Dananin Kuyrugu Koptu..

Ben kendimden eminim de.. Yinede yüreğim sıkışıyor. Bazen düşünüyorum aklıma bile gelmeyen şeyler başıma geliyor.. Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar.. Hadi bana yapılıyor ben el kızım eyvallah.. Ya eşim? İnsan kendi öz oğlunun huzurunu niye bozmak ister ki? Ben evlendiğimden beri eşimin ağladığını iki kere gördüm.. İkisi de annesi canını yaktığı için oldu.. Kahroluyorum.. Ne huzur kaldı ne birşey.. Ve utanmadan hala saat akşamın 10'u , 11'i eşimi yanımdan çağırıyor türlü bahanelerle.. Gecenin yarısı perdeyi indirip aşağıya gel tak diyor.. tvde bişi göstercem diyor.. Yok başbaşa kalmamız bile batıyor.. Şeytan diyor ki gece yarısı çağırığ çağırıp durduğunda çık çıplak karşısına anlasın.. Töve tövbe...

Kusura bakmayın ama kayınvalideniz tırlatmış
genelde büyü müyü işleriyle uğraşanlar böyle olurlar kişi kendinden bilir işi ,kendisi çok yaptırmış demek ki zamanında.

Kusura bakmayın ama kayınvalideniz tırlatmış
genelde büyü müyü işleriyle uğraşanlar böyle olurlar kişi kendinden bilir işi ,kendisi çok yaptırmış demek ki zamanında.

Aynen öyle.. Büyü ne zaman yapılırmış.. Hangi saatte yapılırmış hepsini biliyor.. Allah'a havale ediyorum.. Kendi kızı da var.. Allah büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…