Damat ve gelin adayının tanistirilmasi

sizce nasıl gelişecek

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .

Jjasmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
11
1
32
Can arkadaşlarım öncelikle Merhaba. Bu sitedeki yorumlarinizdan, açılmış olan konulardan çok faydalandim. Bu konu hakkinda banada o değerli düşüncelerinizi aktarirsaniz çok mutlu olurum. Evet konu şöyle:

Bizim apartmandaki komşumuz. Hanımefendi. Samimiyiz. Sakalasiriz falan. Bu beni beğenmiş. Yeğenine. Cocuk Tarsusta savci. Bana konuyu açtı.bende profiline falan baktim fena degil.Bende tamam gelsin bit görüşelim dedim kurbanda geliceklerdi ileri aldılar ramazan bayramında geldiler biz kafede görüştük. Onun yeğeni benim yengem eşliğinde ama dordumuz yengem ğil yanımdan kalkmadı sorunda yapmadık. Bende az heyecan vardı oturduk. Bişey oldu bi baktık biz çocukla 2 yabancı değilde sanki 2 samimi arkadaş gibi konuşuyoruz o bana şakalar yapıyo ben ona şakalar yapıyorum sadece ikimiziz başka kimseler yanımızda olmuş umrumda değil hatta onlarıda katıyoruz bide ikimizde orucluyuz sohbete öyleki sarmadan laf açıldı sohbet aynen şu şekilde

Çocuk tebessümle "Sen sarma satmayı bilirmisin"
Ben gülerek "evet biliyorum"
Ço. "Hımm bende sarma sarmayi bilmeyen biriyle evlenmicem"dedi gülerek. Bende"evet ama ben yapmam genelde annem yapar"dedim oda "niye sen yapmiyosun dedi. Bende zaten annem bulaşık falan beni sokmaz yıkıyor derim geri çevirir dedim oda gülerek öyle demekle olmaz girip yapicaksin dedi. Bende dedim sen giriyomusun dedim. Sustu ve gülüştuk

Birde sizin yuzunuzden yarim saat gec iftar yapicam dedi pardon biz derken dedim. Oda lafi cevirdi istanbul yuzunden dedi yine gülüştuk ve bunun gibi bi sürü 1 saat sonunda kalktık. Onlar amcalarina yani us katımiza beni beğenen aileye iftara gelceklermis onla ilgili bi sürü espri gülüş falan. Uzattım ama. Bu benim numaramı almadı bende zaten o akşam yolculuğa çıktım yeni geldim. 10 gün sonra gelicekmis. Sizden numaramı almadı acaba bu durum normalmi gerçi yengesine beni ve konuşmamı beğendiğini söylemiş ama yinede sizden yorum bekliyorum

Teker teker

Savcı bile kimseyi bulamamış görücü usulüyle mi evleniyor, vay arkadaş. Bence yengeyi kırmamak için görüşmüş.
Hakim savcı gibi meslektekilerzaten genelde görücü usul evlenirler. Memleketlerine giderler nişanlı dönerler..Sanırım birileriyle görüşmek ,flörtleşmek mesleklerine uygun değil.

Görücü usulünde numara kızdan alınmıyor diye biliyorum:)
Yani benim arkadaşlarda hep öyle oldu, numara istenirse tekrar aracı araya konulup izin isteniyor, sizden onay gelirse veriliyor gibi...

Savcı bile kimseyi bulamamış görücü usulüyle mi evleniyor, vay arkadaş. Bence yengeyi kırmamak için görüşmüş.
Savcı olduğu için o mesleğin bir ağırlığı vardır ayriyeten gorucu usulü değil arkadaş tanıştırmasi gibi bişey gibi dusun

Arkada
Iyide sarma sariyon mu dedi ,evet dedim gulustuk ..
Onu dedi ,ben bunu dedim gülüştük
Gulustun diye nasil bundan anlam cikaralim ki yani ?
Muhabbette ici boş bir muhabbet yani anlasttigin kadari ,ordan tutsak bisey cikmaz
Bekleyin siz bence hayirlisi

Arkadaşım bazıları kasiliyo ne yapcagini bilemiyo o anlamda yani

Arkada

Arkadaşım bazıları kasiliyo ne yapcagini bilemiyo o anlamda yani

Iyide ha kasilmissin ha guluşmussun bundan ayy cok iyi cift olcaksiniz sonucunu kimse cikaramaz :)) bazisi utangac olur bazisi sicak kanli bu o kisiyi iyi veya kotu yapmaz sonucta ilk gorusme

ayrica arkadas tanistirmasi gibi bisey olsa yaninizda bekcilerle bulusmazdiniz ilk bulusmada hemde ,cafede kimse kimseyi yemiyor ya neyse burasi beni ilgilendirmez baya heveslisiniz :KK70: o cok belli ortada bisey yok gelin damat adayi olmussunuz :zdama beklemekten baska bisey goremiyorum ben henuz

He
Iyide ha kasilmissin ha guluşmussun bundan ayy cok iyi cift olcaksiniz sonucunu kimse cikaramaz :)) bazisi utangac olur bazisi sicak kanli bu o kisiyi iyi veya kotu yapmaz sonucta ilk gorusme

ayrica arkadas tanistirmasi gibi bisey olsa yaninizda bekcilerle bulusmazdiniz ilk bulusmada hemde ,cafede kimse kimseyi yemiyor ya neyse burasi beni ilgilendirmez baya heveslisiniz :KK70: o cok belli ortada bisey yok gelin damat adayi olmussunuz :zdama beklemekten baska bisey goremiyorum ben henuz
Tatlım hevesli falan değilim sen bayagi cool sun galiba

Sarma saran kız, bulaşık yıkayan bilmem ne.. Belki dah aelle tutulur diyaloglarınız olmuştur da ilk buluşma için çok ciddiyetsiz. Samimiyet değil bu.. Bana tuhaf geldi, sarma saracağına asabi biri misiz ona baksaydı, kıskanç mı o vs. vs.
Üst komşunuz söyler, o da hoşlandıysa arar bulur. Üstüne düşmeyin ama ikinci kez görüşecekseniz bence başbaşa ve ciddi konuşmalarla görüşün.

X