- 8 Ocak 2012
- 299
- 36
Merhaba arkadaslar bugun dananin kuyrugu koptu artik. Nisanlimla ilgili bazi sorunlarim vardi diger konularimda var bazi arkadaslar yargilasada her konu actigimda canlari saolsun.ikimizde oturduk konustuk neden bole oluyo sebeblerini aradik kendi capimizda sonra biz ayri yapamiyoruz dügün tarihi alalim kasimda olsun diye karar aldik cunku baxi sebebletden dolayi en uygun tarih oydu bize gore. Gel gelelim buraya kadar hersey normal. Ta ki bu konuyu ailelere acana kadar. Onun ailesi olumlu karsiladi ama benimkiler karsi cikti. Bizimkilerde su sebebten oturu nisanlim su an bi kurumda zihin engelli ögretmenligi yapiyor. Maasi falan iyi . Ama kpssyede girecek ayni sekilde bende. Bende su an ozel ders veriyorum. Malum dersaneler ozel okula dönüsecegi icin daha tectubeli ögretmenler ariyolar. Bende ozel ders veriyorum. Ayni zsmanda kpss icin calisiyorum. Bizimkilerinde bahanesi neymis efendim kasim olmazmis tarih olarak. Bizde kasimi su yonden istiyoruz kpssye girecegiz temmuzda sonuclar belli olur eylul gibi bizde iki ay sonra dugunu yapardik diye dusunduk.sonucda 27 yasindayiz ikimizde bazi seylerin bilincindeyiz. Ailelere gore aklimiz bes karis havada .da olsa. Bu aksam geldiler konusalim diye nisanlim ve ailesi. Babamin tepkisi cok sertti sesini yukseltti emri vaki yapmayin sinava girsinler sonuclar belli olsun seneye yazin olsun dediler falan filan daha neler tabi yuzler dustu . Nisanlim anneme cagirdi oturduk konustuk bayanlarla bu konu annemde ayni dusuncede daha sizin sevgili olmanuz hata bizim zamanimizda bole seyler olsaydi ailemiz oldururdu falan filan daha neler. Ama nisanlim derdini ole guzel anlattiki emin olun bi daha asik oldum. Benim anneme soylemediklerimi bir cirpida soyledi beni cok sevdigini benim icin herseyi yapacagini tabi annemin hic sesi cikmiyor.nisanlimi kabul etmediler cunku devlet kadrosu olmazsa bu is olmaz diye direttiler zor guc nisan yapildi. Yani bizimde amacimiz bi an once bu isleri halletmek cunku habire kavga ediyoruz iliskimiz zayifliyo.5 senedir telefonda yurutmeye calisiyoruz bazi seyleri olmuyo o da.bilmiyorum annem su an benle küs nisanlimla taraf oldugum icin. Annelik yapamamidiz yaranamamisiz diyip duruyo. Ben napim simdi iki aradayim nisanlimdan vazgecemiyorum ailemide sirtimi donemiyorum.kusura bakmayin kizlar cok yazdim daha yazmadigim seyler var okursunuz umarim ne yapim nasil idare edim iki aileyi ben