Dalga Geçilenden İmrenilen Vücuda Doğru

Jiglypufff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
18
9
35
Merhaba hatunlar önümde 30 gün var ve ben kilo vermek zorundayım
Neden zorundayım? Çok büyük iddia var manevi bir şey ondan daha önemlisi de gurur şeref meselesi oldu artık bu iş :KK62::KK62:
Kararlıyım azimliyim kadın isterse yapamayacağı şey yok :KK19::KK47::KK47:
Her gün yaptığım sporları tek tek yazacağım yemeklerimin de fotosunu koymaya çalışacağım elimden geldiğince
Bu günlüğü de ilerde bakıp gururlanmak için açıyorum ahanda yazdım o kadar da iddialıyım :cool::cool:
Bugünkü halimin fotosunu da çektim kilo verdikçe öncesi sonrası fotoğraflarımı da paylaşacağım
Gelelim muhteşem vücudumun ölçülerine :KK53::oops::oops:
Boy 1.65
Kilo 65
Yaş 25

İlk hedef 57 kilo (31.03.2015---30.04.2015) :KK59:

Sabah
1 haşlama yumurta
1 domates
1 bardak süt
Öğle
2 pates ile patates salatası
Akşam
1 kase yoğurt
salata
1 elma
30 dk koşu
30 dk pilates

Sabah
1 fincan kahve
Öğlen
1 bardak zero kola
tavuk ızgara
6 parca patates
Akşam
yok(uyuyakaldım erkenden)
30 dk yürüyüş

Sabah
1 kase yoğurt
2 salatalık
1 kahve
Öğlen
2 yeşil elma
Akşam
1 su bardağı haşlama yeşil mercimek
3 çatal doğum günü pastasıo_O
Spor yok malesef

Sadece diyetle olmaz sabah aksam yuruyus ve egzersizlerde yapmalisin netten arastir egzersizler bulup telefonuna kaydet veya play store dan egzersiz uygulamalari var onlari indir derim senin icin daha iyi ve kolay olur:KK5:

Çok az yiyosun ve sporda yapıyosun biraz dikkatli ol derim ben tansiyonun düşebilir bayılabilirsin
Umarım en kısa zamnda istetidiğin kiloya kavuşursun

slmmm
kusura bakma ama yediğin şeyler yaptığın sporu karşılayacak nitelikte değil daha dengeli ve daha zengin bir menün olmalı bana göre
haaaaa yediklerinle kilo vermezmisin verirsin tabiki de ama fazlasıyla geri alırsın
benim diyet anlayışıma göre sen ömrünün tüm kısmında bu şekil beslenmeyeceğine göre şimdi de böyle yaptığın gibi bir yeme programı uygulamamalısınn
bana sorarsan da her zamanki yediklerini değiştirme eğer çok sağlıksız değilse
sadece porsiyonlarını küçült yediğin miktarı azalt
bu şekilde devam edersen uzun vadede sorunlarla karşılarsın çünkü vücudun ihtiyacı olan vitamin proteini filan yeterince almadığını düşünüyorum bu şekilde
ve vücut alacağını alamazsa saçların dökülür vitaminsizlikten cildin matlaşır yüzün çöker
bir deee yeteri kadar su içmiyor muusn sen hiç su içiminden bahsetmemişsin de
eğer kilo verme döneminde isen mutlaka yeteri kadar su içmen lazım benim senden boyum 3 cm daha uzun kilomuz da aynı ben kışın 2 litre yazın 2.5 litre fix içerim sonuçta yaktığın yağların vücudundan bir şekilde atılması lazım bunun içinde su içimi önemli sadece bu dönem için değil hayatının her anında önemli
biraz uzun oldu ama daha yeni başlamışsın o yüzden yanlış bir yol izleme derim kolay gelsin sana

arada küçük püf noktaları da ekleyebilirsin kilo vermek için
mesela günde 1-2 fincan yeşil çay iç
ekmek yiyorsan sabah kahvaltıda filan mutlaka çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeği tüketebilirsin fakat akşamları yeme ekmek büyük farkeder :KK66:

Merhaba hatunlar önümde 30 gün var ve ben kilo vermek zorundayım
Neden zorundayım? Çok büyük iddia var manevi bir şey ondan daha önemlisi de gurur şeref meselesi oldu artık bu iş :KK62::KK62:
Kararlıyım azimliyim kadın isterse yapamayacağı şey yok :KK19::KK47::KK47:
Her gün yaptığım sporları tek tek yazacağım yemeklerimin de fotosunu koymaya çalışacağım elimden geldiğince
Bu günlüğü de ilerde bakıp gururlanmak için açıyorum ahanda yazdım o kadar da iddialıyım :cool::cool:
Bugünkü halimin fotosunu da çektim kilo verdikçe öncesi sonrası fotoğraflarımı da paylaşacağım
Gelelim muhteşem vücudumun ölçülerine :KK53::oops::oops:
Boy 1.65
Kilo 65
Yaş 25

İlk hedef 57 kilo (31.03.2015---30.04.2015) :KK59:

1 ayda 8 kılo hedefı harıka canım
bende 30.03 de dıyete başaldım 72,00 kg ıle
dün 70,7 idim bugun tartılmadım

benımde hazıran 14 de dugunum var ve zayıflamak zorundayım
benım hedefımde 30 nısana kadar 6-8 kılo arası vermek

Sabah
1 haşlama yumurta
1 domates
1 bardak süt
Öğle
2 pates ile patates salatası
Akşam
1 kase yoğurt
salata
1 elma
30 dk koşu
30 dk pilates
bu kadar az kalori ıle vucudunu stop yaparsın ve kılo veremezsın

benım lıstem bugun susekılde mesela
Sabah 07:30 (60 kalori)
2 kuru kayısı 35 kalori
1 cevız 27 kalori

Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
kepekli ekmek sandwich 150 kalori

Ara
vakıt olmadı :KK43:

Öğlen 13:00 (230 kalori)
yarım kase yogurt 100 kalori
2 kaşık kırmızı et sote 80 kalori
yeşil salata 50 kalori

Ara 15:15 (70 kalori)
1 bardak light süt

Ara 16:00 (20 kalori)
1 orta sekerlı turk kahvesi

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için ben az yemezsem kilo veremiyorum ben 1.5 yıl önce bu şekilde 75ten 59a düştüm 1 yıl kadar korudum kilomu sonra tatiller gezmeler derken aldım diye ama çok aşırı yemek abur cubur yemiştim.
3 ana 3 ara öğün beslenmeyi de çok denedim ama olmadı veremiyorum o şekilde kilo böyle az yiyerek hem kendimi iyi hissediyorum hemde acıkmıyorum ve hızlı kilo verdikçe daha çok sarılıyorum diyete yoksa bırakıyorum
Yeşil çayı severim ama çıkıp alma fırsatım olmadı bir türlü onu halledeceğim en kısa zamanda
sunset ben çok su içerim diyette değilken bile içtiğim için yazmayı unutmuşum onu 2.5 - 3 lt arası içiyorum muhakkak
Teşekkür ederim arkadaşlar beni düşünüp güzel yorumlar yazdığınız için:KK68:

bu kadar az kalori ıle vucudunu stop yaparsın ve kılo veremezsın

benım lıstem bugun susekılde mesela
Sabah 07:30 (60 kalori)
2 kuru kayısı 35 kalori
1 cevız 27 kalori

Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
kepekli ekmek sandwich 150 kalori

Ara
vakıt olmadı :KK43:

Öğlen 13:00 (230 kalori)
yarım kase yogurt 100 kalori
2 kaşık kırmızı et sote 80 kalori
yeşil salata 50 kalori

Ara 15:15 (70 kalori)
1 bardak light süt

Ara 16:00 (20 kalori)
1 orta sekerlı turk kahvesi

Menün çok iyi cnm ama ben zayıflayamıyorum az yemessem o yüzden protein ağırlıklı besleniyorum ki kas kaybım olmasın
Benimde hedef tarihim bu ay sonu inşallah veririz dilediğimiz kiloları

Bugün isveç diyetine başlamaya karar vermiştim ama hatadan döndüm son anda :KK48:
Sabah
1 fincan kahve
3 4 çatal peynir
1 domates
bol maydonoz
1 dilim ekmek

Öğlen
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 elma

Akşam
bol salata
1 kase yoğurt

200 ip atlama

Sarimsak cayi ve yesil kahve varmis oda zayiflamada etkiliymis zayiflatiyormus aktarlardan alabilir ve danisabilirsin

Benim menüyüugypufff, post: 40308585, member: 670667"]Bugün isveç diyetine başlamaya karar vermiştim ama hatadan döndüm son anda :KK48:
Sabah
1 fincan kahve
3 4 çatal peynir
1 domates
bol maydonoz
1 dilim ekmek

Öğlen
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 elma

Akşam
bol salata
1 kase yoğurt

200 ip atlama[/QUOTE]
Benum menuyu uygulayabilirsin tatlim
benim belli bi liste yok
onemli olqn aksam 6 dan sonra yemek yememek
ve bol protein almak

Sarimsak cayi ve yesil kahve varmis oda zayiflamada etkiliymis zayiflatiyormus aktarlardan alabilir ve danisabilirsin
yeşil kahveyi duydum ama sarımsak çayını duymamıştım yeşil çay alma için gideceğim bunlarıda sorarım umarım sarımsak tadı yoktur o_O
teşekkür ederimmm:KK68:

X