Daha şimdiden böyleyse...

tabii zevk meselesi canım.benim komşumun koltukları diana ben çok beğenmedim,karışık geldi salon bana:34:

diana koltuk takımına düz beyaz yemek odası olması lazım

bende o siyahlıkları sevmedim en basta salon takımında ama sonraa dedimki yine içlerinde bu iyi.. onlarda almiraya taktı. almiramı güzel cadornamı kızlar:(

$valensia-sehpa-zigonlu.webpEki Görüntüle 362981 $valensia-kol-tk-nicol-krem.webp

bizde istikbal valensia tercih etmiştik, yatak odası takımını da valensia istiyoruz

bilmem ki, bende nişanlıyım ama 9 senedir tanıdığım adam beni yanıltmaz diye umuyorum, iki tarafada eşit mesafede olucaz birbirimizden habersiz harcama yapmıcaz dedik, şimdiye kadarda beni yanıltmadı, biz kimseye bişey danışmıyoruz belki saygısız edepsiz falan diyolar ama güzel uyuyorum ben :1:

yokyok bunu dun daha cok anladım.. saygı takmak cokta düzeltmiyo bişeyleri. ben onlaraa neler yaptm. carsıda takı seti istedm alınmadı alyansı taslıistedm almadılar küpeyi ucuz aldılar.. ama dedimki hiç önemli deil.. şimdi ise bu olaydan sonraa tamamen anladım herşeyi gec oldu ama anladım

evinin birkac resmini yüklermsn cnm bi fikir olur. düşünmekten bunalıma girdm. mobilya spor koltk klasik:(

canım şuan işyerindeyimm resim de yok:(( kusura bakma ama eklemeye çalışırım daha sonra... iki grup ayrı ayrı güzel ama yemek odası spor gerçekten.. benim fikrim hala aynı oturma grubunu değiştirmeye çalış en azından..

Canım Allah içine sindirsin evliliğinide eşyalarıda ..Büyükler neden karışır ki anlamıyorum ,sadece erkek ailesi değil karışan her iki tarafta karışmaya çalışıyor ,gerçi çok şükür bizde öyle olmadı henüz alınmadı ama nişanlımla ikimiz gittik eşya bakmaya herkes eve geldiğinde görecek gibi bişey oldu.

Bu süreç zor tabi kimseyi kırmadan ,ama önce kendinizi kırmadan halletmeye çalışın..Allah yardımcın olsun canım.

canım şuan işyerindeyimm resim de yok:(( kusura bakma ama eklemeye çalışırım daha sonra... iki grup ayrı ayrı güzel ama yemek odası spor gerçekten.. benim fikrim hala aynı oturma grubunu değiştirmeye çalış en azından..

senin oturma grubunun adı neydi canım?

Canım Allah içine sindirsin evliliğinide eşyalarıda ..Büyükler neden karışır ki anlamıyorum ,sadece erkek ailesi değil karışan her iki tarafta karışmaya çalışıyor ,gerçi çok şükür bizde öyle olmadı henüz alınmadı ama nişanlımla ikimiz gittik eşya bakmaya herkes eve geldiğinde görecek gibi bişey oldu.

Bu süreç zor tabi kimseyi kırmadan ,ama önce kendinizi kırmadan halletmeye çalışın..Allah yardımcın olsun canım.

Sağol canım Allah razı olsun Allah mutlu etsin hepimizi. sorun esyalar görünsede baska seyler aslında. ben dün hiçe sayıldım

daha esyalar magazada. dügün vakti gelecekler. inanın düşündükce sinirlerim alt üst oluyor. nişanlım değiştiririiz diyor aama ailesindende cekiniyo. oda arada kaldı bazen diyorum esya önemsiz ama bazende cicim ayları gecncee gözüne görüncek diyorum. işin kötü tarafı annemde onlarla bir oldu:(

annenizin onlarla bir olması süpermiş :1:
bence siz nişanlınıza söyleyin, ne sizin aileniz ne de onun ailesi duymadan gidip değiştirin eşyaları.
eve geldikten sonra tekrar gönderecek halleri yok :27:
biraz sıkıntı çıkarırlar görünce ama siz o eşyaları o evde her gördüğünüzde üzüleceğinize, onlar bi kere görüp üzülsün ne olacak :34:

nişanlıma söyledim. artık değişim olmaz gibi ama otur ileride yenisini alırız diyor:(( koltuk takımını sporlastırıcam artıkk napimm:(((

senin oturma grubunun adı neydi canım?

az önce arkadaş eklemiş valensiya oturma grubu canım.. kahve beyazz yaptırdım.. halı perde aksesuar uyumlu olduğu sürece güzel görünüyo en azından evime gelenler beğeniyo...ama şunu söyleyeyim ben temmuz 2011 de evlendim kendim seçtim beğendim eşyalarımı.. daha sonra beğenmediğim, eve gelince olmamış aslında keşke almasaydım dedğim zamanlar oldu ama en azından o zaman kendim beğendim diyorum... ileride içine sinmeyen eşyalarını gördükçe hem kendine hemde eşiin ailesine daha da kızacaksın:))) umarım içine sinen eşyaların olur :))

nişanlıma söyledim. artık değişim olmaz gibi ama otur ileride yenisini alırız diyor:(( koltuk takımını sporlastırıcam artıkk napimm:(((

annemler evlenirken babam anneme demişki ben kiraya gitmem 1 yıl annemlerle oturalım, annemde kabul etmiş sonuç olarak 10 yıl oturmuş onlarla babam şimdi ha 1 ha 10 0'ın değerimi var diyo, o iş bitti canım

az önce arkadaş eklemiş valensiya oturma grubu canım.. kahve beyazz yaptırdım.. halı perde aksesuar uyumlu olduğu sürece güzel görünüyo en azından evime gelenler beğeniyo...ama şunu söyleyeyim ben temmuz 2011 de evlendim kendim seçtim beğendim eşyalarımı.. daha sonra beğenmediğim, eve gelince olmamış aslında keşke almasaydım dedğim zamanlar oldu ama en azından o zaman kendim beğendim diyorum... ileride içine sinmeyen eşyalarını gördükçe hem kendine hemde eşiin ailesine daha da kızacaksın:))) umarım içine sinen eşyaların olur :))

bu yemek odası 2011in en cok satan grubu olmuş. ben bi ewde klasik hakimken bayıla bayıla baktıgım içn bu hafif geldi bana :( sıkıntımm gecerse düzelirim inşallah cnm. içime sindirmem lazm

yemek odasının yanına koltuk olarak colarado delux model alabılırsın uyacağını düşünüyorum yada istikbal sayfasından mode line dan deri koltuk takımı da yakısır..

niye değişim olmazmış anlamadım.. biz beğenmeye gittiğimizde 1 ay önceden haber verin renk beğenin demişlerdi hemen ertesi gün mobilyayı hazır edip teslim etmiyolar.. sizin için size göre yapıyolar mobilyayı.. ben bi renk beğendim sonra içime sinmedi sizin gibi imzalamıştıkta faturayı.. bi hafta sonra gittim dedim ben kumaşu değiştirecemm şu şu olsun.. onlarda aradılar merkezi değişiklik istiyo müşteri diye.. tat tak oldu bitti gitti..

niye değişim olmazmış anlamadım.. biz beğenmeye gittiğimizde 1 ay önceden haber verin renk beğenin demişlerdi hemen ertesi gün mobilyayı hazır edip teslim etmiyolar.. sizin için size göre yapıyolar mobilyayı.. ben bi renk beğendim sonra içime sinmedi sizin gibi imzalamıştıkta faturayı.. bi hafta sonra gittim dedim ben kumaşu değiştirecemm şu şu olsun.. onlarda aradılar merkezi değişiklik istiyo müşteri diye.. tat tak oldu bitti gitti..

babamlardan çekiniyorum demenin diğer yolu bu canım, hık mık diyo işte beyefendi

Ne kadar içim daralsa beni sıkıntıya soksalar bile ben olsam kendi istediklerimden vazgeçmezdim, çünkü daha sonra bu durumu verilmiş taviz gibi görüp herşeyine karışmaya çalışırlarsa ne yapacaksın senin evinle ilgili keşke ben bunları beğendim bunları istiyorum deseydin. Genelde kız tarafı karışmaz erkek taraı birşey beğenmez sonrasında kadın dolar dolar patlayamaz iş uzar gider olmasın durumun.eşin şimdi sana değiştiririz diyor ama ileride sürekli onlar karışıp sen sürekli olumsuz durumdan kurtulmak için bişeyleri kabul ettiğinde bu sefer eşin hep onların dediğinin olmasına alışırsa ne olacak. bence bu senin evliliğin senin eşyaların kavga etme ama biraz fikirlerinde net ol taviz verme bu kadar en baştan.ne eşler var tamam hallederiz deyip bir kaç yıl sonra ailemin dediği gibi oalcak diyen

neymiş baska güzel takım yokms zaten. ailesi onu gördü ya utanıorm demio

Back
X