Daha yeni boşanmıştık

Her defasında bu kadar şaşırmayı nasıl beceriyorsunuz anlam veremedim

Bu yaşına kadar evlenmeyince evli adamı ayarttı belki de ama kanıtlayamıyorum işte bunu. Dayanamadım eşime mesaj attım bula bula bu b... suratlıyı mı buldun diye
şu cümleye kadar hiç anlam verip mantıklı tek bir nokta bulamasam da sizinle empati yapmaya çalışarak okudum. ama bence herkes sizi hiçbir zaman sevip benimsememiş ve bunu her fırsatta dile getirip hissettiren bir adamla evlenip üstüne düzelir belki diye çocuk yapmaktansa 30 yaşına (ki gayet normal bir yaş) evlenmemeyi tercih eder

Her defasında o zaman o da benimle evlenmeseydi diye savunmuşsunuz kendinizi ama adam zaten baştan sizinle evlenmek istemediğini belli etmiş. Siz bir şekilde bu evliliğin gerçekleşmesini sağlamışsınız. Adamın hatası kendine hatalarının savunulur tarafı yok ama bu ilişkide ki asıl manipülatif tarafın siz olduğunuz bence çok açık. Hemcinsim olduğunuz için çok üzüldüm adınıza, kimse böyle şeyler yaşasın istemem ama kendiniz etmiş ve kendiniz bulmuşsunuz belli ki. Yolunda olmayan bir evliliği nasıl çocuk yaparak kurtaracağınızı düşündünüz aklım almıyor inanın. Adamın maaşı kaç olursa olsun sizi asla ilgilendirmez o sadece çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak ve nafakasını ödemekle yükümlü. Ki söylediğiniz kadarıyla bunları da yerine getiriyormuş. Bunun dışında sizin şahsi geçiminizi sağlamak ya da size kendi hayat seviyesinde bir yaşam sağlamak zorunda değil. Onunla aynı hayat standardında bir yaşam istiyorduysanız zamanında siz de çalışıp elde etseydiniz. Çocuğunuzu koz olarak kullanıp belli ki ilişkisini bozmak ve bir umut kendinize döndürmek istiyorsunuz ama maalesef adamı çocuktan da soğutmuşsunuz ki bakın artık onu bile görmek istemiyormuş. İnanın her yorumunuzda şok olarak okudum yazdıklarınızı. Aradan 2 yıl da bir zaman geçmiş umarım her şeyi yoluna koymuş kendinize düzen oturtmuş ve çocuğunuzla mutlusunuzdur. Tek dileğim bu çalkantılı psikolojinizi çocuğunuza yansıtmadan büyütebilmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…