dalga geciyo bu cocuk..

nays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
52
0
1
Bursa
Kizlar soylemistim nisanlimla ayrildik tum esyalar verildi alinda 2 hafta gecmis adam tutmus kitabin bende onu vericem goruselim diyor istemedigimi belirtim ben vereyim diyor ..yirt at onemi yok diyorum onemsiz siradan bi kitap olsa yaparim diyorum akil var mantik var bi kitap yahu !

Kizlar soylemistim nisanlimla ayrildik tum esyalar verildi alinda 2 hafta gecmis adam tutmus kitabin bende onu vericem goruselim diyor istemedigimi belirtim ben vereyim diyor ..yirt at onemi yok diyorum onemsiz siradan bi kitap olsa yaparim diyorum akil var mantik var bi kitap yahu !

görüşmek için bahane yaratıyor bana kalırsa.

pişman olmuş kitap bahane bı kitap sadce cok ıstıyosa baskasından da gonderır bence hc görüşme

alsın o kitabı... neyse :ssz: makssat görüşmek
sankı çocuk oyuncagı bu. görüşme hiç, gebersın pişmanlıktan
sırra kadem bas

Gercekten gorusmek istemiyorsan tersle. Hatta direk soyle: kitabi bahane etme, bu is bitti de. Karin agrin yakinda gecer merak etme de :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence tamam de, şuraya gelip alıcam de. sonra da onun nazının geçmeyeceği bir arkadaşını falan gönder, nays gelemiyor diye kitabı alsın.

'Madem o kadar istiyorsun kargoyla gönder, ödemeyi ben yaparım merak etme' de :1: Seni görmek için bahane üretiyor belli ki :34:

Back
X