Dailyform dokuzlu zayıflama çayı-(ayda 7 kilo)

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
KIZLAR MERHABA INTERNETTE GOPRDUM YENI BIR BITKI CAYI CIKMIS...SITEDE SOYLENENE GORE TATAMEN ORGANIKMIS ...AYRICA ICINDEKI BITKILER GERCEKTEN ISE YARAR BITKILER...ÇAYIN ADI DAILYFORM DOKUZLU ZAYIFLAMA CAYI ...HATTA LINKI DE GONDERIM BIR BAKIN...YORUM YAPARSANIZ SEVINIRIM...BİLGİSİ VEYA TECRUBESI OLAN YANI KULLANAN VAR MI?

Yorumlar - 9lu Zayıflama Çayı

KIZLAR MERHABA INTERNETTE GOPRDUM YENI BIR BITKI CAYI CIKMIS...SITEDE SOYLENENE GORE TATAMEN ORGANIKMIS ...AYRICA ICINDEKI BITKILER GERCEKTEN ISE YARAR BITKILER...ÇAYIN ADI DAILYFORM DOKUZLU ZAYIFLAMA CAYI ...HATTA LINKI DE GONDERIM BIR BAKIN...YORUM YAPARSANIZ SEVINIRIM...BİLGİSİ VEYA TECRUBESI OLAN YANI KULLANAN VAR MI?

Yorumlar - 9lu Zayıflama Çayı

http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...a-36-kilo-verdiren-cay-tarifi-yeni-mesaj.html
burdan bakabilirsin .akdarlar başkanının çayı .....ne çabuk başka markalarda çıkmış

Son düzenleme:
artık insanlar kilolu yani kiloluyuz son umut diye herşeyi deniyoruz bu da ticaret yapan insanların işine geliyor bir marka çıkartıyor ,etiket basıyor ,sonrada o kutunun içine bildiğiniz aktardaki otları dolduruyor ee bide bunların yan sanayileri çıkıyor daha sonra sonrasında insanlar işin içinden çıkamıyor yorda yorr aslında bnlar bi işe yaramıyor :)zayıflama hapları,çayları,daha değişik biçok şey biz kilolularda hemen sanki bu çaylar bizi victoria's secret mankeni yapıcak hayaline kapılıp her çıkanı almak istiyoruz (kendimden biliyorum) oysaki böyle birşey yok arkadaşlar biz her ne sebeple bu hale geldiysek geldik ama bildiğim tekşey ölene kadar ölçülü yaşamak güzel bir bedene sahip olmak o kadarda kolay bir iş değil yaptıgı sonu hüsranla sonuçlanmış bunca diyetten sonra bunları yazan beyazbalina :)

slm arkadaşlar bebeğim var emziriyorum acaba bnde kullanabilirmiyim daily formu.bilginiz varmı. yada aranızdan kullanan biri.:26:

:20:bebeğiniz varsa lütfen önce onun düşün emzirdiğiniz için elbette kilo verirsiniz bebeğiniz sizin yediğiniz içtiğiniz şeyler besleniyor bence zayıflama çayları yerine süt artırıcı bitki ve besinlerle ilgilenin günlük yeterliprotein vitamin ihtiyacınızı hem kendiniz hem bebeğiniz için alın ileride sütten kestiğinizde buçaylara yönelin.iyi günler

Back
X