BU TARİFİ NETTE ÇOK ARAŞTIRDIM .TECRÜBELERİMLE NETTEKİ TARİFLERİ BİRLEŞTİRDİM ORTAYA OLAĞANÜSTÜ HARİKA BİR YAŞPASTAÇIKTI.KREMASI BENİM YAŞPASTA KREMAM......DENEYİN ÇOK MEMNUN KALICAKSINIZ:)
Malzemeler:
Sade Pandispanya için:
4 yumurta
4 kahve fincanı şeker
4 kahve fincanı un
1 kahve fincanı su
1 çay kaşığı kabartma tozu
Kakaolu Pandispanya için:
4 yumurta
4 kahve fincanı şeker
4 kahve fincanı un
1 kahve fincanı kakao
1.5kahve fincanı su
1 çay kaşığı kakao
PANDİSPANYAYI HAZIRDA ALABİLİRSİNİZ.)
PASTAYI 1 SUBARDAĞI ŞEKERLİ SÜTLE ISLATIYORUZ.
KREMASI:
5 su bardağı süt
4 çorbakaşığı un
2 çorba kaşığı nişasta
1 yumurta sarısı
1 subardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket çırpılmış krem şanti (1 kutudan 2 poşet çıkıyor ben 1 poşetini çırpılmış olarak kremaya diğer poşeti kaplamaya kullandım)
nefis bir krema oluyor bütün yaşpastalarınızda kullanabilirsiniz.ben bir çok denemden sonra bu tarife ulaştım.
gerisi çok kolay. bir sade bir kakaolu iki pandispanyamızı alalım ve fotoğrafta görüldüğü gibi kestiğimiz keklerimizin orta halkalarını bibiriyle zıt renk olacak şekilde yer değiştirelim. Aynı işlemi diğer iki parçayada uygulayalım.her katı ıslayıp kremasını bolca sürelim.katları çıkarken bir kakaolu biri sade olacak şekilde çıkıyoruz katlarınıEki Görüntüle 726574
Malzemeler:
Sade Pandispanya için:
4 yumurta
4 kahve fincanı şeker
4 kahve fincanı un
1 kahve fincanı su
1 çay kaşığı kabartma tozu
Kakaolu Pandispanya için:
4 yumurta
4 kahve fincanı şeker
4 kahve fincanı un
1 kahve fincanı kakao
1.5kahve fincanı su
1 çay kaşığı kakao
PANDİSPANYAYI HAZIRDA ALABİLİRSİNİZ.)
PASTAYI 1 SUBARDAĞI ŞEKERLİ SÜTLE ISLATIYORUZ.
KREMASI:
5 su bardağı süt
4 çorbakaşığı un
2 çorba kaşığı nişasta
1 yumurta sarısı
1 subardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket çırpılmış krem şanti (1 kutudan 2 poşet çıkıyor ben 1 poşetini çırpılmış olarak kremaya diğer poşeti kaplamaya kullandım)
nefis bir krema oluyor bütün yaşpastalarınızda kullanabilirsiniz.ben bir çok denemden sonra bu tarife ulaştım.
gerisi çok kolay. bir sade bir kakaolu iki pandispanyamızı alalım ve fotoğrafta görüldüğü gibi kestiğimiz keklerimizin orta halkalarını bibiriyle zıt renk olacak şekilde yer değiştirelim. Aynı işlemi diğer iki parçayada uygulayalım.her katı ıslayıp kremasını bolca sürelim.katları çıkarken bir kakaolu biri sade olacak şekilde çıkıyoruz katlarınıEki Görüntüle 726574