• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha şimdiden dert ettiğim eşimin beyaz gömleklerii :(

benim eşimde hergün beyaz gömlek giyiyor işinden dolayı. hergün değiştirdiği için öyle kir falan olmuyo zaten hergünde duş alıyo. ama ben beyazları 80 derecede yıkıyorum hatamı ediyorum kızlar yaaa :26: ön yıkamalı yapıyorum hemde :31:
az derecelide yıkasam sanki temizlenmicek gibime geliyo :44:

gomlekler 30 derecede nasıl yıkanıyo yahu.kiri nasıl çıkıyo.ben 60da yıkıyom:26:yanlış mı yapıyom:26:

benim eşimde hergün beyaz gömlek giyiyor işinden dolayı. hergün değiştirdiği için öyle kir falan olmuyo zaten hergünde duş alıyo. ama ben beyazları 80 derecede yıkıyorum hatamı ediyorum kızlar yaaa :26: ön yıkamalı yapıyorum hemde :31:
az derecelide yıkasam sanki temizlenmicek gibime geliyo :44:

bende anlamadım 30 derecede nasıl çıkıyo lekeler.ben dereceyı kendım ayarlamıyom gömleğe çevırıyom dırek 60 derece cıkıyo yıkıyo.

bende anlamadım 30 derecede nasıl çıkıyo lekeler.ben dereceyı kendım ayarlamıyom gömleğe çevırıyom dırek 60 derece cıkıyo yıkıyo.

ben renklileri 40 beyazları 80 derecede yıkıyorum çokmu abartıyorum yaa :1::1: ama 30 derecede de beyaz yıkanmaz yani :31:

ben renklileri 40 beyazları 80 derecede yıkıyorum çokmu abartıyorum yaa :1::1: ama 30 derecede de beyaz yıkanmaz yani :31:

ben beyazları ve gömleklerı hep 60da yıkıyom.makına kendı dereceyı ayarlıyo sen ıstersen degıştırebılıyon.bende 60 ı uygun buluyom.80 fazla gbı gelıyo cnm
renklılerı bende 40 da yıkıyom.kızımın cicilerini 30da eğer cok kırlıyse ve beyazsa 40 da yıkıyorum

ben beyazları ve gömleklerı hep 60da yıkıyom.makına kendı dereceyı ayarlıyo sen ıstersen degıştırebılıyon.bende 60 ı uygun buluyom.80 fazla gbı gelıyo cnm
renklılerı bende 40 da yıkıyom.kızımın cicilerini 30da eğer cok kırlıyse ve beyazsa 40 da yıkıyorum

e bende birdhakine 60 da yıkıyım yawww :1:

30 derecede değilmi kısa dedıgın , soda çamasır suyuyla karısınca bırsey olmaz degıl mı ,tekrar yıkarken normal programda yıkıcaz heralde.. tesekkur ederım
ben de omo nun beyaz detarjanını kullanıyorum çok sordum gene sagolasın

30 derecenin kısası da uzunu da var benim makinada. ben kısayı kullanıyorum. sonrakni de istersen kısada yıkayablirsin. ben 60 dereceye falan koyuyorum bazen.

ben de normal renklileri 40 beyazları altmışda yıkıyom. hatta acık renkli mavı gömleklerı de 60 a atıyorum bir gun gıyılse de yakası kırlenebılıyo 40 da çıkaramıyorum:(

kızlarrr şu biçareye yardım edin yahuuu.. malumunuz yakın zamanda evimin gadını, çocuklarımın anası olacaam. amma velakin gelin görünki gömleklerle başım belada. daha doğrusu bilgisizlik diz boyu:d şöyle anlatayım baba evimde kimse gömlek giymez olanlarda renkli falan. ama nişanlım işi gereği daima beyaz gömlek giyiyor, yada çok çok çok açık mavi. ve benim en sevmediğim şey manşet ve yakalardaki izler oluyor. dün evimiz için temizlik malzemelri falan aldım. kıyafetlerde toz deterjan kullanmak istemediğimden ve siyahlar renkliler ve beyazlar için ayrı ayrı perwollun sıvı deterjanlarından aldım(deterjan konusundada tavsiyelere açıgım bu arada:D annem senelerdir ariel ve omodan şaşmadıgından ondan pek tecrube edınemedım:D) . birde çamaşır sodası aldım. beyazlarda çok işe yaradıgını duymustum ama nasıl kullanırım bir fikrim yok? birde sadece sodayla istediğim o sakkız gibi gömlek kıvamına ulaşırmıyım? birde kola falan kullanıyor sanırım ben bu gömleklerle nasıl baş edicem yahuuuuu :D

not: öyle beceriksiz değilm ha yanlış anlaşılmasın ama tecrübesizlik diyelimm:13: kapiş:D

Benimde ütü sorunum var asla ve asla yapamıyorum.
Yani yapmak istesem de beceremiyorum :37:
2 Gün önce söyledim erkek arkadaşıma yandık bende yapamıyorum falan dedi ..
Ah ütü özürlü ben :9:

Yok utuden yana derdim yok elim cabuk hemencik hallediorum:-D sadece o sakız gomlekler icin yardim istemistim baya bir seylrr öğrendim:-D

Back
X