Dalga mı geçildim(bilmiyorum?)

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.357
3.504
133
Boşandıktan sonra ikili ilişkilerden uzzak durdum. Malum kimseyi çekecek durumda değildim. Ve artık tamamen uzak duracagım. Almanya dan bir tanıdık eskilerden az tanırım yaklaşık 47 48 yaşlarunda birisi ciddi niyetle tanışmak istediğini söyledi. Strese hiç gelemeyen birisi. Zaten gitti orda bazı problemleri oldugu için Antalya ya yanıma gelecegini söyledi. Bende sevindim. Son dakika beni arıyor sana bişey diyeceğim kızma!!! Yamımda cok samimi bir bayan arkadaşım geliyor. 20 yıllık dostum. Gelmek için ısrar etti. Yine de bişey demedim. Geldiler görüştük adam banaa samimi. Kadın yatsın(biz dışarda oturalım) dedik. fakat gecenin sonunda bayan arkadaşı bana saygısızlık yapıyorsun diye kavga çıkarttı. Kadın benim oldugumu Antalya da öğrenmiş. Bilsem gelmezdim başbaşa kalırdınız diyor. Benimle ciddi oldugunu öğrenince Ertesi sabah gunaydın mesajı attım, kadının korkusundan benimle ayıp olmasın vs diye pek konuşamıyor. Bende durumu kendimce aralarında bişey var diye tasvir etmeye başladım. Gel görüşelim bir açıklama yap dedim. Gelmedi. Sanırım benimle dalga geçildi amaç neydi bilmiyorum. İkinizinde Allah b... ı versin diye bir sürü mesaj attım. Kalbim sıkıştı resmen. Arkadaşım aradı daha sonra. Pskopat gibi davranıyor demiş. Ben ciddi niyetle yaklaştım beni korkutuyor. Bana açıklama yapmayan adam kendini bu şekildde savunuyor. Benim yerimde bir başkası olsa ikisinide döverdi cidden. Amaç ne idi bilmiyorum(kendi evi var benim evimde kalmadılar

Son düzenleme:
sizin evinizde mi kaldılar?
adam sevgilisiyle gelmiş belli ki. sizi de kalacak yer olarak görmüş.
en baştan evinize davet etmeseydiniz adamı keşke. hadi ettiniz, yanımda arkadaşım var dediğinde gelme deseydiniz. geçmiş olsun.

sizin evinizde mi kaldılar?
adam sevgilisiyle gelmiş belli ki. sizi de kalacak yer olarak görmüş.
en baştan evinize davet etmeseydiniz adamı keşke. hadi ettiniz, yanımda arkadaşım var dediğinde gelme deseydiniz. geçmiş olsun.
Hayır benim evimde değil. Kadının yanında sarılıyordu bana bu nasıl mide

Adamın ya sevgilisi ya da takilmalik yanında getirdiği biri.Her iki durumda da çok kötü bir durumun içine sokmuşsunuz kendinizi.Bence bir daha görüşmeyin.

Boşandıktan sonra ikili ilişkilerden uzzak durdum. Malum kimseyi çekecek durumda değildim. Ve artık tamamen uzak duracagım. Almanya dan bir tanıdık eskilerden az tanırım yaklaşık 47 48 yaşlarunda birisi ciddi niyetle tanışmak istediğini söyledi. Strese hiç gelemeyen birisi. Zaten gitti orda bazı problemleri oldugu için Antalya ya yanıma gelecegini söyledi. Bende sevindim. Son dakika beni arıyor sana bişey diyeceğim kızma!!! Yamımda cok samimi bir bayan arkadaşım geliyor. 20 yıllık dostum. Gelmek için ısrar etti. Yine de bişey demedim. Geldiler görüştük adam banaa samimi. Kadın yatsın(biz dışarda oturalım) dedik. fakat gecenin sonunda bayan arkadaşı bana saygısızlık yapıyorsun diye kavga çıkarttı. Kadın benim oldugumu Antalya da öğrenmiş. Bilsem gelmezdim başbaşa kalırdınız diyor. Benimle ciddi oldugunu öğrenince Ertesi sabah gunaydın mesajı attım, kadının korkusundan benimle ayıp olmasın vs diye pek konuşamıyor. Bende durumu kendimce aralarında bişey var diye tasvir etmeye başladım. Gel görüşelim bir açıklama yap dedim. Gelmedi. Sanırım benimle dalga geçildi amaç neydi bilmiyorum. İkinizinde Allah b... ı versin diye bir sürü mesaj attım. Kalbim sıkıştı resmen. Arkadaşım aradı daha sonra. Pskopat gibi davranıyor demiş. Ben ciddi niyetle yaklaştım beni korkutuyor. Bana açıklama yapmayan adam kendini bu şekildde savunuyor. Benim yerimde bir başkası olsa ikisinide döverdi cidden. Amaç ne idi bilmiyorum
Şaka mı bu? Ne manyak insanlar var ya. Adamlar resmen tatile gelmiş yanında da sevgilisini/takılmalığını getirmiş bedavaya gibi olmuş. Ruh hastası cidden.

Şaka mı bu? Ne manyak insanlar var ya. Adamlar resmen tatile gelmiş yanında da sevgilisini/takılmalığını getirmiş bedavaya gibi olmuş. Ruh hastası cidden.
Hayır ben sevgilisiyim guya benimle tanıştırdı, kadın hece sonunda kavga çıkardı. Sonra benden özür diledi seninle ciddi oldugunu bilmiyordum diye. Kafam karman çorman bu insanlar yüzünden neyin içindeyim been

Boşandıktan sonra ikili ilişkilerden uzzak durdum. Malum kimseyi çekecek durumda değildim. Ve artık tamamen uzak duracagım. Almanya dan bir tanıdık eskilerden az tanırım yaklaşık 47 48 yaşlarunda birisi ciddi niyetle tanışmak istediğini söyledi. Strese hiç gelemeyen birisi. Zaten gitti orda bazı problemleri oldugu için Antalya ya yanıma gelecegini söyledi. Bende sevindim. Son dakika beni arıyor sana bişey diyeceğim kızma!!! Yamımda cok samimi bir bayan arkadaşım geliyor. 20 yıllık dostum. Gelmek için ısrar etti. Yine de bişey demedim. Geldiler görüştük adam banaa samimi. Kadın yatsın(biz dışarda oturalım) dedik. fakat gecenin sonunda bayan arkadaşı bana saygısızlık yapıyorsun diye kavga çıkarttı. Kadın benim oldugumu Antalya da öğrenmiş. Bilsem gelmezdim başbaşa kalırdınız diyor. Benimle ciddi oldugunu öğrenince Ertesi sabah gunaydın mesajı attım, kadının korkusundan benimle ayıp olmasın vs diye pek konuşamıyor. Bende durumu kendimce aralarında bişey var diye tasvir etmeye başladım. Gel görüşelim bir açıklama yap dedim. Gelmedi. Sanırım benimle dalga geçildi amaç neydi bilmiyorum. İkinizinde Allah b... ı versin diye bir sürü mesaj attım. Kalbim sıkıştı resmen. Arkadaşım aradı daha sonra. Pskopat gibi davranıyor demiş. Ben ciddi niyetle yaklaştım beni korkutuyor. Bana açıklama yapmayan adam kendini bu şekildde savunuyor. Benim yerimde bir başkası olsa ikisinide döverdi cidden. Amaç ne idi bilmiyorum(kendi evi var benim evimde kalmadılar
Var böyle manyaklar,iki kişiyi aynı anda idare ediyor,bana şunu hatırlattı konu çok benziyor,eski eşimin iş arkadaşının hanımı 45 yaşlarında yine aynı yaşta bir adamla arkadaş ortak işleri vs var ekstradan birlikte takılıyorlar,sürekli yanyanalar ama kankayız diyorlar hocamlı fln konuşuyorlar da niyeyse kadın kocasından boşandı adam her storynin yanına kadının adını etiketliyor ki adamda nişanlıydı peşinden uzun yıllar koşturduğu bir kızdı ama o zamanda bu kadınla adam arkadaştı,şuandada aralarında birşey varmı bilinmez ama mide bulandırıcı.

Hayır ben sevgilisiyim guya benimle tanıştırdı, kadın hece sonunda kavga çıkardı. Sonra benden özür diledi seninle ciddi oldugunu bilmiyordum diye. Kafam karman çorman bu insanlar yüzünden neyin içindeyim been
İşte tek sevgilisi olduğu kişi siz değilmişsiniz demek. Diğeri de ya sevgilisi ya da takıldığı fb tarzı bir ilişki. Ne diye kadın biriyle gelmesine izin verdiniz ki..

Back
X