- 14 Aralık 2016
- 447
- 228
- 18
- 41
- Konu Sahibi Mucizemkalbim
-
Canım ben de şuan aynı durumdayımCok siddetli bir agri ve dayanamiyorum hic yuruyemiyorum inaninki
Çok sevinirim canım ben de bu akşam gidicem galiba . Yazarım muhakkakSlm cnm.. 3 - 4 gundur hafifledi cunku hic disari cikmadim ve surekli yattim ama ara da bir yine agri oluyor.. hic evin isini falan yapamiyorum... geceleri daha zor oluyor.. yarin kontrolum var yine doktoruma danisacam sana da bilgi veririm...
20 haftalık canım sen peki?Ben hep cevrim iciyim... sen kac ayliksin cnm?
Benim de ilk çocuğum :) kız :)Ben yarindan itibaren 24 haftalik... bebegim erkek.. ilk cocugumdur ya senin??
Amin canım benim inşallah :) ben çalışıyorum. Dün doktorla konuştum magnezyumumu değiştirdiHade cnm hayirlisi :) allah saglikli sihatlar zamansiz ziyansiz kucagina almayi nasip etsin... demek sen mayis gibi dogurursun..ben nisan gibi. cok heyecanliyim vakit gecsin isterim... calisiyormusun??? ben evdeyim... 2nci ayda isten ayrildim..
Magnorm kullanıyodum şimdi onun yerine Magnesium diasporal direct verdi canımBen doktora gidemedim randevuyu yarina aldik bu nedenle sana geri donemedim..magnezyum yerine ne verdi sana??
Bu arada bebis nasil durumu kilosu falan iyi insallah?Magnorm kullanıyodum şimdi onun yerine Magnesium diasporal direct verdi canım
En son 18. Haftada bakmıştı doktor 225 gr 15 cm di :) şimdi 20. Haftadayız kim bilir ne kadar oldu kuzum :)Bu arada bebis nasil durumu kilosu falan iyi insallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?