- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ben danimarkada olmadigim icin"Bu adam nasıl bekar kalmış" diyenler online mı?
hadi yine iyisiniz ofiş olan en yakın pozunu da buldu bu kıyağımı unutmayın
Benim oğlumla kızımında var iki arkadaşı Suriyeli eşimin teyzesinin evinde kirada oturuyorlar Bahçeye oynamaya gidiyoruz sıf onları sayıklıyorlar bayılıyorlar onlara ve bizimkiler çok saygılı çok :)kesinlikle arsız ve kirli değiller annede çok iyi.öyle demaaa.. suriyeli çocuklara hiç yakından baktınmı o kirli paslı elbiselerin içinde o kadar tatlılarkii... ve o kadar masumlarkii parkta oğlumun 3 tane arkadaşı var ve evimize bile davet ettik kahvaltıyaaa.. dema öyleee..
Bu nedir yaEki Görüntüle 1629681 Sevdiği varsa allah sevdiğini öldürüp bana bağışlasın ...ahahahah
Biraz daha tarif edersen eşinin resmi çıkacak sankisarışın polismi olurmuş? polis dediğin esmer yeşil gözlü olur
aynen ben de beğenmedim...ben neden beğenmedim bu adamı..
Kesinlikle canım bir insan nasıl bakarsa öyle gorurmusBenim oğlumla kızımında var iki arkadaşı Suriyeli eşimin teyzesinin evinde kirada oturuyorlar Bahçeye oynamaya gidiyoruz sıf onları sayıklıyorlar bayılıyorlar onlara ve bizimkiler çok saygılı çok :)kesinlikle arsız ve kirli değiller annede çok iyi.
Şu güzelim ortamı bozmak istemiyorum aslında office ama sevecen, merhametli, ortalamanın epey üstünde yakışıklı ve iskandinav kökenli.... Gay olmasın?bunun fethedemediği adam çarpılarak ölmüş zaten
Şu güzelim ortamı bozmak istemiyorum aslında office ama sevecen, merhametli, ortalamanın epey üstünde yakışıklı ve iskandinav kökenli.... Gay olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?