Damat tarafi narsistlik

Babyborn9268

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
13
1
1
33
Merhaba

Nişanlımın yengesi bana karsi cok haksizlik nankörlük yapiyor, mesela benden bisey isterse hic tsk etmez, istediği şeyi yapmazsam beni görmemezlikten gelir, sürekli onun dediği olacak ve onun dediği doğru. Kisacasi cok narsist bi insan. Mesafe koymak istiyorum ama onun hatrini sormayinca "insan nasılsın yenge" bana whatsalpsen yazar. Hep benden bekliyor. Yani resmen kaynanalik oynuyor. Kaynanamada bisey diyemiyorum çünkü onunla cok samimi.. Kaynanamda bişey demiyor. Nisanlimkda araya sokmak istemiyorum oda cok rahtsiz okuyor onun huyundan

Tavrını koy alttan alma taviz tavizi doğurur ben sormadıysam yenge sen sorsaydın biz aynı kadının gelinleri kardeş hanımları olacağız diyerek onla aynı konumda olduğunu kıbarca belirt

Nişanlının yengesiyle mıç mıç olmak zorunda değilsin bence hiç takılma sen de onu görmezden gel baştan nasılsa öyle gidiyor mesafeni koy naparsa yapsın sonuçta olmasa da olur yani

Heralde yengeniz kendini hàla yeni gelin saniyor sizde onun yerini alicaksiniz ya. Aman diyim dikkat simdilikten böyle davraniyorsa evlenince nolcak. Nisanlinizada fazla guvenmeyin bu aile konusunda. Demin bir konu okudum yine kaynana kayinpeder sorunu . Simdi zavalli kiz baba evinde ve kocasi aramamis bile

Heralde yengeniz kendini hàla yeni gelin saniyor sizde onun yerini alicaksiniz ya. Aman diyim dikkat simdilikten böyle davraniyorsa evlenince nolcak. Nisanlinizada fazla guvenmeyin bu aile konusunda. Demin bir konu okudum yine kaynana kayinpeder sorunu . Simdi zavalli kiz baba evinde ve kocasi aramamis bile

Aynen şuan ailenin yeni gelini olmus oluyor. Benim hic aklımın ucundan bike gecmiyor onunla yarışmak. Sadece huzurlu yasamak istiyorum ve bana yakin olmaisn ama surkeli küser kusur arar bisey begenmez.. Benimle ugrasmasini istemiyorum. Bi kere 1 ay sesimi çıkarmadım beni yine aramisti niye sesin cikmior insan yengesinin hatrini sorar diye ogretior bana.. Ben cocuk değilim herhalde 24 yasindayim. O sanki kaynanasinin kardesinin gelinle konuşuyormu... Bu tarz insanlari anlamiyorum

Nişanlının yengesiyle mıç mıç olmak zorunda değilsin bence hiç takılma sen de onu görmezden gel baştan nasılsa öyle gidiyor mesafeni koy naparsa yapsın sonuçta olmasa da olur yani

Haklısınız evet mic mic olmak mecburum yok ama sorun burda : mesafe koymama bile izin vermiyor yani hem seviyor gibi sanki beni hemde neftet ediyor. Hic kötülüğüm dokunmadi bu kadina hatta tam tersi bi cok konularda ona yardimci oldum ve bunu kendisi iyi biliyor.. Mesafe koyuncada beni sucluyor niye sesin cikmior diye

Haklısınız evet mic mic olmak mecburum yok ama sorun burda : mesafe koymama bile izin vermiyor yani hem seviyor gibi sanki beni hemde neftet ediyor. Hic kötülüğüm dokunmadi bu kadina hatta tam tersi bi cok konularda ona yardimci oldum ve bunu kendisi iyi biliyor.. Mesafe koyuncada beni sucluyor niye sesin cikmior diye
Böyle insanlarla başa çıkmak zordur bak yarın bir gün düğün yaklaştığında bu insan senin her işine karışmaya kalkar. Sana düşman gibi uzak ol demiyorum ama mesafeni koy ki sınırını bilsin inan sonra sen zorluk çekersin nişanlıyken böyle olan insan evlenince daha beter olur

Böyle insanlarla başa çıkmak zordur bak yarın bir gün düğün yaklaştığında bu insan senin her işine karışmaya kalkar. Sana düşman gibi uzak ol demiyorum ama mesafeni koy ki sınırını bilsin inan sonra sen zorluk çekersin nişanlıyken böyle olan insan evlenince daha beter olur

Cevapiniz icin tksler cok haklısınız... Bu tür insanlara hic anlam veremiyorum. Kaynanam bana giciklik yapsa neyse anlarım da ama nişanlımın dayisinin hanima noluor. Ne hak ile boyle davranıyorlar.. Kendisi ailenin gelini

Cevapiniz icin tksler cok haklısınız... Bu tür insanlara hic anlam veremiyorum. Kaynanam bana giciklik yapsa neyse anlarım da ama nişanlımın dayisinin hanima noluor. Ne hak ile boyle davranıyorlar.. Kendisi ailenin gelini
Aaa ben sandım ki abisinin eşi yani eltiniz. Ooo dıdının dısı siz hiç umursamayın onu :)

Back
X