Ilkokul ogrettmenime bazen cok kiziyorum.farkli davransaydi farkli olurdu hayatim.nerden baslasam bilmiyorum.ailede sorunlar vardi maddi .kavgalar falan.evimiz kapilari disari aciliyordu.yani her odanin kapisi disari aciliyordu.odalar yan yanaydi.ama ders calismaya korkuyordum yalniz.ayrica derslerimle ilgilenecek kimse yoktu.birinci sinifta altima cisimi kacirmistim sinifta.tepkisi cok uzmustu beni.dovmemisti ama igrenmisti.ayrica aileme de haber vermemisti.matematik sorusunu cozemeyince kafami tahtaya vurmustu bir keresinde.aileme hic anlatmadim iki olayi da.bir gun mufettis geldi gitti.23nisan icin sinifi suslerken arkadasla gulusunce "mufettis geldiginde cevap veremedin ama sorularina demisti.besinci sinifta bir siir yazdim mufettis gelince okudum.cok sasirdi.aferin dedi.ogretmenim pek orali olmadi.sinifin caliskanlarindan bir arkadas yanina gidince benim icin okudu memur oldu cok havalanmis demis.ziyaret etmedigim icin.her sebe 24 kasimda kararsiz kaliyorum.siz olsaniz ziyaret edermiydiniz?
Boyle bi ogretmen aramaya değmez bence boşver ben hayrandim ogretmenime soyledigi sarkilari unutmam sari saçları hala ayni ama yaslandi 26 yasindayim ve her ogretmenler gununde konuşuruz
Bir öğretmen hem öğrencisinin derdiyle hem dersiyle ilgilendiğinde iz bırakır Nnilgul80
sizin adınıza üzüldüm.
Her eğitim fakültesini bitiren öğretmen olamıyor malesef
Öğretmen olduğunuzda sadece okulda değil hayatınızın her noktasında bunu hissedersiniz konuşmalarınıza dikkat edersiniz içinizden gelerek bir öğretmen memur oldu havalandı diyemez dememeli
Ben gitmezdim sanırım.
Ben niye bu kadar duygusallaştım çünkü öğretmenim ve çocuklarımı çok özledim...
bende sen gıbı ilkokul ogrt. cok sıkıntı yasadım aılem de demek farketmıyorlardı sımdıkı gıbı degıldı o zaman analar babalar
valla o ogrt. kızgınlıgım gecmez cok fazla, hıc bırsey ogrenmeden ılkokuldan mezun olmusum bunu yıllar sonra farkettım
sımdı yolda gorsem selam dahı vermem belkı ıcımdekılerı bıle soyleyebılırım o derece yanı
salla gıtsın o da senı zamanında sallamıs
Arkadaşınız "öğretmen senin için havalandı dedi" derken laf taşımış olmuyor mu?
Belki de o kızın da taa ilkokuldan, sana bir garezi olabilir. çocukluk travmaları:)