Daha şimdiden yoruldum :((((

RooSE

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
1.004
11
358
35
Ya kızlar daha şimdiden yoruldum gerçekten.2 ay önce beni istemeye geldiler ama o bile hüsranla geçti yarım saat oturup işimiz var diyip çıkıp gittiler sonra erkek arkadsımı getirmemişlerdi.Düşünün kız istemeye geliyolar ama damat ortada yok onların adetlerı öyleymıs ama ben son dakıkaya kadar gelıcek dıye biliyordum.Tam 2 ay boyunca nişan yapılıcak diye bekliyoruz tam paraya ayarlıyoruz ama hep sorun cıkarıyorlar.Benim sevgilim abisiyle ortak iş yapıyorlardı yanı şirkette ortaklardı ama şuan ayrıldılar ve bu ayrılıktan beni sorumlu tutuyorlar ama inanın okadar zararı vardı ki ona çünkü şirket tamamile sevgilimin üzerine yani tüm resmiyet çekler hep onun ama abisine sorsanız tüm mal varlıgı sadece kendisinin.okadar çok doluyum ki patlamak üzereyim artık.Hep benim onu bırakmamı istediler ama bırakmadım bırakmayıda düşünmüyorum.Eğer kısmet olursa bu cumartesi artık nişanlanıcaz ama içimde hep korku var bozucaklar diye.Geçen gün bi düğüne gittik 2 taraf beraber kaynanam kalktı dediki ben oğluma baska yerden kız bulmustum ama kızın babası vermedı dediokadar incindim ki anlatamam annem benim yüzüme baktı apar topar kalktık eve geldik annem bisürü laf saydı haklı olarak.Kaynanama kalsa daha nişanlanmamıza var zaten 2 ay olmus yeterınce uzamıs hala uzatmaya calısıyorlar.Alışverıse gıttık kımseden para almadık istemıyorum da sadece huzur versinler okadar.Sevgilimde bende çok üzülüyoruz artık sürekli kavga ediyoruz hep onların yüzünden.Kendimi bazen evde kalmıs sanki bulmusken kocayı bırak ıstemeyen bı kız olarak goruyorum.Bi görümcem var zaten evlere şenlik evlendıkten sonra kaynanamla oturmak zoorundaymısım da bırıkım yaparmısım.Biz nişanlanıyoruz bi çöp bile almadı bide bana birikimden bahsediyor sevgilimde abla sen kaynananın yanında oturdun mu kı oda otursun dedı allahtan benimki cevap verebılıyor bana sahip cıkıyor çıkmazsa bu ilişki zaten bukadar yürüyemezdi herhalde.Okadar sıkılıyorum ki herkes soruyor ne zaman nişan ozaman çığlık atasım geliyorrdelikafadulden Annem vermem vermem dedi durdu zor ikna ettik kac sefer geldı gıttı kapımada özür diledi annemden.Ama şimdi nişan yaklastıkca içimi korku alıyor ya bi sorun çıkartırlarsa diye.Kime nasıl davranacagımı sasırdım daha ne istiyorlar anlamadım ki okadar laf ettıler bıkere bıle cevap vermedım ben sustukca üstüme geldıler bide benim 2 tane eltim var benden sonra bi gelin daha gelicek yani toplam 3 eltim 2 görümcem var bu tabloyla karsılasınca acayip korku alıyor beni.Her nekadar seni onların içine sokmayacagım desede ben hep tedirginim.Anneme bile tedirginliğimi gösteremıyorum hemne vazgecer yoksamafoldumbenmafoldumben Biz çok sorun astık şimdi kafam çok karısık onunla hiçbir problemımız yok ama ailesi beni çok korkutuyor sizce onlara karsı tutumum ne olmalı ççok zordayım çoookkkmafoldumbenmafoldumben

Canım hayırlısı olsun inş istediğin gibi olur herşey sewgilin senin yanındaymış bu iyibişi ama ewlenmeden önce sewgilinle herşeyi konuş oda ailesiyle konuşsun aynı ewde oturmak istemiyorum desin sen onlarla muhatap olma sewgilin konuşsun senden bilmesinler sewgilinde senin gibi düşünüyosa oglunuz istiyor dersin ewleniceksin senin ailenlede onun ailesiylede istesende istemesende görüşeceksiniz soğukluk olmasın arada güzellikle halletmeye çalışın
Her hayırda bi şer her şerde bi hayır wardır derler we hayırlı işlerde böyle şeyler olur canım canını sıkma sen inş hayırlıyla herşey yoluna girer herşey istediğin gibi olsun rabbim yardımcın olsun olumsuz hiçbişey düşünme hep olumlu güzel şeyler düşün hayaller kur tmm canım sewgileropuyorumnanaktan

Umarım herşey gonlunuzce olur.
Aileler neden çocuklarının mutluluğunu ıstemez anlamam.

Sen de kendini çok yıpratma herşey olacağına varır.

Birbirinizi seviyorsanız, herşeyi konusarak halletmeye çalışın. Ve en onemlisi başkaları yuzunden birbirinizi yıpratmaktan kaçının. Ne kadar mumkun olur bilmiyorum cunku kesinlikle insanın elinde değil. Ama yıne de deneyın ve birlikteliğinizi, sevginizi kurtarın.

sevgilerle...

Teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar ama bitürlü huzur vermiyorlar şuan mutlu olmam gerekırken acayip kaygı içindeyim.Sevgilim zaten aynı evde oturma taraftarı değil çünkü rahatına düşkündür hayatımızı dar bogaz edcekleri için benden daha istekli ayrı ev konusunda.Bizim aileler yanyana gelemezler canım artık çünkü iki tarafta çok soguklar bencede en iyisi gelmemeleri.Bizim aramızı bozmazlar en azından.Az önce yine tartıstık hep aynı konudan tartısıyoruz sevgimi aşkımı bitirmek istemiyorum ama Allah biliyor ya çok mutsuzum:gitme:

canım umarım herŞey duzelır sen sevgılıne guven o sana sahıp Çıkıosa gerı boŞ..sız kendı ılıŞkınıze bakın canım ..

tum yazılnlra ek olrak
nişandan sonra düğünü uzun tutmayın

canım umarım herŞey duzelİr sen sevgİlİne guven o sana sahİp Çıkıosa gerİ boŞ..sİz kendİ İlİŞkİnİze bakın canım ..

İnş bitanem yoksa ben çıldırıcam bunların arasında.zaten su sıralar yeni şirketin işleri de üstüne geldi çok bunaldıkkk mafoldumben

ofs bu isler ne kadar zorrr yaaa
anlamadigim ben size birsey sorucam
diger bir konunuzda bahsettiginiz kisi vardi
ayrilmistiniz 22 yasinda o kisimi bu?
:bbo:

seni korkutmak istemem ama bende o yollardan geçtim evet korkmalısın çünkü hiçbirzaman rahat bırakmayacaklar seni hem sinir stres hep kavga halinde geçecek evliliğin nişanlına güveniyorsan o benle beraber diyorsan benden vazgeçmez diyorsan bana söylenen laflara o cevap verir diyorsan ve evime yuvama kimseyi karıştırmam ne kendi ailemi ne onun ailesini diyorsan evlen derim ama istenmeyen gelinsin çünkü mantıklısın akıllısın kimse seni parmağında oynatamayacak ya o yüzden de istenmiyorsun maalesef
ama ben bu savaşa hazırım diyorsan evlen
evlilik zor zanaat maalesef bazı aileler çocukları mutlu olsun istemiyorlar bencillikten olsa gerek hakkında hayırlısı canım

sadece evli olduğumdan ve bende başta böyle sorunlar yaşadığımdan bunları söyledim alınmazsın inş

canım şimdi bukadar sorunların var seni kırmak istemem ama ilerde daha büyük sorunlar seni bekliyor bence hazırlıklı ol 3 elti 2 görümce az değil ne kadar uzakta olsanda dışardan illa karışırlar kıskançlıklar olur karışmaya kalkarlar bence illa sorun çıkar ben tek gelinim 1de görümcem var 15 senelik evliyim evim ayrı şuanda ama bizi huzursuz etmek için ellerinden geleni yapıyorlar çok kıskançlar görümcemle hiç birşey paylaşamıyorum kıskanç olduğu için hemen kaynanama yetiştiriyor ben iyi oldukça üstüme geliyorlar o yüzden artık hiç yüz vermiyorum ben ce ağırlığını koy kimseye pabuç bırakma kıymetli olursun susarsan benim gibi ezilirsin evlenince herşey çok çabuk değişiyor inan bana kimseye güvenme içini karartmak iatemezdim ama böyle güzelim allah kolaylık versin sana mutluluklar canım herşey gönlünce olsun bitanem:1hug::1hug::1hug:

Seviyorsun ama ailesi.Katlan diyeceğm olmayacak.Ayrıl diyeceğim olmayacak.Kaynananı ne yap et yanında oturtturma.Çünkü insanın kocasıyla bir evi olmalı.Senin özelin kimseyi ilgilendirmez.Kavgalar da çıkabilir.Kaynanan affet ama " cazgırsa " çok zor işin ..

okadar güzel yazmıssın ki çok tesekkür ederim sana.Ben o yanımda olduktan sonra herseye varım bizimki çok kısa bir ilişki ama onunla ilgili kararımdan eminim.Ailesi beni çok korkutuyor sadece ne yapacagımı şaşırdım.Oda dediğin tüm özelliklere sahip zaten öyle olmazsa ben bu zamana kadaar dayanamazdım.Çok kötüyüm moralim bozuk içimde hiç heyecan yok dün annemle konusuyorduk anne dedim o günün çok kötü geçicegınden eminim ama yinede gülümsemeyi bırakmıycam onlara inat gülücem dedim.Gerçektende o gece berbat geçicek ama ben yinede sevdiğimle gülücem önemli olan zoru basarmak umarım bizde basarıcaz.:Saruboceq:

çok tesekkür ederim yorumun için canım benim bende farkındayım zorlukların benim annemde çok çekti kaynanasından görümcesinden az çoktanık oldum.3 elti az değil bide hiç uyusabılecegım ınsanlar degıl.Sadece bı tek görümcem var o çok iyi ama diğeri çok beter allah düşmanımın basına vermesın.Buyüzden bızde hıcbırını karıstırmadık ne ailemi ne onun ailesini herseyı kendımız hallettık onlardan tek ıstegım o gecemi berbat etmemeleri..senağlama

canim benim o halde sen eminsen devam et esin olucak kiside sana sahip cikabiliyorsa sorun olsa bile asarsiniz birlikte insaALLAH mutluluklar senin olsun cok fazla uzme kendini dua et hayirlisi olsun senin icin ins.a.s.:1hug:

teşekkür ederim bitanemm inşş hayırlısı olsun artık :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…