• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damatk hastal :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi narinnarin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

narinnarin

Ziyaretçi
benim bir annem var yerine göre dünya tatlısı yerine göre cadılar cadısı :)anneminde bir huyu var yanlışta olsa damadının dediği herşey onun için doğrudur.hep beni azarlar damadım doğru söylüyor der.biz buna damatçık hastalığı ismini koyduk.sizinde böyle anneleriniz var mı?

o hastalık bizim sulalede mevcut cicim damatlarına hastadırlar anne tarafım ve en gıcık oldugum şey !

gormemişin damadı olmuş tutmuş ....

gerisi sizin hayal gucunuze kalmış :))))

ne guzel..
allah bozmasın aralarını
ama herdaımde sızı haksız cıkarmasın annenız..
yanı ozellıklede esınızın yanında sızıde desteklesın..

işte sorun da burda annem herdaim beni haksız çıkarır hatta o kadar ki bazen ben eşimin söylediğini kendim söylüyomuşum gibi söylerim annem olmaz der.iki gün sonra eşim böyle dedi derim tabiki haklı sen neden bu kadar geçimsizsin der :roflol:

benim annemdede var ama hastalık değil politaka yapmasıdır kendide der zaten bana ama onun yanında evet doğru söylüyor haklısın oğlum der ama o yokken sen bildiğini oku der bence senin ailende öyle yapıyor olabilir mi?

benim annemi yazıyosun kafamçokkarıştı
napalım annemizi söle sen
kaynanam tarafından zerre kadar değerim yok
annem tarafından damat bey çok değerli
kıskanıyorum ama olmuyo böle -tatlicadiarzu-

benim annemdede var ama hastalık değil politaka yapmasıdır kendide der zaten bana ama onun yanında evet doğru söylüyor haklısın oğlum der ama o yokken sen bildiğini oku der bence senin ailende öyle yapıyor olabilir mi?

yok canım benimki o yokkende bildiğini yap demez.damadım haklı der.ya bizimki nedense beni hep küçük olarak görür yani ben anlamam ben bilmem eşim olgun herşeyi bilir.ve kadın geçinebilmek için herşeye susmalıdır.eski toprak işte kendileri öyle yetiştirildikleri için bizim de aynı olmamız gerektiğine inanıyorlar.oysaki eşim de öyle sorun çıkaran ben bişeye hayır dediğim için kavga çıkaran kapının önüne koyabilecek bir tip değil.aksine çok uyumludur arada inadı tutar ama her dediğine korkup tamam diyeceğim biri değil yani.annemin hastalığı tamamiyle yetiştirilme tarzından bence.

Var bi tane de bende. Biz ayrıldık, kaç sene oldu, halen damat haklıdır her konuda :kahve:

Var bi tane de bende. Biz ayrıldık, kaç sene oldu, halen damat haklıdır her konuda :kahve:

ay yok artık ayrıldın halamı onu haklı buluyolar.bu kadarına da pes.demekki bu hastalık geçmiyor kardeş kaydirigubbakcemile3

ay yok artık ayrıldın halamı onu haklı buluyolar.bu kadarına da pes.demekki bu hastalık geçmiyor kardeş kaydirigubbakcemile3

Yok kardeş, sezonluk değil bu, evladiyelik.
Halen pek bi severler, görüşmezler ama, şimdi barıştık desem düğün dernek kurarlar yeniden yani..

Yok kardeş, sezonluk değil bu, evladiyelik.
Halen pek bi severler, görüşmezler ama, şimdi barıştık desem düğün dernek kurarlar yeniden yani..
tamamen ayrıldınız mı?e barışın bari herkes bu kadar mutlu olacaksa :teytey:

aynı benim annem tapar damadına allhım lafsöyletmez
dedikodumu bile yaparlar benim ikisi
şikayet ederim haklı bensem bile damat haklı der
senin ne cadı olduğunu biliyorum der

tamamen ayrıldınız mı?e barışın bari herkes bu kadar mutlu olacaksa :teytey:

Tabii canım, resmen boşandık.
Barışacak bi durum da yok, adam hayatını yaşıyo, bazen böyle anlatırım da annem de eee bekar yakışıklı adam yapacak tabi der :roflol: bana gelince de otur edebinle :roflol:

aynı benim annem tapar damadına allhım lafsöyletmez
dedikodumu bile yaparlar benim ikisi
şikayet ederim haklı bensem bile damat haklı der
senin ne cadı olduğunu biliyorum der
,
al işte aynı benimki :)

Tabii canım, resmen boşandık.
Barışacak bi durum da yok, adam hayatını yaşıyo, bazen böyle anlatırım da annem de eee bekar yakışıklı adam yapacak tabi der :roflol: bana gelince de otur edebinle :roflol:
benimkide elimden kaçırcam diye korkar.kaçırmak ne demekse kaydirigubbakcemile3 sanki herkes onun peşinde ve bende işe yaramaz biriyim de bulmuşken iyi tutmalıyım elimde .öfff ah annem ah :roflol:

mesela tatile gittik bende biraz gergindim o gün.annem diyoki etrafına bak kız kaynıyo.değerini bil sorun çıkarma diyo .gülermisin ağlarmısın :smiley-cool:

Demokratik bir aile yapımız var.Annem kim haklı ise ona verir hakkını.zemuszemus Kızına yeri geldiğinde hatalısın da demesini bilir.kötükedihüso

damadının gönlünü hoş tutmaya çalışıyor kadıncağız :hulya:

mesela tatile gittik bende biraz gergindim o gün.annem diyoki etrafına bak kız kaynıyo.değerini bil sorun çıkarma diyo .gülermisin ağlarmısın :smiley-cool:
Adamlar ondan kendini sonradan nimetten sanıyorlar.Bu tutumu yanlış buluyorum ve tasvip etmiyorum.:hulya:

benim annem istemeye gelmeden önce aldı karşısına oğlum olmaz bu iş diye tutrrdu çocuk yalvarıyo annem olmaz bu senin tahmin ettiğin gibi değil iş yapmaz güç yapmaz rahata alışkın
seni çok efendisin iyisin seni çok üzer çok geçimsiz uyumsuz neler dedi neler kayınvalideme bile dedi
2 gün sonra gelip bana şikayet etmeyin dedi aklımda acana kızımı üzelermi diye korkum yok
korkum kızımın onları üzmesi diyo.

kayınvalideme dio bunun evini b... götür iş güç yemek bilmem ne yapmaz

oda yapar yapar diyo annemde benim doğurduğum çocuğu benden iyimi bilicen diyo kaydirigubbakcemile3

şimdi en ufak şikayette annem tersliyo oğlum ben sana dedim diyekaydirigubbakcemile3

Back
X