Damat/Sarar/Sabri Özel Damatlık fiyatları

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
Kızlar bu markaların damatlıkları için ne kadar bütçe ayırmalıyım ???
Herhangi bir fikri olan var mı acaba?

canım bundan taa 7.5 sene evvel :)) eşime bakmıştık 800 ile 1.500 arası idi
şimdi nasıl bilmiorum vlla

Yeni bakan biri olarak yardımcı olayım..:)
Sarar, damat tween, sabri ö. , kiğılı hepsine baktık sadece takım elbise fiyatlarında hep 700 civarı söylediler şu sıralar bir indirim yok dedilerr :S
ayrıca modelleri hiç beğenmedik hep sıradan geldi bize..
son olarak Ramsey'de beğendik her şey dahil: takım, gömlek, yakaya bant şerit, bele kuşak, cüzdan hepsi 760 tuttu. %30 indirimle.
Ayakkabıyı kemal tancadan seçtik indirimle 188 tl. Ceket boyunu kısa istiyordum nişanlımın boyu uzun değil çünkü daha da kısa göstermesin ve biraz spor olsun diye..
İstediğimiz modeli sadece orada bulduk..
bu tarz...

http://www.alissenuera.com/images/Modeller/2010/Damatlik/byk/1.jpg

yakası bant halinde sadece :)

Son düzenleme:
Yeni bakan biri olarak yardımcı olayım..:)
Sarar, damat tween, sabri ö. , kiğılı hepsine baktık sadece takım elbise fiyatlarında hep 700 civarı söylediler şu sıralar bir indirim yok dedilerr :S
ayrıca modelleri hiç beğenmedik hep sıradan geldi bize..
son olarak Ramsey'de beğendik her şey dahil: takım, gömlek, yakaya bant şerit, bele kuşak, cüzdan hepsi 760 tuttu. %30 indirimle.
Ayakkabıyı kemal tancadan seçtik indirimle 188 tl. Ceket boyunu kısa istiyordum nişanlımın boyu uzun değil çünkü daha da kısa göstermesin ve biraz spor olsun diye..
İstediğimiz modeli sadece orada bulduk..
bu tarz...

http://www.alissenuera.com/images/Modeller/2010/Damatlik/byk/1.jpg

yakası bant halinde sadece :)

damatlık çok güzelmiş :nazar: eniştemiz güle güle giysin :nazar:

yakası öyle değil düz şerit yeni çıkmış bunlar kızlar..
damatlık güzel de enişteniz de boy yok malesef:9: ve ben takım elbiselerin uzun boylulara yakıştığını düşünüyorum:ssz:

yakası öyle değil düz şerit yeni çıkmış bunlar kızlar..
damatlık güzel de enişteniz de boy yok malesef:9: ve ben takım elbiselerin uzun boylulara yakıştığını düşünüyorum:ssz:

yok yok slim fit modeller herkese çok yakışıyor..boy çok önemli değil de çok zayıfsa kötü duruyor sankiii

Modeli çok hoşmuş gerçekten, nişanlın onu takacak mı takmayacak mı bilmiyorum ama boynundaki şerit farklı olmuş ben beğendim ;)

Damatlık süpermiş canım.Çok beğendim. Biz de 1-2 gün içerisinde damatlık alacağız inşaAllah..
Bu modeli çok beğendim. Boynundaki aksesuarı da çok beğendim,çok farklı. Ben de nişanlıma göstericem.. Mutluluklar.. :)

Son düzenleme:
Back
X