canım umarım herŞey duzelİr sen sevgİlİne guven o sana sahİp Çıkıosa gerİ boŞ..sİz kendİ İlİŞkİnİze bakın canım ..
tum yazılnlra ek olrak
nişandan sonra düğünü uzun tutmayın
ofs bu isler ne kadar zorrr yaaa
anlamadigim ben size birsey sorucam
diger bir konunuzda bahsettiginiz kisi vardi
ayrilmistiniz 22 yasinda o kisimi bu?
:bbo:
seni korkutmak istemem ama bende o yollardan geçtim evet korkmalısın çünkü hiçbirzaman rahat bırakmayacaklar seni hem sinir stres hep kavga halinde geçecek evliliğin nişanlına güveniyorsan o benle beraber diyorsan benden vazgeçmez diyorsan bana söylenen laflara o cevap verir diyorsan ve evime yuvama kimseyi karıştırmam ne kendi ailemi ne onun ailesini diyorsan evlen derim ama istenmeyen gelinsin çünkü mantıklısın akıllısın kimse seni parmağında oynatamayacak ya o yüzden de istenmiyorsun maalesef
ama ben bu savaşa hazırım diyorsan evlen
evlilik zor zanaat maalesef bazı aileler çocukları mutlu olsun istemiyorlar bencillikten olsa gerek hakkında hayırlısı canım
sadece evli olduğumdan ve bende başta böyle sorunlar yaşadığımdan bunları söyledim alınmazsın inş
canım şimdi bukadar sorunların var seni kırmak istemem ama ilerde daha büyük sorunlar seni bekliyor bence hazırlıklı ol 3 elti 2 görümce az değil ne kadar uzakta olsanda dışardan illa karışırlar kıskançlıklar olur karışmaya kalkarlar bence illa sorun çıkar ben tek gelinim 1de görümcem var 15 senelik evliyim evim ayrı şuanda ama bizi huzursuz etmek için ellerinden geleni yapıyorlar çok kıskançlar görümcemle hiç birşey paylaşamıyorum kıskanç olduğu için hemen kaynanama yetiştiriyor ben iyi oldukça üstüme geliyorlar o yüzden artık hiç yüz vermiyorum ben ce ağırlığını koy kimseye pabuç bırakma kıymetli olursun susarsan benim gibi ezilirsin evlenince herşey çok çabuk değişiyor inan bana kimseye güvenme içini karartmak iatemezdim ama böyle güzelim allah kolaylık versin sana mutluluklar canım herşey gönlünce olsun bitanem:1hug::1hug::1hug:
okadar güzel yazmıssın ki çok tesekkür ederim sana.Ben o yanımda olduktan sonra herseye varım bizimki çok kısa bir ilişki ama onunla ilgili kararımdan eminim.Ailesi beni çok korkutuyor sadece ne yapacagımı şaşırdım.Oda dediğin tüm özelliklere sahip zaten öyle olmazsa ben bu zamana kadaar dayanamazdım.Çok kötüyüm moralim bozuk içimde hiç heyecan yok dün annemle konusuyorduk anne dedim o günün çok kötü geçicegınden eminim ama yinede gülümsemeyi bırakmıycam onlara inat gülücem dedim.Gerçektende o gece berbat geçicek ama ben yinede sevdiğimle gülücem önemli olan zoru basarmak umarım bizde basarıcaz.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?