Danismak istedim..

Mucizemkalbim

oglummm biricigim sabirsizca bekliyorum seni
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
447
228
18
41
Arkadaslar yaklasik 23 haftalik hamileyim.. spor veya yuruyus yapma firsatim pek olmadi.. ve bir aydir cok siddetli kalca agrisi cekiyorum... tercihim normal dogum fakat hic hareket yapmadim size cok mu zor olur dogumum illa yuruyus veya spor sart midir?? ayni durumda olani var ki??? spor veya yuruyus yapmadan doguran??

Canim kalca agrisi ondan olmuyor. kemiklerin genisleyip yerlesiyor ondan.doktoruna soylersen sana magnezyum takviyesi yapacaktir.

Magnesyum verdi fakat bir ise yaramiyor. ben agridan dolayi spor yapmadim dogumum illaki zor olur mu diye sordum?

Slm cnm.. 3 - 4 gundur hafifledi cunku hic disari cikmadim ve surekli yattim ama ara da bir yine agri oluyor.. hic evin isini falan yapamiyorum... geceleri daha zor oluyor.. yarin kontrolum var yine doktoruma danisacam sana da bilgi veririm...

Slm cnm.. 3 - 4 gundur hafifledi cunku hic disari cikmadim ve surekli yattim ama ara da bir yine agri oluyor.. hic evin isini falan yapamiyorum... geceleri daha zor oluyor.. yarin kontrolum var yine doktoruma danisacam sana da bilgi veririm...
Çok sevinirim canım ben de bu akşam gidicem galiba . Yazarım muhakkak

Hade cnm hayirlisi :) allah saglikli sihatlar zamansiz ziyansiz kucagina almayi nasip etsin... demek sen mayis gibi dogurursun..ben nisan gibi. cok heyecanliyim vakit gecsin isterim... calisiyormusun??? ben evdeyim... 2nci ayda isten ayrildim..

Hade cnm hayirlisi :) allah saglikli sihatlar zamansiz ziyansiz kucagina almayi nasip etsin... demek sen mayis gibi dogurursun..ben nisan gibi. cok heyecanliyim vakit gecsin isterim... calisiyormusun??? ben evdeyim... 2nci ayda isten ayrildim..
Amin canım benim inşallah :) ben çalışıyorum. Dün doktorla konuştum magnezyumumu değiştirdi

Back
X