Öncelikle herkese merhaba.Sizler benim ablam sayılırsınız içimi dökmek istedim en uygun yerinde burası olduğunu düşünüyorum daha yaşim 17 olmasına rağmen o kadar mutsuz çaresiz ve hayattan bıkmış haldeyim ki anlatamam intihar etmeyi bile düşünür hale geldim o derece kötüyüm. 13 yaşında bir ameliyat geçirdim sırtıma platin takıldı ve hala o platinlerle yaşıyorum alıştım artık onunla yaşamaya ama birde sırtımda ondan kalma boydan boya bir iz var üstüne üstlük birde boğazımda parfümden dolayı oluşmuş siyah bir leke var. Bacağımda küçüklükten kalma bir dikiş izi var birde bunlar yetmezmiş gibi yüzümde sivilceler lekeleri ve şimdide yüzümde beyaz beyaz lekeler çıkmaya başladı. Hiç bir zaman evlenemeyeceğim biliyorum üniversiteye gitmek istiyorum bunun içinde çalışmak istiyorum ama bu şeyler kafamı o kadar meşgul ediyor ki o kadar umutsuzum ki ölmek istiyorum ama günah olduğu için bunuda yapamıyorum hiç bir zaman isyan etmedim Allaha ama içimden diyorum niye böyle oluyor ne yaptım ki ben kötü biride değilim iyilik yapmayı çok seviyorum. Iki tane ablam var ikiside üniversite okudu evlendiler çok mutlular onlar gibi hiç bir zaman olamayacağım ben bu hayatta nasıl yasayacagm böyle çok kötüyüm ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum hep moralim bozuk ağlıyorum. Vaktini ayırıp okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
okuyunca ilk kızdım isyan ediyorsun yaşadıklarına sandım ölmeyi düşünmen.. ama sonradan kedinde bunun günah olduğunu belirtmişsin.. belki bu dünyada bunların acısını çekiyorsun ama öteki dünyadada hergün aynı yerde aynı şekilde aynı saatte intihar etmeyi aynı acıyla istemiyorsan güçlü ol ve bu halin için şükret. duygularını ifade edebildiğin için şükret. yemek yiyebildiğin için şükret. gördüğün duyduğun dokunabildiğin için şükret Allaha. elbet ahirette alacaksın cevabını hikmetini..
O öyle büyütüktür ki akıl erdiremessin hikmetlerine.. herkeze iyi olur. ilk önce kendini sev ergenlikten ziyade bu konular yüzünden yaptığın stres dolayısıyla sivilclerin çoğalıyor. güzel beslen okulunu oku. herşey sadece evlilik değil .tabi aşk sevgi güzel. ama öle bi imkanım yok deme kimse bilemez. kısmet..
dua et herzaman. yürekten gelerek yapılan hiçbir dua geri çevirlmez bunu kesin bil. herzaman dua et ama hayırlısı iste herzaman . hayırlısı neyse o lsun de ... çünkü ben çok dua ettim ve rabbim beni geri çevirmedi hiç bi isteğimdede. ya diledğin gibi yada dilemedğin gibi illaki bi cevap gelir duana bunu bil..
şeytan vesvese veriyor sana . boş durdurğun için hep aklına bunlar geliyor sitres yapıyorsun.. üniversiteni oku.. kitaplar oku boş durma herzaman bişeylerle ilgilen.. kendine acıma üzülme şükret.
haline şükret ve sabret ki ahirette müfakatını alasın inşallah canım..
bugün bi programda şöle diyordu.. Allahın izni olmadan karınca bile bak o küçück karınca bile bi adım atamazmış.sakın aklından şu geçmesin ben bişey yapmadım ben iyi biriyim neden Allah bana bu derdi verdi deme.bundan sonra gelecek söz ve düşünce kötü insanlar hep iyi onlar mutlu ozaman bende kötü olayım öyle değil
herşey bizim için burası bi sSINAV SINAV hepimiz sınanıyoruz.hem sana BİŞEY SÖYLİYİMMİ :) BİYERDE OKUMUŞTUM.
ANNEMİZ HANİ ÇOK MERHAMETLİDİR NE YAPSAK KIZSSADA YİNE ATMAZ ASLA KİME BÜYÜK Bİ HATA YAPSAK ESKİGBİ AYNI OLAMAYIZ AMA ANNE ÖLE DEĞİL ANNE UNUTUR ANNE SEVER..
ANNE CANINI VERİR. ANNE MERHAMETLİDİR DEĞİLMİ. VE ALLAHIN ANNELERMİZE VERDİĞİ BU MERHAMET DUYGUSU ALLAHTA OLAN MERHAMET DUYGUSUNUN 100 adet ise 1 adet bile değil yarımı bile değil çeyreği DÜŞÜN ÇEYREĞİ. E ANNE ELİNDEN GELECEK HERŞEYİ YAPACAK KADAR MERHAMETLİYSE BİZİM İÇİN DÜŞÜN ALLAHIN MERHAMETİNİ DÜŞÜN...
Allah sana sabır versin canım .
. ama içten içe bunları düşünmek istemiyorsan her zaman dedğim gibi bişeyler ile uğraş düşünme düşündüğünde bilki şeytan fısıldıyor bunları kulağına..