Dalga mı geçiyor bu adam?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.869
Bir adam düşünün kız adamdan hoşlanıyor adam bunu biliyor susuyor bir kaç hafta ve sonra sevgilim var diyor sevgilim var demesinden 5 dakika sonra kızın resmini beğeniyor . resim atıyor kız 3-4 saat sonra beğeniyor demekki profile bakıyor ki 3-4 saat önce ki resmi beğeniyor 1 kez olsa tesadüf denilir her resim attığında yapıyor. yani kızın profiline bakıp duruyor . dalga mı geçiyor bu adam

3-4 saat önceki resimde anasayfa da gözüküyor. Ben görüyorum yani :KK53:

bakıyor ediyor görüyor.Bu adam ne yapıyor anladım :KK70:

anlamadım?

cevap evet.ilgi çekmeye çalışan ıssız adam modları.dinlen dinlen kaç.kaçmazsan canın yanacak.

sanırım bende kaçacağım umursamazları oynuyorum

3-4 saat önceki resimde anasayfa da gözüküyor. Ben görüyorum yani :KK53:

ama her 5 dakika da bir faceye giren biri ve mobilden giriyor bir sürü arkadaşı var resmim ana sayfasında kalmaz yani

Bir adam düşünün kız adamdan hoşlanıyor adam bunu biliyor susuyor bir kaç hafta ve sonra sevgilim var diyor sevgilim var demesinden 5 dakika sonra kızın resmini beğeniyor . resim atıyor kız 3-4 saat sonra beğeniyor demekki profile bakıyor ki 3-4 saat önce ki resmi beğeniyor 1 kez olsa tesadüf denilir her resim attığında yapıyor. yani kızın profiline bakıp duruyor . dalga mı geçiyor bu adam

"Sevgilim var" dedikten sonra olay bitmiştir zaten.

Ne yapıyor diye sorgulamanın anlamı yok.

Bacım Ben iki gün önceki resmi anasayfamda görüp begeniyorum ne diyon :KK70:
Bu bir kistas değil ayrıca. Fotomu begendi, yok beni laykladi, ay favorilere ekledi kesin aşık gibi birşeye benzemis. Yok öyle dünya.

Eee bende görüyorum telefonda özellike çok çıkıyor. ayrıca sevgilim var demiş sevgilisi oan adam foto beğenemez diye bir kural yokki

Bacım Ben iki gün önceki resmi anasayfamda görüp begeniyorum ne diyon :KK70:
Bu bir kistas değil ayrıca. Fotomu begendi, yok beni laykladi, ay favorilere ekledi kesin aşık gibi birşeye benzemis. Yok öyle dünya.

öyle br şey düşünmüyorum zaten ama bu şekilde kaçan kovalanır mantığıyla davranması saçma.

e müsade etme de geçemesin
etmiyorum zaten kendisiyle aramda sınır oldğnu biliyor

Eee bende görüyorum telefonda özellike çok çıkıyor. ayrıca sevgilim var demiş sevgilisi oan adam foto beğenemez diye bir kural yokki
normalde beğenen biri değil. genelde pc den giriyorum ve sağda km neyi beğenmiş çıkıyor beğeni yapmayan durumlarındaki yorumlara dahi yanıt vermeyen adam ne zaman resim atsam direk hopp beğeniyor 10 tane atsam 10unuda

Kac yasinda bu adam?

X