dakikada 173 kalp atışı

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
kuzenim eğer 140tan çok atıyorsa kalbi cinsiyeti kızdır gibi bişey söyledi bugün. benim bebişin dakikada 173 atıyor kalbi. bu söylemin doğruluk payı var mı?

kuzenim eğer 140tan çok atıyorsa kalbi cinsiyeti kızdır gibi bişey söyledi bugün. benim bebişin dakikada 173 atıyor kalbi. bu söylemin doğruluk payı var mı?
Bende bugün ilk kontrole gittim 175 ti bizimde, genelde kızların kalp atışı yüksek oluyor dedi doktorumuz

benimki nub ve 2li test sonucuna göre erkek çıkıyordu. Kalbi 155di. Kızmış. Bende bu doğru çıktı :) allah gönlünce versin.

İçinden geçen bişey var mı bilmiyorum ama benim ilk ölçümde 174'tü kalp atışı ve cinsiyetimiz erkek :)

Bizim de 160-170 civarıydı ilk atışı. Kız olacak inşallah:)

maşallah :) cinsiyetini ne zaman öğrendiniz acaba :KK46:

11+2de ikili testimi yapan doktor %95 kız dedi. Haftasına kendi doktorum kesinleştirdi. Allah sizin de gönlünüze göre versin. Evladınızı sağ salim kucağınıza alın inşallah.

11+2de ikili testimi yapan doktor %95 kız dedi. Haftasına kendi doktorum kesinleştirdi. Allah sizin de gönlünüze göre versin. Evladınızı sağ salim kucağınıza alın inşallah.
bu kadar erken belli olabiliyor mu benim de ikili testim 12. haftada olacak görmesi mümkün mü yani? bi de gelirken çikolata falan ye demişti bana bu ikili testle mi yoksa cinsiyetle ilgili bi durum mu acaba? ayy ne çok soru sordum birden :D

bu kadar erken belli olabiliyor mu benim de ikili testim 12. haftada olacak görmesi mümkün mü yani? bi de gelirken çikolata falan ye demişti bana bu ikili testle mi yoksa cinsiyetle ilgili bi durum mu acaba? ayy ne çok soru sordum birden :KK70:

Tatlı bir şeyler yiyince bebekler hareketli oluyor ve daha detaylı daha rahat inceleybiliyor doktorlar. Ultrason aleti iyiyse, bebek de gösterirse o zaman da söyleyebilir.

Back
X