• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dalgalı ruh hali?

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.147
3.141
248
31
Beni tanımlayan cümle sanırım bu.. Atiyorum sabah kalkiyorum enerjik, ama sonra aklima birseyleri getirip (eski erkek arkadas vs.) modumu dibe geciriyorum. Anlayabilmis değilim. Üni son sinifim, güzel bir bölüm okuyorum sagligim ailem yerli yerinde ufak tefek sorunlar var tabi herkes gibi.. Ama ben anlamadım bu sene modum geçen seneye gore baya baya düşük. Nasil beceriyorum anlamadım. Ya insan izlediği bir diziden falan etkilenip, biz de bir zamanlar boyleydik tuh tuh vah vah eder mi? Ben ediyorum nasıl beceriyorum anlamadım. Ama bu durumdan kurtulmak istiyorum. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Sanirim yine çok konustum :confused:

Beni tanımlayan cümle sanırım bu.. Atiyorum sabah kalkiyorum enerjik, ama sonra aklima birseyleri getirip (eski erkek arkadas vs.) modumu dibe geciriyorum. Anlayabilmis değilim. Üni son sinifim, güzel bir bölüm okuyorum sagligim ailem yerli yerinde ufak tefek sorunlar var tabi herkes gibi.. Ama ben anlamadım bu sene modum geçen seneye gore baya baya düşük. Nasil beceriyorum anlamadım. Ya insan izlediği bir diziden falan etkilenip, biz de bir zamanlar boyleydik tuh tuh vah vah eder mi? Ben ediyorum nasıl beceriyorum anlamadım. Ama bu durumdan kurtulmak istiyorum. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Sanirim yine çok konustum :confused:

yanlış anlamayın ama size rahat batmış:KK14:

Himm bu da bir ihtimal. Ama ne bilim o daha çok metabolitik faaliyetleri etkilemez mi benim haleti ruhiyem özellikle de bu sene baya gariplesti de.
Duygusal olarakta etkiliyo insanı. Depresyona yatkınlık ta yapıyo. İnternetten araştırabilirsin

Katılmamak elde değil herkes böyle diyor :KK53: ama bazen oyle hissediyorum ki sanarsin karadenizde gemilerim batmış, hersey bitmiş gibi anlamadım gitti..

o tarz ruh halleri her insanda olur..
şükredinki bunalımlı hallerinizin bi dayandığı nokta yok.
ozaman bu halinizi mumla arardınız çünkü.

o tarz ruh halleri her insanda olur..
şükredinki bunalımlı hallerinizin bi dayandığı nokta yok.
ozaman bu halinizi mumla arardınız çünkü.
Aynen sanırım biraz ince ruhluyum, ondan da kaynaklanıyor sukur ki yok :) de bu halim de normal değil onu anlayamıyorum ben. Aslında dıştan bir sorun yok gibi ama icersi kayniyor :D

Aynen sanırım biraz ince ruhluyum, ondan da kaynaklanıyor sukur ki yok :) de bu halim de normal değil onu anlayamıyorum ben. Aslında dıştan bir sorun yok gibi ama icersi kayniyor :KK70:

iç dünyanızla çok başbaşa kalmayın ozaman, meşguliyetlerinizi artırın..

Ahada beni anlatan bi şey çıktı aynen katılıyorum size bende aynı durumdayım tek fark benim birden fazla sorunum var birini unutsam biri geliyor aklıma :KK70: napacaz biz yaw..
Ben de anlamadım ama sorunu kökten çözen dilesin benden ne dilerse o derece :D
Aslında benim de oyle sanki bi tane gibi anlatmisim ama anlamadim benim zorum nee :D

İyi de bu herkeste vardır canım ya, kimin sabahki enerjisiyle akşamki enerjisi bir olur ki. Bazen de sabah moralin bozuk olur, akşam hayat enerjin gelir, değişir yani duruma ve ortama göre.
Ama bu durum çok canımı sıkıyor iste. O canimin sıkıntısına da ayrı canim sıkılıyor. Anlamadım bir tek ben mi boyleyim ya? :(

Ben de anlamadım ama sorunu kökten çözen dilesin benden ne dilerse o derece :KK70:
Aslında benim de oyle sanki bi tane gibi anlatmisim ama anlamadim benim zorum nee :KK70:

Al benden de o kadar sorunlarım var sebebim belli gibi aslında ama enerjim çok iyiyken birden bire oturup ağlar mı insan ??? Çözüm bulan bana da söylesin.

Al benden de o kadar sorunlarım var sebebim belli gibi aslında ama enerjim çok iyiyken birden bire oturup ağlar mı insan ??? Çözüm bulan bana da söylesin.
Ya bugün okuldan dönüyorum, yolda yürüyorum kulaklıkla müzik dinliyorum. Adam aklima geliyor. Yol bana zehir oluyor. Okuldayim; off okul çok sıkıcı bu ne hep bir kosturma yok proje yok rapor yok final okul bitse de gitsek.. Arkadaşlarin yanında unidekilerin bir kasintiyim. Onlar da enerjisiz işin garibi. Nasil desem içimden hicbise yapmayıp mutlu olmak geçiyor nasıl olcak :D

Back
X