- 1 Ağustos 2014
- 220
- 102
- 38
- Konu Sahibi tersimpistir
-
Ilk bakista anlasilmaz ki bu zamanla anlasilir.selamlar herkese.hemen konuya gireyim. yarın kız kardeşimin şehir dışından erkek arkadaşı bizimle tanışmaya gelecek.babam yurt dışında olduğu için herşeyi benim insiyatifi me bıraktı bu büyük bir sorumluluk sonuçta çocuk ile evlenmeyi düşünüyor kardeşim. bu ilk tanışma acaba en çok neye dikkat etsem hangi davranışi na odaklansam bana yardım edin. yani ben hayır bu çocuk iyi biri değil desem ailem de sıcak bakmaz o derece yani lütfen bana yardım edin. ön yargılı olmadan bu işi çözmek istiyorum.
evet bahsediyor ama o abla ben seviyorum diye bazı olumsuz özelliklerini gormuyor olabilirim diyor bide siz bakın diyorIyide kardesiniz hiç mi bahs etmedi erkek arkadasindan? Insan o sekilde bile birçok bilgi aliyor. Kardesiniz flört dönemini yasamadimi yoksa?
selamlar herkese.hemen konuya gireyim. yarın kız kardeşimin şehir dışından erkek arkadaşı bizimle tanışmaya gelecek.babam yurt dışında olduğu için herşeyi benim insiyatifi me bıraktı bu büyük bir sorumluluk sonuçta çocuk ile evlenmeyi düşünüyor kardeşim. bu ilk tanışma acaba en çok neye dikkat etsem hangi davranışi na odaklansam bana yardım edin. yani ben hayır bu çocuk iyi biri değil desem ailem de sıcak bakmaz o derece yani lütfen bana yardım edin. ön yargılı olmadan bu işi çözmek istiyorum.
evet bahsediyor ama o abla ben seviyorum diye bazı olumsuz özelliklerini gormuyor olabilirim diyor bide siz bakın diyor
selamlar herkese.hemen konuya gireyim. yarın kız kardeşimin şehir dışından erkek arkadaşı bizimle tanışmaya gelecek.babam yurt dışında olduğu için herşeyi benim insiyatifi me bıraktı bu büyük bir sorumluluk sonuçta çocuk ile evlenmeyi düşünüyor kardeşim. bu ilk tanışma acaba en çok neye dikkat etsem hangi davranışi na odaklansam bana yardım edin. yani ben hayır bu çocuk iyi biri değil desem ailem de sıcak bakmaz o derece yani lütfen bana yardım edin. ön yargılı olmadan bu işi çözmek istiyorum.
saygı duyacagini söyledi ama tabiki ben ona güveniyorum elbette iyi biridir ama yinede ince elemek lazım diye düşünüyorum.bu aslında biraz da hisle ilgili br şey, net ifadeler olmasa bile bişeylerden zaten rahatsızlık duyarsınız iyi biri değilse. ama ben şunu anlayamadım kardeşinizin evlenmek istediği belli, siz yok deseniz de ne değişecek ki.... siz yok derseniz aile de yok diyecekmiş ya, o kardeş ne diyecek bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?