- 26 Haziran 2018
- 163
- 48
- 13
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
Sevgilimin ailesiyle henüz tanismadik. Ama kiz kardeşleri sosyal medyadan birkaç kez ekledi ben kabul etme taraftarı olmasam da üst üste ekleyince kabul ettim. Bir kere sevgilim bana onun bana bir sey dediğini söyledi ben de sinirlendim sildim kizi sonra şaka yaptim filan dedi neyse. Kiz da diger kiz kardesine de bir seyler demis yani tavsan daga küsmüş dagin haberi olmamis misali. Daha bugün fark ettim ki beni engellemis. ( Bir arkadasimi arayinca hep o da çıkıyordu cikmayinca anladim )
Yani bu nasil bir şey ergenlik mi cahillik mi beni tanımiyorsun bile ekliyorsun engelliyorsun kafana göre...
Bir de köyde olduklarindan her seyleri farkli bizden erkek arkadaşıma kina salonda olur dedim kiz kardesi demis kina salonda mi olur evde olur.. Ben hic denk gelmedim evde kinaya bizde hep salonda oluyor...
Yani bu nasil bir şey ergenlik mi cahillik mi beni tanımiyorsun bile ekliyorsun engelliyorsun kafana göre...
Bir de köyde olduklarindan her seyleri farkli bizden erkek arkadaşıma kina salonda olur dedim kiz kardesi demis kina salonda mi olur evde olur.. Ben hic denk gelmedim evde kinaya bizde hep salonda oluyor...