Benim de eşim beyaz gömlek giyer her zaman, her gün değiştirdiği için kol ve manşette bir leke yok ama olduğu takdirde, beyaz sabunu kuru kuru oralara sürebilirsin,,, veya bulaşık deterjanı evet bu bildiğin bulaşık deterjanı sonra da airel matik i kullanıyorum birde yumuş un sensetive yumuşatıcısı,,, asla 30 dereceden fazla yıkama gömlekleri , eşinin gömleklerini ,eşinin atletleri (eğer çok kirli değillerse) bide kendi beyaz gömleklerinle yıka öyle beyaz havlularla karıştırma,, uzun dönemde morarır çamaşırların,,,,
ben toz airel matiği beyazlar ve havular için kullanıyorum,,
sıvı airel matiği renkliler için olanı kirli denecek renkliler için,
perwool renkliler ve siyahlar içinde az kirliler için kullanıyorum,,,,
benim çamaşırlarım meşhurdur,, hiç morarmaz çamaşırlarım,,, çünkü asla çok kirli ile az kirliyi bir arada yıkamam,,,
renkleri zaten ayırıyorum,,,
ama böyle titiz olursan çamaşır sepetin asla boşalmıyor,,, (tek kötü tarafı)
ha bu arada eğer yumuşatıcıyı çok abartırsan morarır çamaşırların,,,
yani hiç bir şeyimle övünmem zaten öyle çok titiz değilimdir,, ama konu çamaşıra geldimiydi,,,,
birde çamaşır makinan da suda bekletme varsa eğer onu yaptır eğer yoksa da birinci su alıp boşaltıkda sonra, ikinci suda çamaşır makinanda beklet,, (tabi sor teknik servise birde makinayı bozma)
ben evin mobilyalarını 2 saatte aldım, konu çamaşır makinası olunca tam iki ay araştırmıştım,,,