- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
- Konu Sahibi usuyenprenses
arkadana bakmadan kaç.....
.çamur sıçrar sanada...nerden bulursunuz bu tipleri bilmem ki :) 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru annemin kaderini yaşamaktan korkuyorum zatenEeee peki boyle devam mi etmeyi mi dusunuyorsunuz eski konularinizida biliyorum zaten babaniz problemli bir insan ömrünün kalaninida problemli bi insanla mi devam ettirmeyi dusunuyorsuz
Bak anne babalarimizi secme sansimiz yok ama hayatimiza girecek insani secme sansina sahibiz
Birde diyelim ki korkuyorsun ayrilmayada yarin birgun evlendikten sonra da hergun olum korkusuyla mi yadayacaksin
Bence yapman gereken ya ne yapip edip ayrilacaksin yada olmadi sogut kendinden o seni bıraksindoğru annemin kaderini yaşamaktan korkuyorum zaten
Ailevi mevzuulara hiç karışmamak lazım. Sonunda o kızı aklar paklar, çekerler kenara. Afedersiniz ama kıçta kalan, konu sahibi olur. Laf, söz dönüp dolaşıp onu bulur.
vallahi yalan söylemiyorum ya gerçek bu işin içinden çıkamadım yeni üye değilim ki yalan söyleyeyim zaten sürekli burda buluyorum kendimi neden banlanmak isteyeyim.
:) Bir de senin neyse kuzeninmiş. Bu aile tam olarak hiçbir şeyi oluyor. Yedi kat el ya hu! Sen psikolog musun nesin de yabancıların ailevi sorunlarına dalıyorsun?Aynen öyle. Zaten rahatsız psikolojisi bozuk vs. deyip usuyenprenses ortalık karıştıran olacak. Buna benzer birşey de başıma geldi. Bir başka kuzenim boşanmak istiyordu benden yardım istedi. Ben ona yol yordam gösterdim yardım ettim. Bir gün bir baktım kocasına geri gitmiş haber bile vermeden. Sonuç olarak ne oldu, wolfrog boşatmaya çalışan kişi oldu.
Bana anlattıklarınız normal geliyor valla. Öyle inanılmaz şeyler değil. İnsanlar çeşit çeşit. Ama tavsiyem, bu tür olayların kenarından bile geçme. Yanında biri çamura bassa üzerine pislik sıçrar derler o hesap.
çok haklısın wolfrogAynen öyle. Zaten rahatsız psikolojisi bozuk vs. deyip usuyenprenses ortalık karıştıran olacak. Buna benzer birşey de başıma geldi. Bir başka kuzenim boşanmak istiyordu benden yardım istedi. Ben ona yol yordam gösterdim yardım ettim. Bir gün bir baktım kocasına geri gitmiş haber bile vermeden. Sonuç olarak ne oldu, wolfrog boşatmaya çalışan kişi oldu.
Bana anlattıklarınız normal geliyor valla. Öyle inanılmaz şeyler değil. İnsanlar çeşit çeşit. Ama tavsiyem, bu tür olayların kenarından bile geçme. Yanında biri çamura bassa üzerine pislik sıçrar derler o hesap.
:) Bir de senin neyse kuzeninmiş. Bu aile tam olarak hiçbir şeyi oluyor. Yedi kat el ya hu! Sen psikolog musun nesin de yabancıların ailevi sorunlarına dalıyorsun?
Ben birinci dereceden kuzenime bile karışmıyorum. Aman bana patlar sonra diye. Sorulsa bile politik cevaplar veriyorum.Hadi ben akraba kontenjanından mecburen dahil oluyorum, sana ne oluyor değil mi?
annesi babası çalışıyor onlar işteyken kaçar diye korkuyorlarmış vazgeçtim karışmıcam artıkKızlarının psikolojik problemı varsa; kendileri takip etmelilier.. Sizin içeriden ajanlık yapmanız onlara ne kazandıracak..
Böyle hikayelerin icerisine karışmayın.Cok sıkıntılı ise kızları dışarı cıkarmasınlar zaten.. Kaçırılmasından madem şüphe edilecek bir durum var ortada gidip Güvenlik güclerine şikayette bulunsınlar..
beni dahil ettiler işteBi şey dicem bütün bunlardan sana ne? Seni neden ilgilendiriyor ki sevgilinin kız kardeşi?
evet uzaklaşma kararı aldım her şey oyun gibiSevgilinin kız kardeşi başka erkeklere kaçıyor bunu kocası biliyor ve ayrılırsam öldürürüm mü diyor ? Bu Adamı kadın aldattığı halde Nasıl öldürmüyor ben ona çok şaşırdım doğrusu aile komple sorunlu hasta![]()
telefonlarına bakmıyorum soğudu biraz daha da soğutucam7 günlük bir ilişki için bu kadar sıkıntıya girmişsin. devam etsem ne olur diye soruyorsun. kaç kardeş kaç!