• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damatk hastal :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi narinnarin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adamlar ondan kendini sonradan nimetten sanıyorlar.Bu tutumu yanlış buluyorum ve tasvip etmiyorum.:hulya:

Aynen şekerim..Şeniz
Hep derim yine diyecem..
Boşanırken babacığımın en önemli sözüydü; "sen %100 haksız bile olsan arkandayız yavrum":asigim:
Bizim ailede tam tersi evlatlardır kıymetli olan..opuyorumnanaktan

Hiçkimse annem babam için benden daha kıymetli olamaz...
damadın şahı gelse umursamazlar...
bizde yoktur öyle damatçık hastalığına yakalanan...

benim bir annem var yerine göre dünya tatlısı yerine göre cadılar cadısı :)anneminde bir huyu var yanlışta olsa damadının dediği herşey onun için doğrudur.hep beni azarlar damadım doğru söylüyor der.biz buna damatçık hastalığı ismini koyduk.sizinde böyle anneleriniz var mı?

aceba zengin ve patron olduğundan kaynaklaniyor olabilirmi kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana

yok benim annem öyle değil
kendi evladı dururken "elin" oğlunu korumaz
haksız bile olsam gene arkamda durur sağolsun
öbür türlü olsa bozulurum zaten ne diye beni değilde onu koruyorsun diye herkes kendi çocuğunu korusun yeter kafamçokkarıştı

aceba zengin ve patron olduğundan kaynaklaniyor olabilirmi kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana

yok benim annem öyle değil
kendi evladı dururken "elin" oğlunu korumaz
haksız bile olsam gene arkamda durur sağolsun
öbür türlü olsa bozulurum zaten ne diye beni değilde onu koruyorsun diye herkes kendi çocuğunu korusun yeter kafamçokkarıştı

o zengin olabilir ancak bende fakir ama guruluyum kaydirigubbakcemile3
bizimkinin modeli böyle şekerim eski modeler damatçık hastalığına yakalnıyor.e zamanında aşısı yokmuş tabi :roflol:

o zengin olabilir ancak bende fakir ama guruluyum kaydirigubbakcemile3
bizimkinin modeli böyle şekerim eski modeler damatçık hastalığına yakalnıyor.e zamanında aşısı yokmuş tabi :roflol:

:roflol::roflol:
annenin gelini varmı peki?
aynı şeyleri gelini için söylüyormu çok merak ettim
yani oğlumu haklı gelinimi?

kocama gördüğü değeri veren benim...
arada ben olmadıktan sonra hiç önemi yok ne olduğunun...
artı aramızdaki ilişki de hakeme ihtiyacımız yok...

benim ailem hastalık mertebesinde olmasada eşim konusunda hep ne kadar şanslı olduğumu söylerler:nazar:
çalışkanlığı,efendiliği,aile olmanın bilincinde olması,tutumlu olması,ekmeğini taştan çıkaracak cinsten olmasını dile getirirler hep..hoşumada gidiyor..ne kadar doğru bir seçim yaptığımın göstergesi çünkü ailemin bu şekilde konuşması.
birde yinelerler sürekli:
bize layık bir evlatla evlendin:asigim:

yok canım benimki o yokkende bildiğini yap demez.damadım haklı der.ya bizimki nedense beni hep küçük olarak görür yani ben anlamam ben bilmem eşim olgun herşeyi bilir.ve kadın geçinebilmek için herşeye susmalıdır.eski toprak işte kendileri öyle yetiştirildikleri için bizim de aynı olmamız gerektiğine inanıyorlar.oysaki eşim de öyle sorun çıkaran ben bişeye hayır dediğim için kavga çıkaran kapının önüne koyabilecek bir tip değil.aksine çok uyumludur arada inadı tutar ama her dediğine korkup tamam diyeceğim biri değil yani.annemin hastalığı tamamiyle yetiştirilme tarzından bence.

dediğinde doğru canım aslında yetişrilma tazrzı ara sıra annemde teyzemde söyler şöyle kocan iyi böyle iyi der mutlu olurum ama o konuda da onlata yüz vermiyorum cok fazla aslında bende iyiyim herhalde bende böyleyim derim hemen ama seninkilerin biraz fazla aslında canım ya

annem geçen bi akrabayla tanıştırdı bizi kadına benim için damadımın karısı dedi kaydirigubbakcemile3 ben kimin kızıysam artık :roflol:

sözün kısası çok sever damadını hep onu korur o ne derse doğrudur sanki ben gelin geldim kendilerine :1rolleyes:

:roflol::roflol:
annenin gelini varmı peki?
aynı şeyleri gelini için söylüyormu çok merak ettim
yani oğlumu haklı gelinimi?
vardı artık yok.ayrıldılar ama annem gelininide tutardı hep.başka sorunları vardı gitmedi.kısmet...

ailem esimi sever,arada ben oldugum icin

ki zaten baskasinin evladini benden ustun tutacaklarsa ,buyursunlar alsinlar nufuslarina :umursamaz:

ama ne olursa olsun annemde babamda hep beni tutarlar :asigim:

babam der ki hep : sen bir yanlis yap bizim cocugumuzsun arkanda olucaz tabi ,ama onlar sana yanlis yapsin 100 tanede cocugun olsun seni onlara birakmam !

ailem esimi sever,arada ben oldugum icin

ki zaten baskasinin evladini benden ustun tutacaklarsa ,buyursunlar alsinlar nufuslarina :umursamaz:

ama ne olursa olsun annemde babamda hep beni tutarlar :asigim:

babam der ki hep : sen bir yanlis yap bizim cocugumuzsun arkanda olucaz tabi ,ama onlar sana yanlis yapsin 100 tanede cocugun olsun seni onlara birakmam !

bu da iyi değil bence.karşıdakine haksızlık oluyor bu durumda da.yani haklıda olsam haksız bulunsam eşimin ailesi arafından bu da insanı çok kırar.haksızmıyım?karşıdakinin yerine koymak lazım kendimizi birazda.benim istediğim haklıysam haklıyım,haksızsamda herkes beni uyarmalı.yada kimse hiçbirşeye karışmamalı.

bu da iyi değil bence.karşıdakine haksızlık oluyor bu durumda da.yani haklıda olsam haksız bulunsam eşimin ailesi arafından bu da insanı çok kırar.haksızmıyım?karşıdakinin yerine koymak lazım kendimizi birazda.benim istediğim haklıysam haklıyım,haksızsamda herkes beni uyarmalı.yada kimse hiçbirşeye karışmamalı.

senin durumunda olmaktan bir nevi daha iyi canim

bir hata yaparsin annen baban elbetteki sana sahip cikicak,hata yaptigimda bana sirt ceviriceklerse ben hataninda hatasina düsmezmiyim

her konuda bana saip cikiyor olmalari demek,beni pohpohluyorlar demek degildir

elbetteki beni uyarirlar ama senin annenin yaptigi gibi damatlarinin yaninda degil

anne baba böyle olmalidir,kendi cocugunu yermemelidir

benim ailemde benim hatrımdan saygı gösterirler....

öyle aman aman düşkünlükleride yoktur.....

haklıyı haksızıda sorarak değerlendirirler...

ben yanlışsam da bana nasihat verirler...

benim annemde öyle ama benim yuvamın sağlığı için öyle olduunu biliyorum.

Narinnarin.Allah iyiligini versin canim.Cok güldüm yazdiklarina:roflol:

Ama maalesef benim ailemde öyle yaaaa:a015::a015:Kardeslerim bile hemde offfsenağlama

Var bi tane de bende. Biz ayrıldık, kaç sene oldu, halen damat haklıdır her konuda :kahve:

mona aynen kuzum benımde boyle eskı erkek arkadaşımla tanıştırmıştım gerçi ondan sonra çok değiştim ama annem ne derse dogru der,bız hala sadece arkadaş olarak görüşüyoruz gerçi.o yuzdende birşey yaparsam yanlışsın der ama o yaptırdı anne dersem onun bır bıldıgı vardırda yapmıştır der.ablamda herşeye laf söylerler genelde ama o demişse haklıdır beyımız .
neredeyse ablam gidip herşeyı çok ıyı bıldıgını ıddıa eden ablam ona akıl danışcak durumdadır.anlamıyorum hıc.ama ailem en ufak bır gözyaşın için dünyayı zından ederım her kımse bunu yapan demeyıde çok iyi bilip,tepkı koyacak ınsanlardır.

senin durumunda olmaktan bir nevi daha iyi canim

bir hata yaparsin annen baban elbetteki sana sahip cikicak,hata yaptigimda bana sirt ceviriceklerse ben hataninda hatasina düsmezmiyim

her konuda bana saip cikiyor olmalari demek,beni pohpohluyorlar demek degildir

elbetteki beni uyarirlar ama senin annenin yaptigi gibi damatlarinin yaninda degil

anne baba böyle olmalidir,kendi cocugunu yermemelidir

Bence zaten poh pohlasınlar tabii.
İnsanın kendi ailesi yanında olmazsa diğerlerinden ne hayır var?
Yanlışımla,doğrumla onlar benimle olmalı..:1hug:

allah kolaylık versin canlar hepinize
allaha şükür bizde öyle hastalık yok:roflol:

benide pofpoflasınlar ya benim neyim eksik diğer kız çocuklarından dimi.bak şimdi içerledim bu duruma :umursamaz: dur bi tavır yapıyım ben şunlara kaydirigubbakcemile3

Back
X