Damızlık :/

Kacanayna

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
35
8
1
28
Merhaba hanimlar. 22 yasindayim ve üniversite ogrencisiyim. Kendimi damizlik gibi hissediyorum. sabahtan aksama kadar evdeyim. Dışarı cik gez deseniz de bundan keyif alamiyorum. Arkadasim yok. Kendimi gelistirecek seyler yapmak istiyorum neler onerirsiniz?

Edit: asosyal ve tembelim. Damızlık kelimesini yanlış anlamda kullanmisim. Kusura bakmayin. Biraz depresif bi haldeyim. Ama harekete gecirecek bisey bualmiyorum

Son düzenleme:
Resim yap yeteneğin varsa
Ben de üni de sıkılıyorum diye ney almıştım, çokta güzel bir hobi olmuştu benim için:)

damızlık olman için erkek olman lazım. o da oldukça faydalı bir şeydir. sonuçta bir türün üretimine katkıda bulunur. sen tembelsin hem de en babası.. kendini geliştirmen için bizim bir şey mi söylememiz gerekiyor?

Öncelikle nelerden zevk alırsın? Okumaktan zevk alıyorsan muhtemelen yazmak da hoşuna gider, hikayeler, polisiye, gerilim veya aşk hikayeleri yazabilirsin. Resime yetenegin varsa resim yapabilirsin. Sosyal cevren kısıylıysa iyice tanışıp güvenmek şartıyla internetten senin hayat gorüşunu zevklerini paylasan arkadaşlar edinebilirsin. Spora yazılabilirsin veya maddi durumun yoksa youtube da çok güzel yoga pilates videoları var onlara başla. Önemli olan kendini tanıman bence.

Damızlık kelimesinin anlamını öğrenmekle işe başlayabilirsiniz.

Hobi edinebilirsin . Okulunuzda mutlaka etkinlikler vardır onlara katıl .
Ben uni de okulun buz hokey takimina katılmıştım hafta sonları gidip kayardık buzda. öyle profesyonel olmadık hiç birimiz ama hafta sonlarimiz inanılmaz eğlenceli geçerdi :)

Kitap okuyun bol bol. Hem ufkunuz genişler hem de kelime dağırcığınız.

Önce aile hekimine gidip kan tahlili yaptır. Demir, D vitamini, B12 vitamini, tiroid değerlerine baksınlar. Bunlarda sorun varsa uyuşukluk, depresiflik yapıyor.

Damızlık diye okuyunca erkek üye mi diye baktım? Neyse yanlışı öğrenmişsiniz.

Güzel sanatlar veya eğitiminle ilgili kurslara katıl. Dans kursuna git..

Üniversiteye gelene kadar damızlığı öğrenememen hoş olmuş :) İşe bol kitap okumakla başlamalısın bence , Dans kursları vb etkinlikler hem eğlenceli olur hem de sosyalleşmene yardımcı olur tembellikten de bir nebze kurtulursun

Cik gez dolas ilerde evlenip bebegin olunca vay bana neden gezmemisim.dersin saka bir yana keyif aldiginiz seyleri belirleyin ona gore kendinize aktivite planlayin

Eğer karnınızı doyurmak,güvenli bir yerde barınmak,işle okulu bir arada yürütmek gibi sıkıntılarınız yoksa ne güzel şeydir üniversite ogrencisi olmak.İnsanlarla vakit geçirmenizi,bulunduğunuz yerin en ünlü pazarlarını gezmenizi,laf olsun diye bir toplu taşıma aracına binip (belediye araçlarını tercih edin) en son durakta inmenizi ve orayi yürüme mesafesinde gezmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…