• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Danışmak istediğim bir durum var....

saol geldiğin için... öbür konuyu bende okuyorum:27:..

şaka bi yana tabi cevabın için teşekkürler..... temennin için de aminnnnn diyorum...

kırmayın canım idare ediverin arkadaşlarada katılıyorum belki bişey isterken çekiniyodur
moralini yüksek tutun amcamın çabucak iyileşsin :46:
en büyük derdiniz araya kardeşini koyması olsun allah başka dert vermesin bunlar neki:16:
ben bi bakim öteki konuya gelirim gene çaya:27:

kırmayın canım idare ediverin arkadaşlarada katılıyorum belki bişey isterken çekiniyodur
moralini yüksek tutun amcamın çabucak iyileşsin :46:
en büyük derdiniz araya kardeşini koyması olsun allah başka dert vermesin bunlar neki:16:
ben bi bakim öteki konuya gelirim gene çaya:27:

doğru diyorsun. çok zor badireler atlattık. hiç üzmenin alemi yok şimdi... amin Allah başka dert vermesin...

gel gel beklerim çaya

Son düzenleme:
anlatıncada sanki savunuyorum gözüyle bakıyor. aslında benimde anlatmak istediğim bu... bir daha konu açılırsa detaylı anlatayım eşime...

ıyıde yanı bunda savunmalık bı durum yok..

babanı sen daha ıyı tanıyorsun,tabıkı yanlış bı dusunce oluşursa,ısın doğrusunu ıfade edeceksın

eşin alttan almayı bılmelı,bunlar çözümsüz sorunlar degılkı..

ne yanı oturup,senınde ısyan etmenı mı bekliyor babana..

adam hasta,he deyıp gecın,ne yaparsa..

hımm doğru.. şimdi düşündümde eşim müdahil olmuyor. eşimde konuşmaya dahil olsun.....

Evet sonuçta büyük olan o biz saygımızdan daha çekingenizdir bazen terside olabiliyor işte babanın yapısı buysa eşin biraz daha fazla adım atabilir durumun onunla alakası olmadığını farkederse eğer size de yerine göre öyle davrandığını anlatın bence toparlanacaktır durum :16:

ıyıde yanı bunda savunmalık bı durum yok..

babanı sen daha ıyı tanıyorsun,tabıkı yanlış bı dusunce oluşursa,ısın doğrusunu ıfade edeceksın

eşin alttan almayı bılmelı,bunlar çözümsüz sorunlar degılkı..

ne yanı oturup,senınde ısyan etmenı mı bekliyor babana..

adam hasta,he deyıp gecın,ne yaparsa..

doğru... babam birde hastalıktan yakınmasını hiç bilemedi. o kadar ameliyat kemoterapi radyoterapi gördü, eve kapanıp gelen gidene dert yanmadı... eşimede dert yanmadı... işe devam etti, espiriler yaptı.. hasta olduğu ile ilgili çok fazla birşey yapmadı. eşimde sanırım iyi gibi görüyor...

mesela k.valide yada görümcem bi grip olsa, günlerce konuşur... hani yermek için yazmıyorum bunları... eşim öle alışmış, hasta olunca mızıklanır diye alışmış.... babamın bu hali ona hasta gibi gelmiyor...

saol geldiğin için... öbür konuyu bende okuyorum:27:..

şaka bi yana tabi cevabın için teşekkürler..... temennin için de aminnnnn diyorum...

doğru diyorsun. çok zor badireler atlattık. hiç üzmenin alemi yok şimdi... amin Allah başka dert vermesin...

gel gel beklerim çaya

napalım bazen olduğu gibi kabul etmek lazım kaldıki zaten çok zor ve hassas bi dönemde kırılmasın sevildiğini destek olduğunuzu görsün :16:
amcacım hemencik iyileşsin huylarıda değişir belki hastalık değiştiriyo insanları yakından gördüm
kuru çaylamı kandırcan beni:19:

napalım bazen olduğu gibi kabul etmek lazım kaldıki zaten çok zor ve hassas bi dönemde kırılmasın sevildiğini destek olduğunuzu görsün :16:
amcacım hemencik iyileşsin huylarıda değişir belki hastalık değiştiriyo insanları yakından gördüm
kuru çaylamı kandırcan beni:19:

babam şimdi çok şükür şimdi iyi. kontrolleri olacak işte 2 ay sonra...

ay gel yanında kurabiye ve evden getirdiğim böreklerimde var. yeterki iste..

merhaba...

eşimin babamla dialoğu hakkında fikir almak istiyorum... babam birşey oldumu beni muhatap alıyor. ben aracı gibi eşimle babamın arasında konuşup durdum...

ama babam bazen banada aynı şeyi yapıyor. benim yapacağım şeyi geçen kardeşimden istedi. bu sefer kardeşim aracı oldu. bi babamı bi beni aradı durdu yazık...

babam ayrıca kırılgan. en basit şeye küsüyor...

ilk konuda eşim çok üzülmüş. neden herşeyi sana söylüyor. bende evladıyım beni arayıp banada söyleyebilirdi vs. dedi... bende anneme çıtlatayım bu konuyu dedim. ama istemedi...

bu arada babam duygusal anlamda sarsıldı. kemoterapisi daha yeni bitti...

sizce annemle yada babamla konuşmalımıyım...

eşim dün bütün gün boyunca surat astı...
Kırmızı olan yer sözün bittiği yer.Hala babanın davraışlarını mı tartışıyorsunuz.aDAM CANIYLA UĞRAŞIYOR.
Babanın genel yapısıdır.Çekiniyordur,yüzgöz olmak istemiyordur.eşine has bir durum değil,kardeşin aracılığıyla da sana yaıyormuş.Kaç yaşında insanı mı değiştireceksiniz.Ya da kendisi arasın baba buyur bana söyle diye.

Kırmızı olan yer sözün bittiği yer.Hala babanın davraışlarını mı tartışıyorsunuz.aDAM CANIYLA UĞRAŞIYOR.
Babanın genel yapısıdır.Çekiniyordur,yüzgöz olmak istemiyordur.eşine has bir durum değil,kardeşin aracılığıyla da sana yaıyormuş.Kaç yaşında insanı mı değiştireceksiniz.Ya da kendisi arasın baba buyur bana söyle diye.

:17:utandım.. ama doğru diyorsunuz...

aslında sadece benden brşey isterken de değil bu yaptığı.. mesela bizim işimiz var ve babam bize yardım edecek. tesisat işi gibi... babam eşimle konuşmak yerine benimle konuşmayı tercih ediyor... atıyorum "musluk bozuldu, contası lazım. contayı bana tarif ediyor" gibi

yani anlatamadım sanırım :17: :30:

demek istediğim şu ki sadece sana ve eşine karşı mı böyle??? yoksa diyelim ki kız kardeşinizden isteyecek direk ona mı söylüyor ya da senin aracılığınla veya annenizin aracılığıyla mı söylüyor? yani herkese karşı böyleyse huyu budur :34:

ALLAH babalarımızı başımızdan eksik etmesin. illa ki onun sağlığını sizde düşünüyorsunuz ama tabi istersiniz ki eşinizle de baba oğul olsunlar :16::16::16:

kız kardeşinize de aynı şeyi yapıyormuş. şimdi gördüm. demek ki huyu böyle :34::34::34:

yani anlatamadım sanırım :17: :30:

demek istediğim şu ki sadece sana ve eşine karşı mı böyle??? yoksa diyelim ki kız kardeşinizden isteyecek direk ona mı söylüyor ya da senin aracılığınla veya annenizin aracılığıyla mı söylüyor? yani herkese karşı böyleyse huyu budur :34:

ALLAH babalarımızı başımızdan eksik etmesin. illa ki onun sağlığını sizde düşünüyorsunuz ama tabi istersiniz ki eşinizle de baba oğul olsunlar :16::16::16:

yok banada aynı. geçen benden birşey istiyecek, kardeşim aramış, kardeşimde babamın şusu vardı bakıver diye beni aradı... bazen anneni ara şunu söyle diye beni de arayabilir... ilk kim denk gelse ona diyor:27:

Eşin surat asmasın bence:)
Sizin babanız sizi arayıp istemesi çok çok normal:)
Şahsen benim babam da eşime bir şey söyleyecek olsa numarası olduğu halde bana söyler:)
Ama eşinizi sevmediği için değil alışkanlık yani size söylemek sizden bir şey rica etmek daha kolay geliyordur :)

Eşin surat asmasın bence:)
Sizin babanız sizi arayıp istemesi çok çok normal:)
Şahsen benim babam da eşime bir şey söyleyecek olsa numarası olduğu halde bana söyler:)
Ama eşinizi sevmediği için değil alışkanlık yani size söylemek sizden bir şey rica etmek daha kolay geliyordur :)

hımm. bendensin demekki... eşin neden bana demedi diyor mu?

yok banada aynı. geçen benden birşey istiyecek, kardeşim aramış, kardeşimde babamın şusu vardı bakıver diye beni aradı... bazen anneni ara şunu söyle diye beni de arayabilir... ilk kim denk gelse ona diyor:27:

o zaman yapacak bir şey yok gibi :1:

ilk başta dediğim gibi eşinizden bir şey istemek için sizi aradığından bir bahaneyle babacım rica etsem sen arayabilir misin deyip çaktırmadan eşinizin gönlünü almış olursunuz. ne babanız sıkıntıya düşer ne de eşiniz darılır:34:

bence de babanıza bir şey söyleyip üzmeyin adamcağızı
hele ki böyle hassas bir dönemde
demek ki babanızın yapısı bu
eşinizle babanız arasında kalacak bir durum yok
eşinize babanızın ona karşı bir tavrı olmadığını, babanızın yapısının bu olduğunu anlatın ve anlamasını sağlayın
bakın size bir şey iletmek için de kardeşinizi aracı koyuyormuş
her şey ortada düşünüp dert edecek bir durum yok

o zaman yapacak bir şey yok gibi :1:

ilk başta dediğim gibi eşinizden bir şey istemek için sizi aradığından bir bahaneyle babacım rica etsem sen arayabilir misin deyip çaktırmadan eşinizin gönlünü almış olursunuz. ne babanız sıkıntıya düşer ne de eşiniz darılır:34:

öle yapayım...

bence de babanıza bir şey söyleyip üzmeyin adamcağızı
hele ki böyle hassas bir dönemde
demek ki babanızın yapısı bu
eşinizle babanız arasında kalacak bir durum yok
eşinize babanızın ona karşı bir tavrı olmadığını, babanızın yapısının bu olduğunu anlatın ve anlamasını sağlayın
bakın size bir şey iletmek için de kardeşinizi aracı koyuyormuş
her şey ortada düşünüp dert edecek bir durum yok

yorumun için teşekkürler.. eşimdeki davranış, beni düşünmeye yönlendird.

hımm. bendensin demekki... eşin neden bana demedi diyor mu?

Yoo demiyor:)
Sonuçta evlensek de babamın evladı hala benim, bende eşimin ailesinden bir şey isteceğimde eşime söylerim eşim söyler ailesine:)
Bazen kendim arayıp söylerim diyorum ya sonuçta kaç senelik evladısın seni aramak daha kolay geliyordur adama:)
Takmayın bunları:)

Yoo demiyor:)
Sonuçta evlensek de babamın evladı hala benim, bende eşimin ailesinden bir şey isteceğimde eşime söylerim eşim söyler ailesine:)
Bazen kendim arayıp söylerim diyorum ya sonuçta kaç senelik evladısın seni aramak daha kolay geliyordur adama:)
Takmayın bunları:)

evet oda doğru... benim eşim biraz fazla ince fikirli. tabi kendine ait konularda. bana gelince bazen odun da olabiliyor:1:

Back
X