• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dalgasını geçti kendimi çok çaresiz hissediyorum:(((((

periperili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
293
0
116
Kütahya
bir ay önce ayrıldığım sevgilimi sürekli rüyamda görüyordum çok merak ettim msj attım face den nasılsın sağlığın nasıl diye bana 3 gün sonra cvp verdi ve yazdığı şey ''iyiyim merak edecek bir şey yok.sadece bu aralar face takılmıyorum.sende iyisindir umarım....'' ona msj attığım için çok pişmanım kendimi çok çaresiz ,ona karşı yenilmiş hissediyorum.nasıl bu kadar acımasız olabildi ki sana bakmaya kıyamm derken nefret ediyorum erkeklerden bana yaşattığı acıların hesabını bir gün verir mi????

üç senelik ilişkiden sonra onun her yazdığı cümlenin ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum bana benden sana ne demiş bunu geçtim neden msj attım bırak ölsün sana ne yediremiyorum işte salaklık bende.

Canım öyle dediyse bile onun terbiyesizliği sen sanki kötü birşey mi yaptın nasıl olduğunu sordun.
Daha çok yeni içindeki acı tabi,ama bi daha mesaj atmazsın olur biter,hatta profiline bile girip bakma ve hatta facende durması gerekmiyorsa da sil ve bence bi süre de face'ye girme.İnan bana bi zaman ondan uzak kalınca acın da hafifler.

olan olmuş artık cnm atmışsın bi kere mesaj,bundan sonra atma sakın,rüyalarındada görürsün bu çok normal bilinçaltının oyunu çok etkilenmemeye çalış

kalp hastalığı var onda ayrıldığımız dönemde rahatsızdı o yüzden bilinç altı çok etkilendim sanırım.bana çok büyük ders oldu her gördüğün rüyanın peşine düşmeyecekmişim.Dalga geçti mi geçme dimi bilmiyorum ama kafam allak bullak oldu kendimi toplayamıyorum.

Ya canim valla simdi anladim,ne tesaduf ayni seyi ben de yasadim.Benim de 3 yillik bi iliskim vardir,bitirdim.Ben de cok ruyamda gordum ayrildiktan sonra ve onun da kalbinden sorunu vardi....Tesaduf iste...Ben de msj atmistim cok sonradan,allahtan kotu bisey yazmadi,zaten cok iyi bi insandi.Neyse,hic canini sikma,kotu bisey yapmadin sonucta

cnm evet kötü bir şey yapmadım yeni yeni sakinleşiyorum.insan hayatları çok garip ne kadar birbirine benziyor yaşanılan acılar. ben içimdeki acıyı Allah'a havale ediyorum o görüyor nasılsa.

kacan kovalanir canim bosu bosuna dememisler belli ki sen cok seviyorsun onu o yuzdende ayriligi kabullenemiyorsunve ona cok kizginsin ama bi o kdrda kendine kiziyorsun hem seviyorsun hem kotulugnu istiyorsun...aslinda kotulugunu istemiyorsun sadece ona kin duyarak rahatlamak istiyorsun...zmnla alisirsin cnm onsuzluga unutursun demiyorum gecmiste yasanan hic bisey unutulmaz...kendine zmn ver sadece ve bir karsina cikarsa o kisiyi tanimaya calis ne demisler civi civiyi soker :)bosver o kdr seviyorum seni diyen snra kacip giden icin zmnini harcama onla zaten birkac yilini kaybetmissin kim verir sana o giden zmni geri o yuzden ileriye bak kiz gibi kivirip gidenler icin degmez...

cnm biz çok ayrılıp barıştık ben çok acı çektim onun yüzünden ayrılığı kabullendim 1 aydır rahattım bu rüyaları daha öncede görmüştüm ve hep hasta olduğunu öğrenmiştim açıkçası korktum yine mi hasta diye ama artık ne gelirse gelsin başına umursamıcam onu çok iyi tanıyorum ne hali varsa görsün şimdi üzüldüğüm kendi salaklığım...

bir ay önce ayrıldığım sevgilimi sürekli rüyamda görüyordum çok merak ettim msj attım face den nasılsın sağlığın nasıl diye bana 3 gün sonra cvp verdi ve yazdığı şey ''iyiyim merak edecek bir şey yok.sadece bu aralar face takılmıyorum.sende iyisindir umarım....'' ona msj attığım için çok pişmanım kendimi çok çaresiz ,ona karşı yenilmiş hissediyorum.nasıl bu kadar acımasız olabildi ki sana bakmaya kıyamm derken nefret ediyorum erkeklerden bana yaşattığı acıların hesabını bir gün verir mi????

sadece sabırlı ol bu dünya da herkes yaptığının karşılığını alır. Bu sözüde hatırlatmak isterim;
"Kadını Ağlatırken Çok Dikkat Edin. Çünkü; Allah(c.c.) Gözyaşlarını Sayar"!!!

Aynı salaklığı bende yaptımm ben terketmiştim bidee sonra ben rüyamda görmüştüm mesaj atmıstımm gayett rahat bir şekildee konustu ona gıcık oluyorum nefret ediyorumm yaa iflas eder inşallahh:D

benim durumumda buna benziyo galiba.Ben ne yapmalıyım kızlar demin bi konu açtımmmm

Arkadaşlar bugün eski sevgilimin doğum günü demin farkettim.

Ve işin ilginç tarafı gece hiç aklımda yokken onu rüyamda gördüm.Rüyamda şöyle ;
[Rüyamda bi ablanın telefonundan telefon sapıklığı yapıyoduk ve bn onu aradım.Ablaya küfürler etti ablada kocama söylüycem fln dedi her nasıl olduysa bu benim olduğumu anladı ve bana mesaj attı.Dediki senin olduğunu anladım sen özlediğin 100 kişi kim derseler onlardan birisin kmle çıkarsam çıkayım unutmadım lütfen mesaj atma şeklnde bişey yazdı.

Herneyse ona çok kırgın bi şeklde ayrıldık daha doğrusu o benden ayrıldı ama ayrıldık ayrılalı hiç ciddi ilşkisi olmadı şuan bile sevglisi var.Aynı sınıftayız ve 12 mayısta benim doğum günümdü tüm sınıf arkadaşlarımı davet ettim onuda tabi oda glemicni söyleyerek doğum günümü kutladı.Gçen senede bi arkadaşı aracılığla kutlamıştı ama çok çok üzdü ne yapsam bilmiyorum rüyam bi msaj mı veriyo onuda anlamadım çok karışık bi durumdayım.Mesaj atsam sen kmsin dicek mosmor kalıcam diye korkuyorum.N yapıcamı bilmiyorum onu umursamadığımı düşünsün istiyporum çok karışığım yardım edin

Aynı salaklığı bende yaptımm ben terketmiştim bidee sonra ben rüyamda görmüştüm mesaj atmıstımm gayett rahat bir şekildee konustu ona gıcık oluyorum nefret ediyorumm yaa iflas eder inşallahh:D

köpekler gibi pişmanım attığım mesaja dileklerinin hepsini paylaşıyorum huzur bulmaz inş.

benim durumumda buna benziyo galiba.Ben ne yapmalıyım kızlar demin bi konu açtımmmm

Arkadaşlar bugün eski sevgilimin doğum günü demin farkettim.

Ve işin ilginç tarafı gece hiç aklımda yokken onu rüyamda gördüm.Rüyamda şöyle ;
[Rüyamda bi ablanın telefonundan telefon sapıklığı yapıyoduk ve bn onu aradım.Ablaya küfürler etti ablada kocama söylüycem fln dedi her nasıl olduysa bu benim olduğumu anladı ve bana mesaj attı.Dediki senin olduğunu anladım sen özlediğin 100 kişi kim derseler onlardan birisin kmle çıkarsam çıkayım unutmadım lütfen mesaj atma şeklnde bişey yazdı.

Herneyse ona çok kırgın bi şeklde ayrıldık daha doğrusu o benden ayrıldı ama ayrıldık ayrılalı hiç ciddi ilşkisi olmadı şuan bile sevglisi var.Aynı sınıftayız ve 12 mayısta benim doğum günümdü tüm sınıf arkadaşlarımı davet ettim onuda tabi oda glemicni söyleyerek doğum günümü kutladı.Gçen senede bi arkadaşı aracılığla kutlamıştı ama çok çok üzdü ne yapsam bilmiyorum rüyam bi msaj mı veriyo onuda anlamadım çok karışık bi durumdayım.Mesaj atsam sen kmsin dicek mosmor kalıcam diye korkuyorum.N yapıcamı bilmiyorum onu umursamadığımı düşünsün istiyporum çok karışığım yardım edin[/oQUOTE]

bence kutlama doğum gününü barışsanız bile eskisi gibi olmayacak yaşınız daha çok genç anladığım kadarıyla önüne daha bir sürü kişi çıkacaktır ama burda bizim fikirlerimiz değil senin ne yapmak istediğin onu hayatının neresinde görmek istediğin önemli her şeyi iyi düşün ve ona göre kararını ver.

Back
X