyazz biraz tezat olur sanki..

bu durumda denir:)) ama canım tanısan cok severdin. cok sevilir.. sadece fazla saygılı ailesine

güzelcim sorun sevmek değil, severiz elbet...ama hayat seni öyle silkelerki canımı veririm dediğin insana düşman olursun, ailesine saygılı olması farklı seni boynu bükük bırakması farklı, hayatın hep böyle mi geçecek?
ben şahsen karşımda hık mık eden adam istemem koluma takmam, çok kaliteli işlevli çantalar var öyle bi çanta alırım en azından forsum olur, kaç yaşında bilmiyorum ama bu zamana kadar her kyuruşu babaya vermiş olması bile yanlış, evlendikten sonrada isterlerse eşinde napıyım onlar ailem derse napcaksın

resimlere yeni baktım...
koltuk takımını çok begendim, tam zevkim...
yemek odası nıda vasat buldum.yani ne kötü nede cok güzel diyebiliriim..
bence rengini değiştirmen mobilya ve koltuklar acısından biraz abes olur, yemek odasını komple beyaz alsaydın senin o istegini gibi değiştirebilirdin koltukların rengini, fakat sen koltukların rengini mor ve beyaz olarak kaplattırırsan, yemek odasındaki beyaz ve kahverengi kaplamalarla uyum sağlamaz.. bence orjinalliğini bozmayın koltukların yada koltukların rengini beyaz ve mor rengiyle kaplatacaksanız yemek odanısının içinde kahverengi kaplama olmamalı..
sorun etmeyin, sinde tek derdniz mobilya olsun..güle güle kullanınn

canım koltugu kahve beyazda yaptırablirsin dedi magaza sahıbı. zaten sorunda beyaz cnm ben istikbal diananın beyaz takımını istiyordum:( olmaması için herlafı duydum

İşte para kimdeyse onun dediği oluyor. Nişanlısı keşke ileriyi düşünüp kendi birikim yapsaydı.

Bu kadar bağımlı olmazdı şimdi ailesine.Gider canları ne istiyorsa onu alır kimseye de bir şey sormak zorunda kalmazdı.

Dediğim dedik insanlarla uğraşmak çok zor ee nişanlı da sesini çıkaramıyorsa gelini ez gitsin.

En güzel günleri burnundan getiriyorlar ya egolarını tatmin etmek için

evet canım en güzel günlerimi burnumdan getirdiler:(

Ben hep diyorum arkadaşlarıma öyle takım halinde eşya bakmaya gidersen her bir insanın olumsuz birkaç cümle kuracağını, senin beğeniklerini onların beğenmeyeceğini (arada kaç nesil fark var) ve sinir krizlerine gireceğini hesaba kat da git ya da en iyi gitme. Madem gidildi ben bunları beğendim diye onları ikna et. İstemeyerek aldığın şey dünya güzeli de olsa her gördüğünde gözüne batacak.

Bu arada yemek oda modelin falan çok güzel aslında ama dediğin gibi içine hiç sinmemişse değiştir.

aldığınız codorna yemek odasını ben şuan evimde kullanıyorum...Gayette memnunumm salonda çok şık duruyo.. yalnız oturma grubunu kahve beyaz almıştım uyum sağlasın sandalyelerle diye.. sizde en azından oturma grubunu istediğiniz model ve renkte değiştirebilirsiiniz. ama bence mor kahve beyazz biraz tezat olur sanki..

evinin birkac resmini yüklermsn cnm bi fikir olur. düşünmekten bunalıma girdm. mobilya spor koltk klasik:(

güzelcim sorun sevmek değil, severiz elbet...ama hayat seni öyle silkelerki canımı veririm dediğin insana düşman olursun, ailesine saygılı olması farklı seni boynu bükük bırakması farklı, hayatın hep böyle mi geçecek?
ben şahsen karşımda hık mık eden adam istemem koluma takmam, çok kaliteli işlevli çantalar var öyle bi çanta alırım en azından forsum olur, kaç yaşında bilmiyorum ama bu zamana kadar her kyuruşu babaya vermiş olması bile yanlış, evlendikten sonrada isterlerse eşinde napıyım onlar ailem derse napcaksın

haklısın canım ama evlenınce para veremez anca yeter zaten.. ha yettide kalanımı verdi 5kat harcarım ozaman:(

canim yemek masasi takimin cok güzel ben cok begendim, modern, benim tv ünitesinin renginden

Eki Görüntüle 362968

koltuklarin mor olcak demissin, gözümde pek canlandiramadim ama biraz kaba duruyor sekli sanki
tabi bitmis halinide görmek lazim, sen spor tarzimi istiyodun salona
ama salon icin herkes asagi yukari bu tip koltuk aliyor:6:

Eki Görüntüle 362972

arkadaslarda görsün diye buraya ekledim

yani kisaca okadarda sabahlara kadar uyumiyacak gibi kötü durmuyom canim
bikac gün gecsin bi sende isinirsin
bence sen alinan esyalara degil, dün olanlara üzüldügün icin taktin sasirdin noluyoz dedin:ssz:

canım koltugu kahve beyazda yaptırablirsin dedi magaza sahıbı. zaten sorunda beyaz cnm ben istikbal diananın beyaz takımını istiyordum:( olmaması için herlafı duydum

tabii zevk meselesi canım.benim komşumun koltukları diana ben çok beğenmedim,karışık geldi salon bana:34:

diana koltuk takımına düz beyaz yemek odası olması lazım

canim yemek masasi takimin cok güzel ben cok begendim, modern, benim tv ünitesinin renginden

Eki Görüntüle 362968

koltuklarin mor olcak demissin, gözümde pek canlandiramadim ama biraz kaba duruyor sekli sanki
tabi bitmis halinide görmek lazim, sen spor tarzimi istiyodun salona
ama salon icin herkes asagi yukari bu tip koltuk aliyor:6:

Eki Görüntüle 362972

arkadaslarda görsün diye buraya ekledim

yani kisaca okadarda sabahlara kadar uyumiyacak gibi kötü durmuyom canim
bikac gün gecsin bi sende isinirsin
bence sen alinan esyalara degil, dün olanlara üzüldügün icin taktin sasirdin noluyoz dedin:ssz:

canım benim cok sagol ne kadar ilgilisiniz ya Allah razı olsun.. aslına belkide sebeb zıtlasmak dediğin gibi. onlardan beklemedigim tepkileri gördügüm için olabilir. kaliteli eşya aldılar asla inkar etmem fakat keske biraz daha beni bana bıraksalardı

peki evlenincee ailesine vermemesi için napılabilirki cnm? kaynanam o para size yeter diyo demekki almıcaklar gibi zaten 2 kişi kalıolar

bilmem ki, bende nişanlıyım ama 9 senedir tanıdığım adam beni yanıltmaz diye umuyorum, iki tarafada eşit mesafede olucaz birbirimizden habersiz harcama yapmıcaz dedik, şimdiye kadarda beni yanıltmadı, biz kimseye bişey danışmıyoruz belki saygısız edepsiz falan diyolar ama güzel uyuyorum ben :1:

Back
X