Kendimi damizlik gibi hissediyorum.
Merhaba hanimlar. 22 yasindayim ve üniversite ogrencisiyim. Kendimi damizlik gibi hissediyorum. sabahtan aksama kadar evdeyim. Dışarı cik gez deseniz de bundan keyif alamiyorum. Arkadasim yok. Kendimi gelistirecek seyler yapmak istiyorum neler onerirsiniz?
Damızlık kelimesinin anlamını öğrenmekle işe başlayabilirsiniz.Merhaba hanimlar. 22 yasindayim ve üniversite ogrencisiyim. Kendimi damizlik gibi hissediyorum. sabahtan aksama kadar evdeyim. Dışarı cik gez deseniz de bundan keyif alamiyorum. Arkadasim yok. Kendimi gelistirecek seyler yapmak istiyorum neler onerirsiniz?
Kitap okuyun bol bol. Hem ufkunuz genişler hem de kelime dağırcığınız.Merhaba hanimlar. 22 yasindayim ve üniversite ogrencisiyim. Kendimi damizlik gibi hissediyorum. sabahtan aksama kadar evdeyim. Dışarı cik gez deseniz de bundan keyif alamiyorum. Arkadasim yok. Kendimi gelistirecek seyler yapmak istiyorum neler onerirsiniz?
Edit: asosyal ve tembelim. Damızlık kelimesini yanlış anlamda kullanmisim. Kusura bakmayin. Biraz depresif bi haldeyim. Ama harekete gecirecek bisey bualmiyorum
Merhaba hanimlar. 22 yasindayim ve üniversite ogrencisiyim. Kendimi damizlik gibi hissediyorum. sabahtan aksama kadar evdeyim. Dışarı cik gez deseniz de bundan keyif alamiyorum. Arkadasim yok. Kendimi gelistirecek seyler yapmak istiyorum neler onerirsiniz?
Edit: asosyal ve tembelim. Damızlık kelimesini yanlış anlamda kullanmisim. Kusura bakmayin. Biraz depresif bi haldeyim. Ama harekete gecirecek bisey bualmiyorum
+1Önce aile hekimine gidip kan tahlili yaptır. Demir, D vitamini, B12 vitamini, tiroid değerlerine baksınlar. Bunlarda sorun varsa uyuşukluk, depresiflik yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?