Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım ben de kız hissediyorum ama hayırlısı tabi her şeyden önce :)Evet canım bende duymuştum 140 dan azsa erkek fazlaysada kız oluyormuş :)
Bende bugün ilk kontrole gittim 175 ti bizimde, genelde kızların kalp atışı yüksek oluyor dedi doktorumuzkuzenim eğer 140tan çok atıyorsa kalbi cinsiyeti kızdır gibi bişey söyledi bugün. benim bebişin dakikada 173 atıyor kalbi. bu söylemin doğruluk payı var mı?
valla bizimki öyle bişey demedi ama bir kaç kişiden duydum bunuBende bugün ilk kontrole gittim 175 ti bizimde, genelde kızların kalp atışı yüksek oluyor dedi doktorumuz
benimki nub ve 2li test sonucuna göre erkek çıkıyordu. Kalbi 155di. Kızmış. Bende bu doğru çıktı :) allah gönlünce versin.kuzenim eğer 140tan çok atıyorsa kalbi cinsiyeti kızdır gibi bişey söyledi bugün. benim bebişin dakikada 173 atıyor kalbi. bu söylemin doğruluk payı var mı?
kuzenim eğer 140tan çok atıyorsa kalbi cinsiyeti kızdır gibi bişey söyledi bugün. benim bebişin dakikada 173 atıyor kalbi. bu söylemin doğruluk payı var mı?
amin canım önce sağlık tabi ama insan yine de merak ediyor :)benimki nub ve 2li test sonucuna göre erkek çıkıyordu. Kalbi 155di. Kızmış. Bende bu doğru çıktı :) allah gönlünce versin.
demekki bu bir ölçüy değilİçinden geçen bişey var mı bilmiyorum ama benim ilk ölçümde 174'tü kalp atışı ve cinsiyetimiz erkek :)
Etmez misin ben öğreneli bi kö gün oluyor ve öğrenene kadar denemediğim hurafe okumadığım cinsiyet belirleme yazısı kalmadı ahahahahamin canım önce sağlık tabi ama insan yine de merak ediyor :)
tutan var mıEtmez misin ben öğreneli bi kö gün oluyor ve öğrenene kadar denemediğim hurafe okumadığım cinsiyet belirleme yazısı kalmadı ahahahah
Allah kucağınıza aldığınız günleri de tez zamanda göstersin Allah bağışlasın :)Benim kuzumun kalp atışı 157. Erkek
maşallah :) cinsiyetini ne zaman öğrendiniz acabaBizim de 160-170 civarıydı ilk atışı. Kız olacak inşallah:)
maşallah :) cinsiyetini ne zaman öğrendiniz acaba![]()
Amin çok teşekkür ederim. Hepimiz inşallahAllah kucağınıza aldığınız günleri de tez zamanda göstersin Allah bağışlasın :)
bu kadar erken belli olabiliyor mu benim de ikili testim 12. haftada olacak görmesi mümkün mü yani? bi de gelirken çikolata falan ye demişti bana bu ikili testle mi yoksa cinsiyetle ilgili bi durum mu acaba? ayy ne çok soru sordum birden11+2de ikili testimi yapan doktor %95 kız dedi. Haftasına kendi doktorum kesinleştirdi. Allah sizin de gönlünüze göre versin. Evladınızı sağ salim kucağınıza alın inşallah.
bu kadar erken belli olabiliyor mu benim de ikili testim 12. haftada olacak görmesi mümkün mü yani? bi de gelirken çikolata falan ye demişti bana bu ikili testle mi yoksa cinsiyetle ilgili bi durum mu acaba? ayy ne çok soru sordum birden![]()