Bundan sonra sadece ikiniz gidin eşya seçmeye bence..
birdaha onlarlaa aslaaaaaaaaaaa cnmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra sadece ikiniz gidin eşya seçmeye bence..
birdaha onlarlaa aslaaaaaaaaaaa cnmmm
ne yapmaya karar verdin canım![]()
Bitanem yemek odasını degiştirmek zor cunku fiyat farkı 1milyar kadar farkediyor. o sebeble koltuk takımını değiştirip bir takım olusturacagım. nişanlımla aram bozuk suan( ailesine sinirlendim bana sadece o destek olmasına ragmen ona cattım..
Bitanem yemek odasını degiştirmek zor cunku fiyat farkı 1milyar kadar farkediyor. o sebeble koltuk takımını değiştirip bir takım olusturacagım. nişanlımla aram bozuk suan( ailesine sinirlendim bana sadece o destek olmasına ragmen ona cattım..
Tüm yorumları okuyamadım ama üstte yaptığınız yoruma göre sizin zevkinize göre eşya almanız zaten güç.Siz ödeyecek olsaydınız öyle bir diretirdiniz ki kimse birşey diyemezdi.Ben evlenirken tüm eşyayı ben ödedim,aldım annemi koluma kendim seçtim nişanlım bile gelmedi.İşim var zevkine güveniyorum sen seç dedi.Neden acaba?Hepsini ben ödedim çünkü.Kayınvalidem kinci ve laf sokan biri olmasına rağmen ağzını bile açamadı.Bana en adisinden 2 halı verebildi o kadar.
Bence alınan malları değiştirmeyin içinize sinmesede düğün masraflarınız bitene kadar kullanın sonra başlayın değiştirmeye.Zaten eşyaların en pahalısı bile mahvoluyor artık bakın şikayet sitelerinie her marka mobilya için şikayetler var.Ben 7 aylık evliyim koltuk takımım+kanepelerim göçtü.İkiside ayrı marka ve çok para ödenmiştim o dönem,ucuz mal değillerdi yani.Birkaç sene sonra hepsini değiştireceğim.İlk olarak da o 2 halı gidecek mesala
Şimdiden bu aileyle inatlaşmanız sizi nişanlınızdan ayrılmaya sürükleyecek bence.Belliki otoriter insanlar.Ailenizde bu yüzden sessiz kalmış onlardan yana görünmüş olabilirler.Bence canınızı sıkmayın nişanlınıza istediğinizi belirtin ama arada bırakmayın.Biarz sinsi olun eşya için insanları karşınıza almayın.
canım seni tanımıyorum sonuçta ama ablan sayılırım yaşça tahminim :) bana biir ablam tavsiye etmişti dinlemedim. benden de sana aynı tavsiye: " cadı gelin, kötü gelin ol " aynen öyle ne kadar çok şey istersen o kadar kabul görür ve sevilir el üstünde tutulursun. ben yok kimseyi kırmayayım diye hep sustum sonuç ne oldu bir sürü kırgınlık isteklerimin olmayışı ve sallantılı bir evlilik. ailesi yüzünden ilk yıllar çok kavga ettik eşimle. bu sebeple de hala birşeyler oturmadı. düğün öncesi ve sonrası olanları yazsam sayfalar yetmez hep sustum sineye çektim ne istedilerse hı hı dedim. ama bu beni onların gözünde hiç kıymetli yapmadı. bir kez patladım onlara 1. yılımız falan dı sanırım. ve şimdi bir tanecik gelinleriyim :) cadı olmadığın sürece kimse kıymetini bilmiyor. güzellikle tatlı dille ama yeri geldiğinde hafiif iğneleyerek sertleşerek yaptır istediklerini. bir kez evleneceksin. istediğin herşey gönlünce olsun. ara söyle kaynanaya değiştirin eşyaları. şimdiden bunlara anlayış göstermezlerse ilerde nerede nasıl davranacaklar öğrenmiş olursun en azından. bende anlayacaktır oda kadın sonuçte. güzel güzel anne sinmedi içime dersin olur biter:) yada mobilyacı ile görüşün eşya eve gelmeden kendiniz değiştirin arada fark çıkarsa cepten ödersiniz olur biter.
günaydın kızlar. Sbaha kadar uyuyamamanın verdigi sıkıntıyla size içimi dökmeye geldim. Kızlar dün biz salon takımı almaya gittik. Aman Allahım hayatımda ilkdefa içimin bukdr daraldıgınıı bilmem yani. kaynanam kayınbabam annem ben babam ve nişanlım gittik. baktıgımız esyaların hiçbirini begenmemelerr kendi istedigini aldırmak istemeler benimle ugrasmalar... kaynanam cok iyidir normalde cokta sever beni ama dün burnumdan getirdi. o olmaz o kötü o soluk o kara... bende neyi begendilerse aldım geldim. düşünün salon takımımı ble istedgim gibi alamadımcok aama cok üzüldm nişanlımm hep benden yanaydı ama onuda sinir krizlerine soktular. Ben napıyım kızlar?
Eşin senden yanaydı ve onların dediğini yaptı öylemi ahh canım foruma bir göz gezdir aileci bir adam vay haline vayyyy dilerim onlardan uzak oturursun mazallah yatagınızada gireri bunlar
günaydın kızlar. Sbaha kadar uyuyamamanın verdigi sıkıntıyla size içimi dökmeye geldim. Kızlar dün biz salon takımı almaya gittik. Aman Allahım hayatımda ilkdefa içimin bukdr daraldıgınıı bilmem yani. kaynanam kayınbabam annem ben babam ve nişanlım gittik. baktıgımız esyaların hiçbirini begenmemelerr kendi istedigini aldırmak istemeler benimle ugrasmalar... kaynanam cok iyidir normalde cokta sever beni ama dün burnumdan getirdi. o olmaz o kötü o soluk o kara... bende neyi begendilerse aldım geldim. düşünün salon takımımı ble istedgim gibi alamadımcok aama cok üzüldm nişanlımm hep benden yanaydı ama onuda sinir krizlerine soktular. Ben napıyım kızlar?