- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
siz benim yerimde olsanız böyle bir damat adayı için kabul edermisiniz ?
zinhar kabul etmem.
evi olması yetmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz benim yerimde olsanız böyle bir damat adayı için kabul edermisiniz ?
siz olsanız bu durumda az eşya ile yola devam edermisinzi ?
Güzel Kardeşim;Kızlar merhaba.
Benim bi talibim var ve genel itibariyle de anlaşıyoruz. Damat adayı 26 yaşında ve 5 yıldır da memur. Ancak damat adayı bekarken bir ev almış ve bütün yatırımını ona yapmış ve ağustos ayında evin borcu bitecekmiş. Asıl sorum şu; damat adayı bütün maaşını ev borcuna yatırdığı için şuan elinde çok parası yok ama 5 6 ay nişanlılık döneminde maaşını biriktirecek ve kalan eşyaları yakınından borç para alıp eşyaları o parayla alacağını ve aylıkta 1000 tl olarak geri ödüyeceğini söyledi. Bu sebeple fazla bir altın alamayacağını, eşya konusunda da ortalama bir şeyler yapacağını söyledi. Ayrıca ev borcu ödediği için askerliğini tecil ettirmiş ve bedelli yapacağını veya bedelli çıkmasa bile evlendikten sonra askere gideceğini söyledi. Bu arada ikimiz de islami yaşantımız var ve damat adayı semazenli düğün istiyor, ben ise farklı düğün düşünüyorum. Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
keşke detaylı yazsaydım ilk hatam bu oldu zaten."Damat adayi" kelimesini o kadar cok tekrarlamissiniz ki inanilmaz irrite edici. Alinan eve muhasebeci olarak atanmissiniz sanirim, hayirli olsun.
Once gecinebilecek misin, mutlu olacak misiniz, anlasabiliyor musunuz bunlarin cetelesini tutmani oneririm.
Muhafazakarlik detayini neden verdiginizi de ayrica anlamlandiramadim.
"Evlendiğiniz insana neden ben diye sordunuz mu" konunuzda şu mesajınıza denk geldim konu sahibi.kadınları para makinesi olarak gören erkeklere sinir oluyorum. bi kaşık suda boğasım geliyor resmen
"Evlendiğiniz insana neden ben diye sordunuz mu" konunuzda şu mesajınıza denk geldim konu sahibi.
Sizce de siz bazı konularda karşınızdaki erkeği para makinesi olarak görmüyor Musunuz??
keşke detaylı yazsaydım ilk hatam bu oldu zaten.
Benim de gözümde benze bi şey canlandı.Adamcağızı makine gibi görüyor bencede. Onu alcak bunu ödeyecek bide beğenmez gibi ev almıs da şöyle böyle. Pardon gelin adayı sen ne yapıcaksın? Erkek olsam çoktan sizden vazgeçerdim. Hayat müşterek lafı sizin için sadece 2 kelimelik herhalde.