- 28 Nisan 2021
- 14
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi beyazkelebekkk96
-
Arkadaşlar merhaba geçen gün soru sormuştum ve sizler eski erkek arkadaşımın bahane bulduğunu söylemiştiniz.Ben o arayana kadar hiçbir şey iletişim kurmadım paylaşımlarına bakmadım bana 2 gün önce iyi geceler napıyosun yazdı normal bi şekilde iyiyim sen napıyosun dedim bana yine sıkıntılarını anlattı anladım hayırlısı olsun diyip konuyu kapattım ,bugün de aradı çalıştığım için meşgule attım ve mesaj olarak müsait değilim ne oldu yazdım ve bana yazdığı mesaj şu “bu nasıl bi tabir ya ,bana ibanını at hesabını kapatıcam “ bunu yazıp engellemiş (ben ona borç vermiştim ) sizce ben içimde kalanları ona söylesem mi yoksa sadece ibanı mı atsam ? Şok oldum en son beni çok sevdiğinden bahsediyordu :))
Yok vermeyecek birisi değil verir ama anlam veremiyorum insanlara artıkAt ibanı paranı kurtar
Gerisine sonra bakarsın
Tamam önce versin o zamanYok vermeyecek birisi değil verir ama anlam veremiyorum insanlara artık
HaklısınızGönderin ibanınızı kapatsın borcunu.
Sonra da “Sen sağ ben selamet “ yazın .
Ben meşgule atıp müsait değilim yazdığım için hızını alamadı o yüzden engellediSeni niye engellemiş ki iban gönderecektin
Bu tiple nasıl görüştünüz ki?Ben meşgule atıp müsait değilim yazdığım için hızını alamadı o yüzden engelledi
Böyle insanlarla hiç uğraşmayın derimBen meşgule atıp müsait değilim yazdığım için hızını alamadı o yüzden engelledi
O iş hiç belli olmaz.Yok vermeyecek birisi değil verir ama anlam veremiyorum insanlara artık
Böyle bi sinirle engelleyenler, o engeli kaldırırlar geri ve nolur sana eziyet etmeme izin ver derler.Ben meşgule atıp müsait değilim yazdığım için hızını alamadı o yüzden engelledi
İbanınızı atın .Bir daha da bole ınsanlara borc vermeyın .Bu da yenı modaArkadaşlar merhaba geçen gün soru sormuştum ve sizler eski erkek arkadaşımın bahane bulduğunu söylemiştiniz.Ben o arayana kadar hiçbir şey iletişim kurmadım paylaşımlarına bakmadım bana 2 gün önce iyi geceler napıyosun yazdı normal bi şekilde iyiyim sen napıyosun dedim bana yine sıkıntılarını anlattı anladım hayırlısı olsun diyip konuyu kapattım ,bugün de aradı çalıştığım için meşgule attım ve mesaj olarak müsait değilim ne oldu yazdım ve bana yazdığı mesaj şu “bu nasıl bi tabir ya ,bana ibanını at hesabını kapatıcam “ bunu yazıp engellemiş (ben ona borç vermiştim ) sizce ben içimde kalanları ona söylesem mi yoksa sadece ibanı mı atsam ? Şok oldum en son beni çok sevdiğinden bahsediyordu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?