Daha şimdiden böyleyse...

herkes haklı aama bazen huy müsade vermiyo bazı seylere.. bazı insanlar cok acık sözlüyken bazılarının içe kapanıklıgı söz konusu.. kendimi değiştirmeye calısıyorumm

herkes haklı aama bazen huy müsade vermiyo bazı seylere.. bazı insanlar cok acık sözlüyken bazılarının içe kapanıklıgı söz konusu.. kendimi değiştirmeye calısıyorumm

bence de değişmelisin sen yumuşak yüzlü nişanlın evlere şenlik kukla olursunuz

kızlar benimde kayın babam gidip begenip almıştı ben memleketteydim deliye döndüm ben farklı şey istiyorum dedim ama parası ödenmiş neyse allah içimi biliyorya adam istediğim rengi yapamam demiş eşimde orda benim tarzım başka birşeyi almış tabi oda çok hoşuma gitmemişti ama 3.5 senedir kullanyorum artık ne yapalım
sende canım geç kalmış sayılmazsın aç kaynana benim içime hiç sinmedi bu de ben kendi zevkimi almak istiyorum de bu kadar basit oda eminim anlayışla karşılayacaktır birdaha da böyle şeylere nişanlınla gidip karar verin cümbür cemaate gerek yok

kızlar benimde kayın babam gidip begenip almıştı ben memleketteydim deliye döndüm ben farklı şey istiyorum dedim ama parası ödenmiş neyse allah içimi biliyorya adam istediğim rengi yapamam demiş eşimde orda benim tarzım başka birşeyi almış tabi oda çok hoşuma gitmemişti ama 3.5 senedir kullanyorum artık ne yapalım
sende canım geç kalmış sayılmazsın aç kaynana benim içime hiç sinmedi bu de ben kendi zevkimi almak istiyorum de bu kadar basit oda eminim anlayışla karşılayacaktır birdaha da böyle şeylere nişanlınla gidip karar verin cümbür cemaate gerek yok

dersimi aldım cnm artık asla olmaz beraber gezmek

Canım iyi günlerde, sağlık ve huzurla otur inşallah.
Keşke öyle yapsaydın falan demek saçma olacak,
o yüzden bundan sonrası için nişanlonla birlikte alın
kararlarınızı ve aile büyüklerine uygun üslupla
açıklayın. Siz de artık, Allah'ın izni ile aile oluyorsunuz
ve kendi dilediğinizce yaşamak en doğal hakkınız.
Yemek odana ben de bayıldım, çok modern ve şık
duruyor. Koltuklarını da açık renklerde yapabilirsen ,
yemek odana uygun onlar da gayet şık dururlar bana
kalırsa. Aslında renklerinden dolayı klasik bir görünüme
bürünmüşler. Renk, mobilyayı tamamen farklı değiştirebiliyor.
Ben koltuk takımımı ailelere katalogtan gösterdim ama istediğim
renk yoktu, farklı rengi vardı katalogta. Başlarda herkes sadece
güle güle kullan dedi geçti ama koltuklar gelince her gören
övmekten yoruldu. Farklı bir renk olduğu için katalogtaki
olduğuna ikna olmadı kimse. İnşallah senin mobilyanda evine
geldiğinde, sana öyle gelir. Değiştirmen iki tarafın de tepkisine
neden olacaksa, başını ağrıtma boşuna. Eldeki malzemeyi
en iyi şekilde kullan.

nişanlın ve sen ailelerinize saygı gösteriyorsunuz ama onlar sizin zevkinize saygı gösteriyor mu?

saygı göremiyorsanız, saygıyı kazanmalısınız.

bunuda kendi fikirlerinize sahip çıkarak yaparsınız.

sıra gelinliğe gelecek. o zaman ne yapacaksın?

hadi eşya değiştirilir, değiştiremezsen 10 yıll kullanır değiştirirsin ya gelinlik?

hayatta kaç kez gelin olacaksın?

canım beğendiğin içine sinen ne ise onu al derim. git değiştir takımları eve gelmeden. niye dersen kendimden örnek vereyim. ben evlenmeden beyaz eşya alınmıştır. ben onları yenileri ile değiştirecem dedim taaa 3-5 yıl önce alınmışlar. neyse gittik arçelik e buzdolabı dern donduruculu eski modellerden bunu istemem nofrost istiyorum dedim. tabii buraya yazdığım kelimelerle değil. cici cici :)
neyse yeni buzdolabı ile eskisi arasında oldu mu 400 tl fark . oda en ucuzu pahalı sanmayın.üst model falan aldırmadın yani. benim kaynana da bir karış surat. çamaşır makşnası 5 kilo kapesiteli idi onuda 7 kg lık la değiştirdim surat daha da asıldı tabii. fırını hiç beğenmedim istediğim modelde yoktu zaten ortam gergin sesimi çıkarmadım o fırın alındı. ve sonuç şuan o fırından nefret ediyorum. atılacak birşey olsa valla kaldırıp atacam. kocamanbirşey çok kullanışsız. ama elimde kaldı. :( en büyük hayallerimden biri gri beyaz eşyaydı babam bulaşık makinemi aldı ne renk istersen al dedi. ama kaynana buzdolabını gri istesem 100 tl daha hayatta vermez diye susutum. şuan hepsi beyaz kaldı. hiç istediğim gibi olmadılar yani. içinde kalır canım o sebeple evlenmeden değiştir istediğini aldır. ben çok pişmanım keşke arada ki farkı cebimden verseydim de istediğim eşyayı aldırsaydım.

Canım iyi günlerde, sağlık ve huzurla otur inşallah.
Keşke öyle yapsaydın falan demek saçma olacak,
o yüzden bundan sonrası için nişanlonla birlikte alın
kararlarınızı ve aile büyüklerine uygun üslupla
açıklayın. Siz de artık, Allah'ın izni ile aile oluyorsunuz
ve kendi dilediğinizce yaşamak en doğal hakkınız.
Yemek odana ben de bayıldım, çok modern ve şık
duruyor. Koltuklarını da açık renklerde yapabilirsen ,
yemek odana uygun onlar da gayet şık dururlar bana
kalırsa. Aslında renklerinden dolayı klasik bir görünüme
bürünmüşler. Renk, mobilyayı tamamen farklı değiştirebiliyor.
Ben koltuk takımımı ailelere katalogtan gösterdim ama istediğim
renk yoktu, farklı rengi vardı katalogta. Başlarda herkes sadece
güle güle kullan dedi geçti ama koltuklar gelince her gören
övmekten yoruldu. Farklı bir renk olduğu için katalogtaki
olduğuna ikna olmadı kimse. İnşallah senin mobilyanda evine
geldiğinde, sana öyle gelir. Değiştirmen iki tarafın de tepkisine
neden olacaksa, başını ağrıtma boşuna. Eldeki malzemeyi
en iyi şekilde kullan.

Sağol canım. umarım içime siner cunku suan nişanlımlada aram bozuk cattım resmen.. oysa o bana cok deger verdi orda annesine kızdı falan ama bnm annemlerde bir olunca bu hale geldk. güleryüzlülükten kaybediyor insan bazen. senin dedigin gibi eldeki malzemeyi degerlendiricem heralde

canım beğendiğin içine sinen ne ise onu al derim. git değiştir takımları eve gelmeden. niye dersen kendimden örnek vereyim. ben evlenmeden beyaz eşya alınmıştır. ben onları yenileri ile değiştirecem dedim taaa 3-5 yıl önce alınmışlar. neyse gittik arçelik e buzdolabı dern donduruculu eski modellerden bunu istemem nofrost istiyorum dedim. tabii buraya yazdığım kelimelerle değil. cici cici :)
neyse yeni buzdolabı ile eskisi arasında oldu mu 400 tl fark . oda en ucuzu pahalı sanmayın.üst model falan aldırmadın yani. benim kaynana da bir karış surat. çamaşır makşnası 5 kilo kapesiteli idi onuda 7 kg lık la değiştirdim surat daha da asıldı tabii. fırını hiç beğenmedim istediğim modelde yoktu zaten ortam gergin sesimi çıkarmadım o fırın alındı. ve sonuç şuan o fırından nefret ediyorum. atılacak birşey olsa valla kaldırıp atacam. kocamanbirşey çok kullanışsız. ama elimde kaldı. :( en büyük hayallerimden biri gri beyaz eşyaydı babam bulaşık makinemi aldı ne renk istersen al dedi. ama kaynana buzdolabını gri istesem 100 tl daha hayatta vermez diye susutum. şuan hepsi beyaz kaldı. hiç istediğim gibi olmadılar yani. içinde kalır canım o sebeple evlenmeden değiştir istediğini aldır. ben çok pişmanım keşke arada ki farkı cebimden verseydim de istediğim eşyayı aldırsaydım.

evet cnmm benm gibi olmussun. ama işte bende söz geciremiyorum. sesimi yükseltsem babam susturuyo hayır bu olsn dedigimde annem kızıo gelinlikte asla böyle yapmıcam ama aslaa dügünümde görecekler..

evet cnmm benm gibi olmussun. ama işte bende söz geciremiyorum. sesimi yükseltsem babam susturuyo hayır bu olsn dedigimde annem kızıo gelinlikte asla böyle yapmıcam ama aslaa dügünümde görecekler..

evet evet bak gelikliğe kimseyi karıştırma. o benim içimde büyüyen bir yara. gelinlik almaya kaynana ve kayınpederle giden kaç kişi var bilmem. ama ben öyle yapmak zorunda kaldım. ve gelinliği hiç beğenmedim. düğün günü giyerken bile ağladım bu benim istediğim değil diye. eşime söyledim. hemen ailesini savunmaya geçti. o insanlar benim için o kadar uğraşmış. topu topu 2 saat gezdik ya. 2 saat de gelinlik mi alınır. hala arada gelinlik modellerine bakıyorum çok oturdu içime çok. eşyayı değiştirirsin bir şekilde ama gelinliği bir kez giyeceksin. 200-300 tl fark için almadılar istediğimi. ah salak kafam niye ben öderim farkı cebimden demiyorsun ki :14::14::14:

evet evet bak gelikliğe kimseyi karıştırma. o benim içimde büyüyen bir yara. gelinlik almaya kaynana ve kayınpederle giden kaç kişi var bilmem. ama ben öyle yapmak zorunda kaldım. ve gelinliği hiç beğenmedim. düğün günü giyerken bile ağladım bu benim istediğim değil diye. eşime söyledim. hemen ailesini savunmaya geçti. o insanlar benim için o kadar uğraşmış. topu topu 2 saat gezdik ya. 2 saat de gelinlik mi alınır. hala arada gelinlik modellerine bakıyorum çok oturdu içime çok. eşyayı değiştirirsin bir şekilde ama gelinliği bir kez giyeceksin. 200-300 tl fark için almadılar istediğimi. ah salak kafam niye ben öderim farkı cebimden demiyorsun ki :14::14::14:

erkekler için o 2 saat giyilecek beyaz bi elbise, sen sorun çıkarıyosun diye algıladı o olayı, ben hiçbi işime olmadığı gibi gelinlik işinede annemide nişanlımın annesinide dahil etmedim, ikimiz beğendik, erkek çok önemli bu işlerde, seni sap gibi ortada bırakırsa o adamla nasıl ömür geçer

İptal ettir!Hayret bir şey.Kayınvaliden mi kullanacak o eşyaları !Çok istiyorsa kendi evini düzsün bir daha. :P

sen aynı benim gibisin cnm baskaları için kendimizi üzmek cok yanls aslında ama ndn böyleyizki:(

sen aynı benim gibisin cnm baskaları için kendimizi üzmek cok yanls aslında ama ndn böyleyizki:(

hayata hep iyi gözlerle bakmışsınız hiç ezilen kadın görmemişsinizde ondan bence, benim annem kul köle oldu yaranamadı üstüne bide hasta oldu daha 42 yaşında, madem dünyanın düzeni bu bende ona uyarım dedim şahsen, tavsiye ederim herkes bayılıyo o zaman, nefes alışın gibi en doğal faaliyetlerin bile övüle övüle bitirilemiyo

hayata hep iyi gözlerle bakmışsınız hiç ezilen kadın görmemişsinizde ondan bence, benim annem kul köle oldu yaranamadı üstüne bide hasta oldu daha 42 yaşında, madem dünyanın düzeni bu bende ona uyarım dedim şahsen, tavsiye ederim herkes bayılıyo o zaman, nefes alışın gibi en doğal faaliyetlerin bile övüle övüle bitirilemiyo

benimde annem cok ezildi canım hasta oldu.. ama bizide kendi gibi büyüttü. hep senin anlattıgın gibi kişiliğim olsun isterdm

daha simdiden boylelerse, sende daha simdiden boyle pisirik durmucaksin karsilarinda.Tek yolun bu.Kendini ezdirmiceksin.Artik iptal ettirsen ne olur? Sonucta orada hic bir sey demeden susup onlarin almasini secmesini izledin. Bilmiyorum cok sinir oldum sana boyle yapmamaliydin.Sana diyim artik disli gelin olmak lazim...

benimde annem cok ezildi canım hasta oldu.. ama bizide kendi gibi büyüttü. hep senin anlattıgın gibi kişiliğim olsun isterdm

bende senin ailen şöyleydi benimkiler böyleydi kavgalarından uzak büyümek isterdim, çocukluğum böyle geçti hala aynı, aileler yüzünden didişmeye bi başlayınca o iş bitmiyo ailemden biliyorum, bide bana dönüp hangimiz haklıyız diye sormaları yok mu :52:

iyide oturacak keyfını surecek olanlr onlar deıl sen bıanlıkkk karar evrıp onlrın ıstedgını almıssın ama bence cok pişman olacksın eger gerckten ıcıne sınmedıyseee bu zamanla ıcınde buyyecek hersy gozune batacak...
onlr ztn ayda yılda 1 gelıp oturcklrr ne alaka onlrn ıstedgının olması cok sacma geldı bana bence bıran once konssp onlrı degstrmelısın egerkı kırlmasınlr ıstyrsanda nısanlınnn bı ayar yapssın derımm bı surn vardı degstrmek zorunda kaldık vs de dıyebılırrr.. bıarkdsm yorumu hosuma gıttı 6 kısı 6 ayrı zevkkk... benm esya alımlrındada herksss soz sahıbıydı herks kendı ıstedıgı olsn ıstedı ben dıretım ama en sonn bır magazada begenmesmde bır modleı begenıp almak zorunda kalmıstım :(:( halada sevmem o aldıklrımı

insanlara hayır demeyi öğrenmelisin.

merak etme o zaman kıymete binersin bu şekilde bi değerin kalmaz hayatındanda memnun olmazsın

bu devirde en son yapacağım şey alışverişe cümbür cemaat gitmek olur

Back
X