- 8 Mart 2024
- 184
- 256
- 23
- Konu Sahibi cicibebereis
E iyi madem emir buyuk yerdenkonuya acaba troll mu diye yaklaşmak yerine konuyu şikayet edebilirsiniz ,sürekli böyle mi diye tartışmak konunun akıcılığını da bozuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E iyi madem emir buyuk yerdenkonuya acaba troll mu diye yaklaşmak yerine konuyu şikayet edebilirsiniz ,sürekli böyle mi diye tartışmak konunun akıcılığını da bozuyor.
pantolon detayı nerede yazıyor ya göremedimAynen koskoca insanlarız ne kadar kilolu da olsa kimin pantolonu yırtılmış durduk yere. Anca düşeceksin veya aşırı zorlayıp eğilip kalkacaksın da belki. Bir de yırtıldığı yerden iç çamaşırı gözüküyor hem de seksi olduğu belli olacak şekilde ortaya çıkıyor. Hadi es kaza pantolon yırtıldı diyelim arkadaşından eşofman ister kocasına gösterene kadar. Evde ne yapıyorlar da pantolon yırtılıyoryeni üyelik vs…
Nasıl kafalar sizdeki Allah aşkına.Eşlerinizin arkadaşlarınızla ne işi olur ,telefonları ne gezer birbirinde.Sonra böyle rahatsız olmadıklarından gelir tekme.Evet sürekli geliyo numaraları var telefonda konuşmuşlar o usta sana yavşıyo mu muhabbetini işte. Ve evine giderken de hep eşim bırakıyo. Evet onun dertlerine ayrı bi ilgili hatta suratı asıl olunca baya baya ısrarla sorar hatta bi arkadaşımın evinde yıl başında hepimiz beraber vakit geçiriyorduk bu kadın gerekli ilgiyi göremedi ortamda balkonda oturdu bi derdi var gibi en çok eşim ilgilendi onunla ama o zamanlar bu durumlar beni asla rahatsız etmemişti.
Eşinle konuyu konuşma kadınla görüşmeyi kes.Sokma evine falan. Hatta bir şey diyim mi ben biraz manyak olabilirim de hiçbir arkadaşımla eşimin tanışıklığı yok. Arkadaşlarım geleceği zaman eşim evden gider ya da dışarda görüşürüm kızlarla.Arkadaşlar yine ben lohusalıkta ikimizin birbirinden uzaklaşması benim eşimden sogumamdan mı nedir bazı şeyler gözüme batmaya başladı. Normalde çok kıskanç bi insan asla değilim ama bu ara bişeyler dikkatimi çekiyo. Benim çok samimi bi arkadaşım var yıllardır hemde akrabamız eşimle yaşıt benden biraz büyük bekar ve evli insanlarla daha önce ilişkisi olmuş bi kadın genelde hep bilmiyorum sonradan öğrendim falan diye durumu toparlamaya çalıştı bende genelde ön yargılı olmadım ona doğrusunu anlattım baya bi süre görüşmedik bile sonra tekrar görüşmeye başladık. Bunları bildiğimden mi Rabbim içime böyle bi şüphe düşürdü bilmiyorum ama. Eşimle konuşurken ses tonu değişiyo ve genelde hep kendinin iyi yönlerinden bahsediyo işin tuhaf tarafı eşimde onun dertlerine falan inanılmaz ilgili hep ilgiliydi ama dediğim gibi bu ara gözüme batıyo. Kargocuyla bi sıkıntı yaşamıştı bi kere eşim sana yavşadı yüz vermedin de ondan mı acaba demişti bu ben hamileyken olmuştu yine art niyet aramadım i. Geçenlerde de evine usta gelecekmiş aralarında bi konuşma geçmiş telefonda bana kadın anlattı eşim sana mı yavşıyo gibi bişet sormuş he tüm dünya o kadına yavşıyo bu biraz kadını gözünde büyütmek değil mi ? Kadında bunu bana anlattı. Eşimle konuşmadım bu konu nası konuşur bilmiyorum ortada böyle bişey yoksa ben mi aklına düşürürüm ve bunu konuştuktan sonra o kadının benim evime gelmesi hep gözüme batar bide kadını gözümde büyütmüş gibi mi olurum ? Yada hepsi bu ara yaşadığım duygu durum değişiminden mi az bi sabrım kaldı zaten böyle bişey de hissetsem bile ben bu adamı boşucam galiba birden evliliğimiz nası böyle tersine döndü inanılmaz şaşkınım cidden.
Telefon dökümlerine bak eşin uyurken. Telefondaki aramalara değil hangi operatörü kullanıyorsa ayrıntılı dökümüne bak.Aralarında bir şey olma ihtimali çok yüksek geldi bana.Evet sürekli geliyo numaraları var telefonda konuşmuşlar o usta sana yavşıyo mu muhabbetini işte. Ve evine giderken de hep eşim bırakıyo. Evet onun dertlerine ayrı bi ilgili hatta suratı asıl olunca baya baya ısrarla sorar hatta bi arkadaşımın evinde yıl başında hepimiz beraber vakit geçiriyorduk bu kadın gerekli ilgiyi göremedi ortamda balkonda oturdu bi derdi var gibi en çok eşim ilgilendi onunla ama o zamanlar bu durumlar beni asla rahatsız etmemişti.
Aralarında birşey var benceArkadaşlar yine ben lohusalıkta ikimizin birbirinden uzaklaşması benim eşimden sogumamdan mı nedir bazı şeyler gözüme batmaya başladı. Normalde çok kıskanç bi insan asla değilim ama bu ara bişeyler dikkatimi çekiyo. Benim çok samimi bi arkadaşım var yıllardır hemde akrabamız eşimle yaşıt benden biraz büyük bekar ve evli insanlarla daha önce ilişkisi olmuş bi kadın genelde hep bilmiyorum sonradan öğrendim falan diye durumu toparlamaya çalıştı bende genelde ön yargılı olmadım ona doğrusunu anlattım baya bi süre görüşmedik bile sonra tekrar görüşmeye başladık. Bunları bildiğimden mi Rabbim içime böyle bi şüphe düşürdü bilmiyorum ama. Eşimle konuşurken ses tonu değişiyo ve genelde hep kendinin iyi yönlerinden bahsediyo işin tuhaf tarafı eşimde onun dertlerine falan inanılmaz ilgili hep ilgiliydi ama dediğim gibi bu ara gözüme batıyo. Kargocuyla bi sıkıntı yaşamıştı bi kere eşim sana yavşadı yüz vermedin de ondan mı acaba demişti bu ben hamileyken olmuştu yine art niyet aramadım i. Geçenlerde de evine usta gelecekmiş aralarında bi konuşma geçmiş telefonda bana kadın anlattı eşim sana mı yavşıyo gibi bişet sormuş he tüm dünya o kadına yavşıyo bu biraz kadını gözünde büyütmek değil mi ? Kadında bunu bana anlattı. Eşimle konuşmadım bu konu nası konuşur bilmiyorum ortada böyle bişey yoksa ben mi aklına düşürürüm ve bunu konuştuktan sonra o kadının benim evime gelmesi hep gözüme batar bide kadını gözümde büyütmüş gibi mi olurum ? Yada hepsi bu ara yaşadığım duygu durum değişiminden mi az bi sabrım kaldı zaten böyle bişey de hissetsem bile ben bu adamı boşucam galiba birden evliliğimiz nası böyle tersine döndü inanılmaz şaşkınım cidden.
Bu nasıl oluyorTelefon dökümlerine bak eşin uyurken. Telefondaki aramalara değil hangi operatörü kullanıyorsa ayrıntılı dökümüne bak.Aralarında bir şey olma ihtimali çok yüksek geldi bana.
Hissediyorsan doğrudur. Yani anlattığın kadın profili kocana göz dikebilecek potansiyelde. Senin yerinde olsam evime sokmam mesafe koyarım. Benimde cevremde bu potansiyelde insalar var ama ne evime sokarım ne eşimle tanıştırırım merhabadan öteye gitmem. Ha esime çok güvenirim o ayrı ama niye durduk yere huzursuz olayım ki niye acaba mı diye kendimi yiyip bitireyim.Arkadaşlar yine ben lohusalıkta ikimizin birbirinden uzaklaşması benim eşimden sogumamdan mı nedir bazı şeyler gözüme batmaya başladı. Normalde çok kıskanç bi insan asla değilim ama bu ara bişeyler dikkatimi çekiyo. Benim çok samimi bi arkadaşım var yıllardır hemde akrabamız eşimle yaşıt benden biraz büyük bekar ve evli insanlarla daha önce ilişkisi olmuş bi kadın genelde hep bilmiyorum sonradan öğrendim falan diye durumu toparlamaya çalıştı bende genelde ön yargılı olmadım ona doğrusunu anlattım baya bi süre görüşmedik bile sonra tekrar görüşmeye başladık. Bunları bildiğimden mi Rabbim içime böyle bi şüphe düşürdü bilmiyorum ama. Eşimle konuşurken ses tonu değişiyo ve genelde hep kendinin iyi yönlerinden bahsediyo işin tuhaf tarafı eşimde onun dertlerine falan inanılmaz ilgili hep ilgiliydi ama dediğim gibi bu ara gözüme batıyo. Kargocuyla bi sıkıntı yaşamıştı bi kere eşim sana yavşadı yüz vermedin de ondan mı acaba demişti bu ben hamileyken olmuştu yine art niyet aramadım i. Geçenlerde de evine usta gelecekmiş aralarında bi konuşma geçmiş telefonda bana kadın anlattı eşim sana mı yavşıyo gibi bişet sormuş he tüm dünya o kadına yavşıyo bu biraz kadını gözünde büyütmek değil mi ? Kadında bunu bana anlattı. Eşimle konuşmadım bu konu nası konuşur bilmiyorum ortada böyle bişey yoksa ben mi aklına düşürürüm ve bunu konuştuktan sonra o kadının benim evime gelmesi hep gözüme batar bide kadını gözümde büyütmüş gibi mi olurum ? Yada hepsi bu ara yaşadığım duygu durum değişiminden mi az bi sabrım kaldı zaten böyle bişey de hissetsem bile ben bu adamı boşucam galiba birden evliliğimiz nası böyle tersine döndü inanılmaz şaşkınım cidden.
Ne geliyorsa zaten akrabalardan gelir hiç mi program izlemedin be ablacımBenim akrabam yakın hemde.
Kadinla iliskinizi kesin, esinizin de önünü alın. Telefon numaralarini engellettin. Bu kadar genisligin luzumu yokArkadaşlar yine ben lohusalıkta ikimizin birbirinden uzaklaşması benim eşimden sogumamdan mı nedir bazı şeyler gözüme batmaya başladı. Normalde çok kıskanç bi insan asla değilim ama bu ara bişeyler dikkatimi çekiyo. Benim çok samimi bi arkadaşım var yıllardır hemde akrabamız eşimle yaşıt benden biraz büyük bekar ve evli insanlarla daha önce ilişkisi olmuş bi kadın genelde hep bilmiyorum sonradan öğrendim falan diye durumu toparlamaya çalıştı bende genelde ön yargılı olmadım ona doğrusunu anlattım baya bi süre görüşmedik bile sonra tekrar görüşmeye başladık. Bunları bildiğimden mi Rabbim içime böyle bi şüphe düşürdü bilmiyorum ama. Eşimle konuşurken ses tonu değişiyo ve genelde hep kendinin iyi yönlerinden bahsediyo işin tuhaf tarafı eşimde onun dertlerine falan inanılmaz ilgili hep ilgiliydi ama dediğim gibi bu ara gözüme batıyo. Kargocuyla bi sıkıntı yaşamıştı bi kere eşim sana yavşadı yüz vermedin de ondan mı acaba demişti bu ben hamileyken olmuştu yine art niyet aramadım i. Geçenlerde de evine usta gelecekmiş aralarında bi konuşma geçmiş telefonda bana kadın anlattı eşim sana mı yavşıyo gibi bişet sormuş he tüm dünya o kadına yavşıyo bu biraz kadını gözünde büyütmek değil mi ? Kadında bunu bana anlattı. Eşimle konuşmadım bu konu nası konuşur bilmiyorum ortada böyle bişey yoksa ben mi aklına düşürürüm ve bunu konuştuktan sonra o kadının benim evime gelmesi hep gözüme batar bide kadını gözümde büyütmüş gibi mi olurum ? Yada hepsi bu ara yaşadığım duygu durum değişiminden mi az bi sabrım kaldı zaten böyle bişey de hissetsem bile ben bu adamı boşucam galiba birden evliliğimiz nası böyle tersine döndü inanılmaz şaşkınım cidden.