damat adayinin iyi biri oldugunu nasil anlarim acil yardim

tersimpistir

:-)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
220
102
38
selamlar herkese.hemen konuya gireyim. yarın kız kardeşimin şehir dışından erkek arkadaşı bizimle tanışmaya gelecek.babam yurt dışında olduğu için herşeyi benim insiyatifi me bıraktı bu büyük bir sorumluluk sonuçta çocuk ile evlenmeyi düşünüyor kardeşim. bu ilk tanışma acaba en çok neye dikkat etsem hangi davranışi na odaklansam bana yardım edin. yani ben hayır bu çocuk iyi biri değil desem ailem de sıcak bakmaz o derece yani lütfen bana yardım edin. ön yargılı olmadan bu işi çözmek istiyorum.

bence once saygili mi kardesinize nasil davraniyor nasil hitap ediyor size karsi nasil aile kavrami nasil ana kuzusuysa bastan vazgecin derim oyleleri karilariyla yapamiyor cunku benim fikrim

Bence tek bir sefer göruşmekle iyi yada kötu bırı oldugu anlaşılamaz.Heycandan kendini yanlış ifade edebilir,zaman isteyen şeyler bunlar.İlk olarakta kardeşinize davranışı ve kendiailesine davranısını gözlemleyebilirsiniz :)

Ilk bakista anlasilmaz ki bu zamanla anlasilir.

ama bazen insanlar tek bir laf ile bile karakterleri ni ortaya dökebiliyorlar.bazıları ise çok kurnaz

bu aslında biraz da hisle ilgili br şey, net ifadeler olmasa bile bişeylerden zaten rahatsızlık duyarsınız iyi biri değilse. ama ben şunu anlayamadım kardeşinizin evlenmek istediği belli, siz yok deseniz de ne değişecek ki.... siz yok derseniz aile de yok diyecekmiş ya, o kardeş ne diyecek bu durumda.

bence inceleyip dikkat etmeye çalışmayın
her zaman ki ruh halinize bürünün ne kadar incelerseniz veya dikkat ederseniz o kadar çok kusur bulursunuz hatta psikolojik olarak saçma şeylere takılırsınız

zor bir durum.. öyle ya da böyle sizin ilk yorumunuz ailenizin ilk yargısı olacak..
bir görüşme tabiki fikir verir ama pek net olmaz..
ailenize aksettirirken çok dikkatli olun derim zira ileriye dönük yanlış izlenimler doğmasın..
fazla yorum yapmaktan kaçının.. zamana bırakın siz de..
ben eniştemi ilk gördüğümde ne düşündüysem hatta ablam neleri olumsuz bulduysa hatta ailem neleri beğenmediyse hala hepsi mevcut.. ama ne oldu 2 senedir evliler :) yani görsek de bazı şeyleri değişmiyor akıbet..
bi süre nötr kalmak en iyisi..

evet bahsediyor ama o abla ben seviyorum diye bazı olumsuz özelliklerini gormuyor olabilirim diyor bide siz bakın diyor

Iyide bu demek degilki çoçugu bastan sona süz, irdele diye. Yani damatin ablasi, kardesin ile aynisi yapsa hosuna gidermiydi?

Bu tür seyler zaman ile oluyor zaten. Laflar ile dikkat edilmek ile degil. Zaten insanlar belli bir enerji saçiyorlar ve o bile yeter oluyor. Ayrica kardesinin kendi fikrine, hislerine güvenmemesi ayri bir tuhaf buluyorum.

Bence kız kardeşiniz beğenmiş sevmiş ki karşınıza getiriyor..
Her şekilde olumlu yaklaşmanızı öneririm..
Sonuçta kız kardeşiniz istemese ailesinin karşısna getirmezdi dimi.. Ailesinden gelecek ters bir yorum anca onu üzer..
Olumlu olun bence her şekilde çocuğun hiç bir şeyine dikkat etmeyin demiyorum ama fazla ince detaya girmeyin derim..
Sonuçta arayan göz illaki bir açık bulur..

Kavun mu ki bu dibini koklayasın ? Görüşünüşten ancak biraz fikir edinirsin. Onu da tutturmak deneyim ister. Sorduğuna göre o deneyimin de yok. Bence sen babanı bekle.

saygı duyacagini söyledi ama tabiki ben ona güveniyorum elbette iyi biridir ama yinede ince elemek lazım diye düşünüyorum.

Kavun mu ki tek seferde koklayıp anlayasın. Adını googlela daha çok bilgiye ulaşırsın.

Hani bir üye vardı kız kardeşinin her bulduğu adayı kötü eleştirip kardeşine yakıştıramıyordu konuyu okuyunca o aklıma geldi
Aman sizde o kadar abartmayın da zaten zamanla anlaşılır huyu suyu

Kavun degilki kesip icine bakasin...

Bir goruste asla anliyamazsin , millet yillardan sonra yanilabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…