Damat adayımız hakkında ☹️

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar bi sorum olucak size biraz tatsız birsey ve ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Kızkardeşim biriyle gorusuyor aileler tanısmadı ama biz tanıstık krdesimde ailesyle tanısmıs kendisi polis yogun calısıyor diye bir türlü iki aile bir araya gelemedi.. yada blmıyorum getirmekmi istemıyorlar cnku kendileri dısarda buluşuyor geziyorlar ki annem buna aşırı takık okdr rahat dusunen bir yapıları yok kzkrdesm yavastan almak istiyor nişandı sözdü felan anlayablıyorum ben Ama dun benim en yakın arkadasım var ismi Ayse olsun bana bir sey soyledi...
benim hikayelerime surekli biri bakıyor ama surekli her hikayeme bakıyor bende bu kim diye baktım kızkrdesin ortak arkadaş bu kim tanırmısn dedi bi baktım damat adayımız☹️
Muhtemelen etiketlerden yada b sekilde arkadasımı bulmus ve bakıyor ona bir kez deil surekli bakmıs durmus kız da bende cok şaşrdık :( ben smdi ne yapmalıyım yani cok fenayım kızkrdesime desem mi ? Aileme soylesem asla olmaz ama kzkrdesim ne tepki verir :( nolur b akıl verinn

Ben de çoğu kişinin hikayesine bakıyorum ve çoğunlukla da tanımadığım insanlar oluyorlar. Bir kere baktın mı zaten son aramalarda çıkıyor. Bir de biri hikaye ekleyince renkli oluyor meraktan bir daha tıklıyorum. Baktığım kimseye de aşık değilim. Hesap açıksa meraktan bakmıştır. Her hikayeye bakanın beğendiğini düşünüyorsanız işiniz zor.

Ben de çoğu kişinin hikayesine bakıyorum ve çoğunlukla da tanımadığım insanlar oluyorlar. Bir kere baktın mı zaten son aramalarda çıkıyor. Bir de biri hikaye ekleyince renkli oluyor meraktan bir daha tıklıyorum. Baktığım kimseye de aşık değilim. Hesap açıksa meraktan bakmıştır. Her hikayeye bakanın beğendiğini düşünüyorsanız işiniz zor.
Benim arkadasım olması garip deil mi ama ? Canlı hic gormedi kızı ama foto etiketlemesinde görmüştür ilalki

Madem bakılmasını istemiyo kapatsaymış hesabını. Allahım yarabbim ne garip bi arkadaşınız var.
İnstagram ordan burdan bir sürü şey gösteriyor zaten. Hikayelere de baştan başlayıp geç geç yapıp bakıyorum ben. Özellikle birinin hikayesine girip bakmıyorum yani. Bence damat adayında sorun yok arkadaşında var

Aileye söylemek ne ya söyleyecekseniz kız kardeşinize söyleyin. Ben de çok oldu kuzenimin paylaştığı eski bir aile fotoğrafını nişanlıma attım. Aaaa seninki hikayeme bakmışş dedi kuzenim. Evet dedim ben attım senin de profilin herkese açıkmış. Hemen şu hikayeye bakmadan anlam çıkarmayın.

Tabiki kardeşinizle bunu paylaşmalısınız. Bende tanımadıklarımın hikayesine bakıyorum ama bu Kişiler daha çok keşfete düşüp çok takipçisi olan kişiler. Arkadaşlarımın arkadaşlarına girip bakmadım hiç ya da bakma gereği duyduysam da kendimi belli etmeden baktım. Baksan aşık olmuyorsun tabiki de sonuç olarak neden girip bakıyorsun diye soruluyor bunun içinde mantıklı bir açıklama gerekir

Madem bakılmasını istemiyo kapatsaymış hesabını. Allahım yarabbim ne garip bi arkadaşınız var.
İnstagram ordan burdan bir sürü şey gösteriyor zaten. Hikayelere de baştan başlayıp geç geç yapıp bakıyorum ben. Özellikle birinin hikayesine girip bakmıyorum yani. Bence damat adayında sorun yok arkadaşında var
Bilerek hesabi herkese acip hikayeye kimler bakti diye kontrol ediyorlar. Boyle tipler var.

Benim arkadasım olması garip deil mi ama ? Canlı hic gormedi kızı ama foto etiketlemesinde görmüştür ilalki
Zaten kardeşinize tıklayınca önerilerde çıkmıştır arkadaşınız. Adam da girip bakmıştır. Ne var bunda? Arkadaşınızın bunu size söylemesi ilginç. Benim de hikayeme bakan çok kişi var, hiçbir arkadaşıma anlatmıyorum. Büyük ihtimalle arkadaşınız “ cınım bir çocuk var sürekli hikayeme bakıyor. Acaba benden hoşlanıyor mu” modunda anlatmıştır. Siz de tam Allah tamamına erdirsin moduna geçecekken bir bakmışsınız enişte adayı... Siz de arkadaşınız da Instagram’a çok anlam yüklemeyin.

Diyorsunuzz

Bakilsin diye atmiyor musunuz bu hikayeleri? 😒 bundan anlam cikarmaya calisacagina hesabini herkese acmasin arkadasiniz o zaman. Merak eder bakar insan, ne var bunda?

Zaten kardeşinize tıklayınca önerilerde çıkmıştır arkadaşınız. Adam da girip bakmıştır. Ne var bunda? Arkadaşınızın bunu size söylemesi ilginç. Benim de hikayeme bakan çok kişi var, hiçbir arkadaşıma anlatmıyorum. Büyük ihtimalle arkadaşınız “ cınım bir çocuk var sürekli hikayeme bakıyor. Acaba benden hoşlanıyor mu” modunda anlatmıştır. Siz de tam Allah tamamına erdirsin moduna geçecekken bir bakmışsınız enişte adayı... Siz de arkadaşınız da Instagram’a çok anlam yüklemeyin.

Kız arkadasım cok dikkat ceken biri guzel bir kız iş ortamındada cok yasadı kıskanclık mevzusu oldugu oldu bayaa benm gsribime gtti acıkcası ya neden bakıyorki bakmasında b begenme soz konusu olamazmı b kez baksın ıkı kez baksın defalarca kez. Bakmıs ama

Back
X