Saç Kesim Şekilleri Dalgalı saçlara katlı kesim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

brctyfn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
45
2
16
İstanbul
Kızlar Fatih/Çapada oturuyorum,gerçekten katlı kesimi iyi yapabilen ve özellikle ustura uçlu makas kullanmayan bir kuaför arıyorum,öneri bekliyorum bayanlar,saçlarım dalgalı ve katlı kesimi herkes iyi beceremiyor,gidince katlı kestim diyipte beni kuşa çevirmeyecek kuaför arıyorum......

:)) malesef kuaförler budama işlemini çok seviyor. Önerim boy uzunluğunu elletmeden sık belirgin katlar verdirmen dalgalı saçta en iyi model dalgaları belirginleştiriyor, havalı duruyor tabi iyi bir kuaför bulabilirsen :(

Saçlarını öne doğru tamamıni tarıyosun ,yani yüzünü kapatıyosun en öndeki yani anlındaki ve kulak üstündeki saçların uzunluğu ne kadar olsun istiyosan dümdüz kesiyosun mesela dudak hizanda yada burun hizanda bu kaddar basit .

Şu kuaförleri oldum olası sevmiyorum :KK12:
Kendi saçımı kendim kesiyorum ben..
Dalgalı saça bence şöyle katlı yakışır:
Arkası düz önler katlı olacak yani şu model hem yanları maşayla dışa doğru kıvırınca çok hoş duruyor arkası dümdüz yanlar dışa kıvrık hoş bir model oluyor bence böylee hem dalgalı doğalda güzel duruyor arkalarda da kat olursa saç kabarır bu sefer ;)
Uzun-Sac-Modelleri-2.jpg

ben yeni kestirdim saçlarımda çok fazla kırık vardı birde açıcı boya daha kötü oldu düz kestirdim kuaförüm 3 ay sonra tekrar uçlardan alırız dedi düz kestir bence daha gür duruyo

ben yeni kestirdim saçlarımda çok fazla kırık vardı birde açıcı boya daha kötü oldu düz kestirdim kuaförüm 3 ay sonra tekrar uçlardan alırız dedi düz kestir bence daha gür duruyo
canım telden giriyorum başka soruya cvp yazarken buraya yazdm nasil oldu anlamadim bağcılarda bildigim güzel kuaför var bayrampaşadan oraya gidiyorum bir kaç yarışmada birinci olmuş erkek gayet uygun fiyata yapıyor benim saçlarım mavi siyaha boyatmıştım hiç bir kuaför olmaz dedi arkadaş tavsiyesine gittim saçlarımı kendi rengine dönderdi ve hep oraya gidiyorum

Back
X