Danimarkalı polis memuruna dünyadan evlilik teklifi yağıyor

hadi yine iyisiniz ofiş olan en yakın pozunu da buldu bu kıyağımı unutmayın

Bak burada cidden yakın, yani hoş olma ihtimali yüksek. Ama yan profilden manyak önden gudubet olan tiplerde var.

Fb, İnstagram, Twitter hesaplarını da bulunca tamamdır.

ay ben bu adamı alırım, evimin de kocası yaparım, börekler de açarım (evliliğimiz bitmesin), ay yerim yahu

Bir adamın kalbi güzel olacak önce. Bu adamın kalbi güzelmiş, malum bugünlerde kalbi güzel adam bulmak zor

bende isterim ben de ben deee :)))

Danimarka'nın yollarına,çıkayım dağlarınaNe varsa bu kuzey ülkelerinde var arkadaş

Sevdiği varsa allah sevdiğini öldürüp bana bağışlasın ...ahahahah

Benim oğlumla kızımında var iki arkadaşı Suriyeli eşimin teyzesinin evinde kirada oturuyorlar Bahçeye oynamaya gidiyoruz sıf onları sayıklıyorlar bayılıyorlar onlara ve bizimkiler çok saygılı çok :)kesinlikle arsız ve kirli değiller annede çok iyi.

Haberlerde izledim cok duygulandim polis memuru ne kadar duyarli davranmis keske herkes bu kadar vicdanli olabilse :/

Yok mu başka foto? Tam seey edemedim. Etkilenemedim.

Gerçi kalbinin güzelliği yeter.

Kesinlikle canım bir insan nasıl bakarsa öyle gorurmus

Şu güzelim ortamı bozmak istemiyorum aslında office ama sevecen, merhametli, ortalamanın epey üstünde yakışıklı ve iskandinav kökenli.... Gay olmasın?

Kesinlikle ilk aklima o geldi ama soyleyip kizlarin hayallerini mahvetmeyeyim didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…